De lekkerste hondensnacks !

De lekkerste hondensnacks snel bij U thuis , ook voor honden met een allergie. en dan ook nog een cadeautje voor de hond erbij , altijd leuk !

Zeer goede kwaliteit. Wij kopen ook altijd bullepees staafjes en deze is ve constante kwaliteit en dit is bij andere webshops maar ook reguliere dieren speciaalzaken niet het geval. De staafjes worden soms doormidden gekliefd. We zijn dan ook aangenaam verrast dat Bullepees ze wel heeft en snelle levering. Alsmede info omtrent verzending. Al met al zeer aan te raden.

Snel geleverd, goede kwaliteit en met lekkere verrassing erbij, Super!

Top bedrijf

De bestellingen zijn altijd compleet en zelfs altijd een extraatje erbij. Ook met retourneren ben ik echt super goed geholpen door Rene en alles werd snel en keurig afgehandeld. In 1 woord GEWELDIG, ik blijf hier zeker mijn hondensnacks inkopen!!

Altijd heel erg tevreden

Levering is altijd snel, zelfs nu tijdens de Coronacrisis. Producten zijn op voorraad en bij vragen, telefonisch goed bereikbaar. Ik ben heel bij met Bullepees.nl en mijn honden ook. Wat mij betreft blijf ik er nog heel lang bestellen :)

Fantastische kwaliteit, juiste beschrijving, snel geleverd.

Altijd tevreden, ik blijf bestellen!

Mijn hond vindt t geweldig!

Snel, betrouwbaar, altijd iets extra!

Snelle levering en goede spullen

Een super snelle levering en de spullen zijn altijd goed. De honden zijn er blij mee. Er zit ook altijd iets anders bij om te proberen. Super is dit echt.

Altijd goed

Wederom besteld ik bestel hier al jaren lang en altijd een extraatje voor de honden waar vind je dat nog super

vlotte levering

ik ga jullie zeker aanbevelen aan vrienden en het is nu de tweede keer dat ik iets besteld heb en die kleine attentie die jullie erbij steken vind ik fijn

uitstekend

ben reeds jaren klant en nog steeds tevreden.

Uitstekend!

Perfect! Heel professioneel en super snel geleverd!

Altijd op tijd leveren, goede kwaliteit en een altijd kadootje erbij!

goede kwaliteit, snelle levering.

En altijd en lekkere verrassing voor mijn hond erbij!

Snelle levering. Goede prijs en top producten

Super goede ervaring met Bullepees.nl

Snel geleverd, goede kwaliteit en met lekkere verrassing erbij. Super!

Ik heb al vele malen bij jullie besteld, nooit problemen! Alleen nu viel het extraatje verkeerd bij 2 van de vier honden, helaas . Het waren runderribbetjes, en de twee waren er stevig van aan de diarree en aan het overgeven helaas. Normaal hebben ze nooit problemen met snacks maar dit viel dus echt verkeerd helaas.

Snel, service gericht

Zeer goede ervaring. Vooraf per mail advies gekregen voor puppy. Bestelling met nog gratis extra, ontzettend leuk. Snelle levering.

Geweldig snel inclusief verrassing

Verbaasd dat de levering zo snel in huis was. Inclusief leuke verrassing voor de viervoeter die kwispelstaartend vol verwachting naar de verrassing uitkeek. Alles netjes verpakt en zoals op de website aangeboden geleverd

Vriendelijke en doen ontzettend hun best voor je

Altijd iets gratis bij de bestelling. Snel bezorgd en altijd wat we gevraagd hebben. Keurig geregeld

Mijn honden zijn gek op deze snacks!

Bullepees.nl verzond mijn honden snacks heel snel. Ook werd er een gratis zakje probeer snacks bij mijn zending gedaan. Helemaal top! Bedankt!

Uitstekende service & kwaliteit

Makkelijk te bestellen, producten worden duidelijk omschreven, netjes en goed verpakt en op tijd geleverd!

Veel keus, Lekkere snacks, Snelle bezorging

Ruime keuze gezonde snacks, voordelig en snel in huis.

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle bezorging

Goed van prijs, goed van kwaliteit en snelle bezorging.

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan