Pluspunten

Ik ben heel tevreden met het bedrijf altijd correct geholpen en denken met je mee over je verzekering

Ik zou niet weten wat er verbetert moet worden.

Pluspunten

denken mee, komen met oplossingen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over snelle help van klantenservice.

Pluspunten

zeer snelle reactie.Ook de laatste verandering snel aangepast. Duidelijke website.

nog geen,maar sinds kort een autoverzekering hier afgesloten

Pluspunten

Ondanks alle onduidelijkheid is alles nog goed gekomen..

Pluspunten

snelle keurige afhandeling met duidelijke info in befgrijpbare taal

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet

Ik stap zeer snel over op een andere verzekering omdat elk jaar wordt mijn premie duurder inplaats van goedkoper omdat ik schade vrij ik ben er niet mee eens dat hij elk jaar omhoog ga mij wordt vertelt wat je te veel heb betaald krijg je terug nou van vorige jaar heb nog eens bericht gehad van u krijg wat terug of wat want elk jaar is het jah er worden auto S bij mij in de buurt gestollen dit dat nou ik wil heel erg graag een duidelijk overzicht van mijn regio want ik heb mn golf 11 zb lg nog dus ik ben er niet mee eens

Pluspunten

Zeer vriendelijk geen vraag teveel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ze helpen je lekker op weg als je een probleem hebt kun je ze bellen

is duur

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het biedt mij een WA-autoverzekering, en dat is wat ik nodig heb. Als commodity is dit prima.

Er gaat veel te veel geld naar die bijzonder irritante tv reclame met die twee broers. Het is dat ik op dit moment te druk bezig ben om te gaan vergelijken om te switchen, anders zou ik het doen. Ik herken mij niet in die reclame, dit is niet mijn bedrijf. Zowel van die 'verjaardag' van je auto, als de campagne daarvoor m.b.t. wegenwacht ('als ik een jaar geen pech heb gehad heb ik dus voor niets betaald' - en dat zou dan voor mij toch gelden voor mijn autoverzekering bij u? Wat een onzin. Daarnaast: in mijn eerste jaar ben ik 'binnengelokt' met een lage maandpremie, die ging een jaar later met 10% omhoog 'omdat er zoveel geclaimd was' ... Geloof ik niks van.

Pluspunten

het is goed bedrijf

Pluspunten

Geen gedoe ,

Als frequente motorrijder zou ik een motorverzekering toejuichen .

App wachtwoord vergeten lukt op geen enkele manier met gmail. Maar kan ook aan mij liggen

Pluspunten

Prijs en dat alle familieleden in onze auto's mogen rijden.

Pluspunten

Ik heb tweemaal na mijn vakantie met een lege accu gestaan. Ben iedere keer weer heel snel op weg geholpen.. Zeer tevreden over de snelle service.

Pluspunten

Bedankt Ik hoop dat jullie antwoord snel gaat over.

Ik hoop dat jullie de mensen die bij juullie omgaan zouden kunnen helpen.

2 sterren: slechter dan verwacht

administratie beter bijhouden. op 01-07 bevestigingsmail van betaling gehad en op 04-07 krijg ik mail en sms dat de premie nog niet betaald zou zijn?????????????? dus administratief is er zeker nog iets te verbeteren. reactie tijd van 4 dagen op mails lijkt me ook nogal lang. mvg

Pluspunten

duidelijk in voorlichting en afhandelen van service op een fijne manier, zonder druk en overbodige wervingmethoders.

kweetnie

Pluspunten

Tot nu toe, lekker eenvoudig een verzekering afgesloten.

Niet naar een algemene mening vragen als ik nog geen service (behalve het afsluiten van een verzekering) heb ontvanen.

Pluspunten

goed is goed en motto"geen beter mens dan een tevreden mens"

geen

Coolsingel 139

3012 AG Rotterdam

088 - 548 50 00

Over Allianz Direct Nederland Autoverzekering

Wij zijn de eerste auto- en woonverzekeraar met servicegaranties, die voortdurend worden herzien en aangepast aan marktomstandigheden en klantverwachtingen. Wij bieden onze verzekeringen aan tegen een scherpe premie, gecombineerd met innovatieve en waardevolle services. Net zoals je online een premie berekent, je gegevens aanpast in de portal, of belt met iemand van klantenservice; wij bieden directe hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.