Pluspunten
Wij zijn een tevreden klant en hopen dat het zo blijft
Positive
Great Product, Great Service.
Pluspunten
snelle levertijd goed verpakt en altijd een surprise erbij,ben zeer te vrede en zal nog bestellen,onze Mechelse herder is er dol op
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle levering Goede producten Altijd iets lekkers extra
Pluspunten
snel en zeer goed tip top
Pluspunten
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over je bestelling, de levertijd was slechts 1 dag en wat je besteld ontvang je met een lekker extraatje voor je hond
VerbeterpuntenDe kwaliteit van de producten is een 10 alleen ontving ik dit keer de lamskophuid in een niet heesluitbare verpakking terwijl dit anders wel altijd was.
Pluspunten
Heb een grote zak rundersnack erbij gehad als gift. Super!!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede producten en ook altijd een extraatje bij de bestelling, leuk!
Pluspunten
Een topper. Altijd dienstig, prima kwaliteit. Geven altijd een leuke verrassing. Mijn 3 dobermans zijn zeer tevreden
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snel geleverd. De extra snack wordt zeer gewaardeerd door de honden.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snelle levering. Tussen bestelling en levering is een goede communicatie via mail. En altijd een lekker extraatje‼️
Pluspunten
Bullepees levert goede producten, comuniseren en het wordt snel geleverd! Dus een zeer tevreden klant
Pluspunten
Snelle levering, en altijd een gratis snack erbij voor onze honden, super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wat ontzettend leuk dat er iets gratis bij zat. Top. Leuke verrassing. Verder geweldig dat jullie een app hebben. Heel fijn.
Pluspunten
alles op tijd, en n extraatje erbij....top
Verbeterpuntennvt
Raadhuisstraat 43