Zeer snelle levering. Onze hond is dol op jullie producten en ruikt het lekkers al door de doos heen. En dan de verassing die er bij zit. Hartstikke leuk. Wij zijn fan van jullie en onze Hond zeker!
Snelle levering, veel keuze en goede service. Ook altijd een gratis verrassing erbij!
Pluspunten
Goede producten, snelle levering en altijd een gratis extraatje erbij voor de hondjes.
Pluspunten
Supernette levering!
Verbeterpuntengeen. was gewoon top
Pluspunten
Goed spul voor honden Honden vinden dit lekker en gezond. Bedankt voor het extratje in de doos dank u.
Pluspunten
Top service en altijd een attent extraatje
Pluspunten
Zo als steeds kijken onze hondjes erg uit naar jullie pakket. Telkens een lekkere extra . Die steeds in de smaak vallen . En wij leren hun smaken ook kennen dan
VerbeterpuntenAbsoluut geen !!!! Super mensen zijn het
Pluspunten
Echt Super snelle levering daar kan menig bedrijf wat van leren! En de producten zijn ook.goed en goede prijs. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb op de animalfair
VerbeterpuntenIk weet zo 123 even niks ben dik tevreden
Pluspunten
Snel en goed.
Pluspunten
Zeer snel geleverd goed verpakt en ook bonusje erbij super al veel keren besteld en nog steeds ben ik tevreden
Pluspunten
Veel keus voor hondensnacks en een hele snelle bezorging
Pluspunten
Snelle bezorging en wat lekker extra.
Pluspunten
Goede producten, snelle service an altijd een lekkere verrassing erbij.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Snelle levering, inclusief welkom-presentje. Goede en -relatief - gezonde snacks voor de hond, die er helemaal gek op is.
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan