Goede spullen en snelle levering

Altijd goed! En leuk altijd wat extra in het pakket.

Pakket werd snel bezorgd. Alles was compleet en was helemaal verrast door al het extra wat we kregen. Hartstikke leuk. Enorm veel keuze.

Eindelijk een site gevonden met gezonde hondensnacks. En wat leuk dat er bij mijn laatste bestelling zo een mooie sok bijzat met weer een heerlijke surprise. Jullie zijn ook enorm klantvriendelijk. Mijn hondje blij en ik beveel jullie aan iedereen aan. TOP SERVICE EN KWALITEIT!!

Goeie producten en service

Erg aardige mensen en hele goeie producten mijn hond vind het heerlijk en wat vooral erg leuk is dat als je iets besteld krijg je een extraatje om te proberen geweldig leuk vind ik dat

Bestel al jaren en mijn honden die erg kieskeurig zijn vinden dat fantastisch ,wij zijn erg tevreden, ik over de prijs en kwaliteit en de meiden over de smaak .Het extraatje bij elke bestelling is ook altijd lekker en verassend !

snelle levering en altijd een aardigheidje voor de hond erbij erg leuk

Snelle service en goede producten

Ik heb al een aantal keer bij bullepees besteld en altijd snel geleverd op maar 1 keer na maar dit was keurig en snel opgelost met nog wat extra voor de hondjes erbij als vergoeding hoe geweldig is dat !

helemaal prima

Leuk dat je altijd iets extra's krijgt. Ook goede service.

Mooie producten supersnel bezorgd

Gewoon puur en uitstekend !

Mooie producten en supersnel binnen !

Geweldig bedrijf. Beste prijs kwaliteit verhouding.

Altijd even snelle en correcte levering, met altijd een extra. Hele goede bullepezen. En in verhouding de beste kwaliteit.

zoals altijd weer fantastisch

de heerlijke hondensnacks zijn weer snel en compleet geleverd met wat extra's erbij! Dank jullie wel daarvoor.

super producten!!!!

beste honden snacks die ik al gevonden heb

Mooi kauwsnacks. Zeer snel geleverd.

Had als eerst gemaild. Kreeg heel snel een reactie terug. Altijd goed. De producten werden de volgende werkdag al geleverd. De kauwsnacks zijn van hoge kwaliteit en waren zeer goedkoop. De hond vind ze heerlijk. Ook leuk dat er nog wat extras bij zat. Vond de hond ook lekker.

Goede service snelle levering

Bullepees is een geweldige webshop leveren snel goede kwaliteit prima website en fantastische service.

Ik ben zeer tevreden

Eerste rechtstreekse bestelling. Prima producten geleverd, voor een prima prijs en snelle levering met nog een cadeautje voor de hond.

Al verschillende keren besteld, altijd snel in huis en het leukste ook nog altijd een extra verrassing bij de bestelling

top

Eerste keer besteld bij bullepees, snel levering.heel tevreden fijn dat ze gratis een zakje snacks voor mijn hond erbij deden. aanrader

Goede service en kwaliteit.

Zeer goede service en producten. Leuk dat er een kadootje bij zat, maar helaas was die snack te hard voor mijn hond.

GEWOON PERFECT

Het is de éérste keer dat ik bij bullepees bestel, wist het van een vriendin die daar ook besteld. Veel keuze van natuurlijke snacks, mijn hondje houd van konijn en dat was er ook. Prima site, goede kwaliteit en uitstekende prijs vergeleken met waar ik vroeger bestelde. Krijg ook een pakje konijnensticks gratis wat ik vroeger nooit gehad heb. Heel vlug verzending gekregen. Doe zo voort, jullie zijn heel goed bezig.

Perfect,goede produkten

Eerste keer besteld bij bullepees, snel levering goede producten .Ook leuk dat ze gratis een zakje snacks voor mijn hond erbij deden.Volgende keer ga ik zeker hier weer bestellen.

Snelle levering altijd een extra lekker

Geweldige service, snelle levering en goede producten

Al eerder een beoordeling gegeven en ik blijf bij mijn mening. In een woord geweldig. Snelle levering, super service en hele goede producten.

Altijd snel!

Mijn bestellingen worden altijd razendsnel geleverd. En leuk, een cadeautje erbij om te laten proeven wat er nog meer in het assortiment zit. Kwaliteit van de producten is hoog, mijn honden doen er een moord voor;>)

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan