3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Intern tussen afdelingen beter afstemmen.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, snelle en duidelijke uiteenzetting. Alles snel en duidelijk geregeld via internet.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heb net de verzekering afgesloten dus heb nog geen positieve ervaring

Ik heb telefonisch contact gehad over dat het afsluiten van mijn oude verzekering niet lukte omdat mijn gegevens niet bekend zouden zijn bij mijn oude verzekering. Ik werd hierover gebeld door een (volgens mij jong meisje) medewerker van jullie. Die gaf aan dat ik het zelf dan maar moest regelen. Ik had het idee met de vragen die ik stelde dat ze maar weinig van de zaken binnen jullie bedrijf en hoe dingen te regelen af wist. Dit heb ik als vervelend ervaren en heb uiteindelijk omdat t allemaal erg moeilijk ging zelf mijn oude verzekering opgezegd. Met moeite op de goede datum 2 Jan omdat het al anderhalf week verder was dat ik gebeld ben.

Pluspunten

Snel en makkelijk verzekering via de site aangevraagd en gekregen. Duidelijke site, snelle service en toezending van benodigde verzekeringsdocumenten.

heb de aangekondigde 1e factuur nog niet ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- klantvriendelijk - tarieven

Pluspunten

goede en nette service en goede prijs + voorwaarden

andere reclames maken, wordt een beetje zaai die Tim en Tom

Pluspunten

Duidelijk en correct alle gegevens per email ontvangen

Zou het zo even niet weten Maar met een cadeau bon maakt u mij altijd blij

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie zowel via internet als telefonisch

Premie markt conform maken

Pluspunten

Alles is duidelijk en erg gemakkelijk. Het afsluiten ging erg snel. Ik heb de auto overgeschreven en verzekerd binnen een half uur, ideaal!

Pluspunten

Perfecte afhandeling van schade. In alle opzichten snelheid, duidelijkheid en kwaliteit. Super dienstverlening.

Pluspunten

Persoonlijk contact goed, meedekend, en nemen de tijd voor je ook als de medewerkers een beetje twijfelen vragen ze direct een andere collega en wordt je niet afgewimpeld. Goede dekkingen ( ook pechhulp tegen een goede premie). Ervaringen die ik heb gehad zijn echt positief ook bijv. Rechtsbijstand bij schade door tegenpartij ze nemen alles uit handen na het verstrekken van enkele documenten.

Misschien een pakket samen te stellen voor all risk met de opties Aankoopbedrag 3 jaar meeverzekerd Of Dagwaarde ( wat is het verschil hierin)

Pluspunten

Snelle reactie, meedenken en zeer vriendelijk

Communicatie intern

Pluspunten

Scherp tarief, snel alles te regelen via internet

Pluspunten

Pluspunten

Lage premie, goede dekking

Hoop ook op lage premie in het volgende jaar

Pluspunten

Verkeerde datum ingang polis gezet, maar na een mail direct omgezet. Super snelle service.

Pluspunten

Volkomen vlekkeloos een verzekernog afsluiten en van minuut tot minuut op de hoogte gehouden worden !

Pluspunten

Snelle en goede service.

Pluspunten

Maken waar wat ze beloven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden, geen eigen risico.

Xou nie weten

Pluspunten

Gewoon goed!!!

Coolsingel 139

3012 AG Rotterdam

088 - 548 50 00

Over Allianz Direct Nederland Autoverzekering

Wij zijn de eerste auto- en woonverzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Net zoals je online een premie berekent, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden directe hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.