Goeie service en prijskwaliteit

Onze hond is er dol op.

Geweldig goed

De beste prijs/kwaliteit bullenpezen van Nederland! Mijn vier honden zijn er gek op. En altijd zo'n leuke verrassing erbij. Ik wist niet dat ze gedroogde struisvogelmaagjes, zoooooooooo lekker vonden. Dat doen jullie goed en geeft een goed gevoel, zowel aan mij als mijn 4 musketiers. En NOG een extra leuke verrassing, omdat ik bij toeval op Werelddierendag bestelde (4 oktober). Wat.........??? Voor mij een weet, voor jullie een vraag! Gewoon 4 oktober 2020 groot in je agenda zetten, dat je iets lekkers bij bullepees.nl moet bestellen... :-) :-) :-) en dan weten jullie het ook. Echt de moeite waard. Truus

Snelle levering en een cadeau voor de hond

Onze lamspens was bijna op en dit is moeilijk te krijgen. Bij Bullepees werd het de volgende dag al geleverd tegen een scherpe prijs.

Uitstekende service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Nu al een aantal keer hier besteld en ben zeer tevreden. Er zit altijd een extra verassing bij voor de hond. Er wordt snel geleverd en een groot voordeel vind ik ook dat je bij een bestelling vanaf €25 al gratis verzendkosten hebt.

super

Snelle levering, goede kwaliteit en steeds een verrassing. Mijn hond is steeds enthousiast bij de levering van het pakket. Hond tevreden, baasje tevreden.

Snelle levering van topprodukten

Afgelopen week bij Bullepees.nl lekkere dingen ( runderlong en bullepezen) besteld voor mijn hond. 2 werkdagen later had ik ze al in huis, in de doos ook nog een zakje struisvolgelmaagjes cadeau hiervoor dankjewel namens Buddy. Wij bestellen echt nog wel eens vaker bij jullie

Snelle levering en een traktatie voor de hond

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. De extra snacks, die meegezonden worden, vindt onze hond ook geweldig.

vaste klant

Door de snelle levering, gemakkelijke betaling achteraf én de goede prijs/kwaliteit van het bestelde, inmiddels een vaste klant. De altijd meegezonden extra snacks worden door de blaffers zeer gewaardeerd.

snelle levering van snacks waar onze honden dol op zijn

De honden vinden het lekker. Snelle levering. Nog een verrassing waarvan de honden kunnen proeven, en de baasjes kunnen kijken of het iets is voor een volgende bestelling

Gezonde en pure snacks

Zeer goede klantenservice en eerlijke producten

blij dat ik jullie weer kon vinden !!!!

alles goed verpakt en de honden zijn erg blij met de verschillende versnaperingen. ziet er allemaal erg verzorgt uit en altijd wat extra's

Prima service!

Meerdere keren besteld en altijd loopt het als een tierelier! Ben zeer tevreden! Doen er soms ook een extraatje bij. Daar worden wij ook blij van!

geweldig

Dit was onze eerste bestelling en er volgen er zeker meer.

Geweldige site mooi overzichtelijk

Snelle levering goede producten en een overzichtelijke website top

Snelle correcte levering met een extraatje erbij!

Snelle correcte levering met een extraatje erbij! helemaal top.

Snelle levering, altijd iets extra's. Onze hond is zo blij als het pakket met lekkers arriveert!

perfecte aflevering en leuk dat extraatje.

iedere keer weer prima verwerkt en geleverd.

Tis iedere keer weer feest, als er een bestelling binnen komt, de hond is dan weer helemaal door het dolle heen.

Prijs / kwaliteit is perfect

Beter kan niet!

Goede producten goede service

Prettige winkel leveren snel goede producten en je krijgt altijd wat extras geweldige service dus

Snel, correct en mooie prijs/kwaliteit.

snel en gemakkelijk

snel en gemakkelijk en de honden vinden het product zalig

Altijd super!!

Al jaren kopen wij bij Bullepees.nl. Onze hond is gek van de producten en alles wordt altijd netjes geleverd. Er zit altijd wat extra bij voor onze hond om uit te proberen. Dat doen ze goed! Aanrader voor iedereen om bij bullepees te bestellen. Mvg, Martin

Zoals altijd perfect

De honden zijn tevreden dus ik ook

Uitstekende service

Overzichtelijke website, snelle levering en erg leuk dat je bij je bestelling altijd een gratis (zakje) hondensnacks krijgt :-) . Aanrader!

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan