Geweldige snacks voor onze huisdieren

Super verse en veel keus in heerlijk snacks voor onze honden. Al wat jaartjes bestel ik hier en altijd zeer tevreden. Maar wat nog belangrijker is dat de honden zeer tevreden zijn.

Zeer snelle service en correct

Vandaag besteld betekent morgen in huis. We kregen er ook een cadeautje bij. Altijd leuk om te ontvangen.

Goede klantenservice

Er was iets verkeerd geleverd bij mijn bestelling, maar dit werd gelijk opgelost.

Hallo

Wat een onzin

Voor herhaling vatbaar, zeer tevreden.

Onze honden lusten alles uit de box super graag.

Superproducten

Goede service,

Altijd tevreden

Snelle service, beleefd, goede producten voor mijn hond met al zijn allergieën, Soms krijg je ook eens een cadeautje in je pakket.

Bullepees altijd goed

Al geruime tijd vaste klant en nog nooit teleurgesteld. Ga zo door. Top

uitstekend

altijd op tijd geleverd en iets lekkers extra om te proberen

Al vele jaren perfecte service en goede producten.

Al vele jaren perfecte service en goede producten.

Perfecte levering !

Snel geleverd, goed verpakt ! En altijd een extraatje erbij voor mijn doggie om uit te proberen ! Gewoon TOP !

Razendsnelle levering

Razendsnelle levering, goede snacks

Uitmuntend klant gericht en vriendelijk.

Goede ervaring met de webshop, klantgericht en uiterst vriendelijk, echt een aanrader.

Snel en altijd een extraatje. Leuk!

Zie boven

Heel goede zaak

Mijn ervaring met www.bullepees.nl is alleen maar positief. Hele goede service, vriendelijke mensen, als er sporadisch een probleem is wordt dat altijd meer dan prima opgelost.

Weer heerlijke snacks voor mijn meisje

Groot assortiment om uit te kiezen wat de keuze soms ook weer moeilijk maakt… en altijd een extraatje erbij voor mijn meisje…

Toppers

Altijd meer dan tevreden

top..........

Steeds snelle verzending, en als er iets fout zit, word meteen opgelost. Fantastisch toch...

Prima als altijd

Ik ben al jaren klant en nog steeds tevreden: snelle levering en altijd een kadootje.

Mooie producten, had de bestelling snel in huis.

Geweldig!

Snelle levering en erg klantvriendelijk aan de telefoon!

vandaag besteld morgen in huis als het niet uitverkocht is

Vertrouwen

Komen afspraken na. Goed service!

Mijn honden zijn er gek op

Bestellingen worden snel en netjes geleverd en er zit altijd een extra leuke verassing bij . Zodra de doos de deur binnenkomt zitten er 4 honden omheen te vragen om hem te openen ze vinden alles altijd heerlijk .

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan