Snelle en propere levering met lekker cadeau

Altijd fijn om hier te bestellen. Netjes verpakt en altijd een lekkere extra voor de woefkes. Die zitten hier altijd met veel interesse de “unboxing “ te volgen.

Snel en hele goed producten

Honden kunnen niet wachten.

Geweldig. Het voelt goed. Lage prijzen en de producten zij echt (zelfs nog boven) verwachting goed! Ik kom hier zeker terug.

Snelle bezorging uitstekende klantenservice

Telefonisch contact omdat ik een vraag over een product had. Goed geholpen dus 5 sterren

Heel goede kwaliteit bullepeees!

Goede service, snelle verzending en hele goede kwaliteit bullepees.

goede kwaliteit en snelle levering

onze honden vinden de snacks heerlijk, goede kwaliteit, geen kleine stukjes ofzo snelle levering mooie overzichtelijke website

Kwaliteitsproducten voor een goede prijs met snelle levering

Altijd perfect geweest tot nu toe. Zeer klantvriendelijk.

Altijd goede producten

Altijd goede producten met wat extra’s erbij om uit te proberen.

Super service

De bullepezen zijn supergoede kwaliteit!

Top bedrijf

Altijd weer fijn om bestelling te plaatsten, top producten en snelle levering

Top producten en snelle levering

Goede producten, fijne communicatie en snelle levering met altijd een persoonlijk briefje en een attentie!

Ruime keuze, dus altijd diversiteit

Eigenlijk vind ik alles echt prima, alleen de website vind ik minder. Veel te traag. Zou wel iets professioneler mogen.

goed als altijd

Uitgebreid assortiment ook voor honden met een voedselallergie. Snelle en complete levering met een extra verrassing.

Snel bezorgd.

Snelle bezorging in de winkel om op te halen en altijd leuk om iets extra erbij te krijgen.

Snelle levering en altijd een lief cadeautje erbij in de vorm van snacks

Snelle levering en altijd een lief cadeautje erbij in de vorm van snacks

Erg klantvriendelijk en zeer snelle levering

Vrijdagmiddag besteld en nog voor aanvang van het weekend in huis. Hondjes waren hier erg blij mee. Top service

Ik raad het aan!

Ik raad het ten zeerste aan. Snelle verzending, producten zoals beschreven.

Mooie, natuurlijke producten

Mooie natuurlijke producten, snelle verzending met altijd ‘extra knabbeltje’

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle correcte levering

Altijd goed

Op vrijdag besteld en zaterdag geleverd. Het is leuk dat ze altijd een klein extraatje in de doos stoppen. Een klein minpuntje is dat de gedroogde paarden long soms erg donker en hard is maar ik weet niet of dit anders kan. Ik gebruik de lichte en zachtere stukken om klein te snijden voor training en de hardere krijgt ze heel als snack omdat mijn mes er niet door komt. Maar over het algemeen heel tevreden met alle producten die ik bij hun gekocht heb

Net bedrijf met goede producten.

Top zaak, alles voor de hond tegen normale prijzen. Persoonlijke touch en altijd iets extra.

Snel en goed bezorgd

Snel en goed bezorgd in Spanje

Genoeg keuze in een mooi en breed assortiment.

Een mooie duidelijke site met genoeg keuze in verschillende smaken en texturen. Makkelijk af te rekenen en je word op de hoogte gehouden wanneer het pakket afgeleverd word. Het is altijd netjes ingepakt wn er zat een verrassing bij! Mijn honden vinden het altijd een feest als het pakket binnenkomt.

De kwaliteit van hun producten is altijd top, de leveringen zijn prima op orde en altijd snel. Een fijne leverancier!

Altijd snel met verzending en goede kwaliteit

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan