erg tevreden

eenvoudig bestellen en betalen uitgebreid assortiment snelle levering

Snel.en goed

Ik heb nog nooit zulke mooie en grote lamskophuid gekregen. Eendennekken zijn moeilijk verkrijgbaar maar niet bij Bullepees.nl. Snelle verzending en keurig verpakt met elke keer een leuke attentie.

Geweldige zaak. Supersnelle levering en kwaliteit

Ik shop graag bij bullenpees want de spullen zijn van goede kwaliteit en de levering erg snel. Toppie

Alleen maar lof!!

Ik bestel al jaren bij bullepees.nl en kan alleen maar zeggen: * ruime keuze * goede kwaliteit producten * zeer klantgericht * snelle levering * overzichtelijke website * probeer het eens een keer..... echt zéér aan te raden!

Geweldige snacks voor je hond

Super netjes geregeld allemaal en wat een enorm assortiment aan snacks hebben ze. Ik blijf zeker hier bestellen, kreeg zelfs een zakje hondensnacks cadeau, erg netjes Een aanrader voor iedereen

Prima de beste

Ik ben heel blij met mijn bestellingen alsook mijn hondjes prima qualiteit snelle levering alles zoals het moet een aanrader jeannine

Betrouwbaar en professioneel

Goeie service. Snel verzonden en goed ontvangen. Heerlijk extraatje erbij.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Wij hebben al heel vaak besteld bij Bullepees.nl en altijd was het zeer naar de smaak van onze honden. Heel attent ook dat er een extraatje bij zit en de levering altijd vlot verloopt.

Een vertrouwd gevoel

Ik heb Bullepees leren kennen op Animal Event. Zeer goede service. Ik had een vertrouwd gevoel. Ik vind het super dat Bullepees ook grotere verpakkingen heeft. Heeft een ruime aanbod aan veel lekkers (soms moeilijk om te kiezen). Als het aan mijn honden ligt zullen ze zeker Bullepees kiezen. Dit was de eerste keer dat ik bij hen online kocht. Vandaag besteld, morgen staan ze voor de deur. Ik was blij verrast dat de levering zo snel bij mij thuis was. Ik woon tenslotte in Belgie. Je mag op me rekenen dat ik steeds bij jullie zal kopen. Veel bullepees plezier.

Top bedrijf

Top bedrijf waar ik al jaren bestel. Veel keus snelle levering, en altijd een cadeautje voor de honden bij de bestelling

altijd op tijd en goed verpakt. Nooit problemen tegengekomen

alleen maar goede ervaringen en snelle levering

Vlotte levering

Uitgebreid aanbod, snelle levering. Website vind ik wel beetje een boeltje om iets te vinden.

Prima snelle service!

En vaak een extra kadootje. Altijd correct gegaan. Alleen maar goede ervaringen dus!

Goede producten voor een goed prijs.

Wij bestellen regelmatig van alles en nog wat voor onze hond, hij is er helemaal dol op. De levering gaat altijd super snel en klopt altijd met altijd een extraatje voor onze vriend om te proberen.

Eerste keer besteld.

Hier ga ik zeker vaker bestellen. Goed producten en top prijzen. Mijn Galgo's zijn blij.

Ik heb voor de eerste keer besteld. Ben meer dan tevreden. Goede producten, voor een goede prijs. Mijn hond is dol op de snacks en heeft nog nooit zo goed geluisterd. Alles voor de lekkere snackjes. Ik blijf bestellen!

Al meerdere keren een bestelling geplaatst en de levering was zeer vlot. Wat erg fijn is, dat ze bij iedere bestelling een zakje met lekkers erbij doen, zodat onze Diva ( bijnaam) het kan proeven. Ik kan dan op deze manier meerdere variaties brengen en weet ik wat ik een volgende keer wel of niet kan bestellen.

Redelijk

Goede levering maar spijtig dat er niet gereageerd wordt op mijn mail. Bovendien kreeg ik een zak erbij die botten bevatte voor zeer grote honden. Aangezien ik niemand ken met zeer grote honden (ik heb zelf kleine honden) moest ik deze extra zak helaas weggooien. Erg jammer!

snelle service en goede roduken ,en heell lief een extra zakje lekkers toegevoegd

Goede producten

Snelle service onze hond is er dol op, veel verser dan in de dierenwinkel

Prijs-kwaliteit: perfect!

Snelle levering zelfs in coronatijden en er zat een leuk extraatje bij alle snoepjes. De hondjes hebben alles geproefd en goedgekeurd! Ik bestel zeker nog opnieuw!

Goed!

Goede ervaring, producten snel binnen. Op de website werkte ideal niet, maar via overschrijving betaald en producten werden meteen verzonden. Ook werd er heel snel gereageerd op de mail.

Bestelling altijd goed verzorgd!

Altijd snel geleverd met iets extra's erbij!

Goede producten en goede klantenservice

Laat op de avond bestelling geplaatst en de volgende ochtend al voor 9u een berichtje met de traceercode. Bij aankomst ontbraken er een paar dingen ...even gebeld, werd keurig tewoordgestaan en had binnen 15 minuten een mailtje met de nieuwe traceercode van de nazending. Een foutje kan altijd gebeuren, maar bij Bullepees/Rentenaar wordt het snel netjes opgelost.

Snelle correcte service

Snel en betaalbaar