Pluspunten
Snelle en goede levering. En erg leuk n zake extra lekkers erbij voor de honden. Topnvg
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zeer goede prijs kwaliteit verhouding. snelle levering. nog voordeliger omdat we een tegoed bon hadden. maar zullen zeker blijven bestellen.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super mooie producten voor een mooie prijs!! Snelle levering...blije honden hier...dus ook een blije hondenmama!!
Pluspunten
Supersnelle leveringen. Goede prijs! Leuke attentie bij je levering!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Snel geleverd, al het voer/snacks ziet er super goed uit. Bij de bestelling kregen de honden nog iets heerlijks extra om te proberen. Gewoon top
Pluspunten
Grote portie gratis staartknabbels! Leuk om op deze manier kennis te maken met andere producten en ze zo uit te kunnen proberen.
VerbeterpuntenMisschien een idee om de facebookpagina actiever bij te gaan houden. Kijkje achter de schermen? Meer kennis en informatie over de producten? Op welke braderieën en hondendagen zijn we aanwezig? Etc.
Pluspunten
Goede producten, scherpe prijzen, snelle levering. En het extraatje bij de bestelling is erg leuk! Onze honden smullen van de Bullepees-producten!
VerbeterpuntenHandig om een zoekfunctie toe te voegen aan de website (of misschien heb ik deze over het hoofd gezien?)
Pluspunten
Goede kwaliteit, netjes geleverd. Extraatje bij bestelling is leuke verrassing! Al bij 25,- geen verzendkosten.
VerbeterpuntenAbsoluut een zoekfunctie op de site maken! Nu moet je per diersoort de pagina's door om je product te vinden.
Pluspunten
Snelle goede service, altijd een extra zakje erbij kado!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle goede levering met een extra cadeautje voor de hond helemaal top
Pluspunten
Je krijgt wat je vraagt
Pluspunten
snelle, betrouwbare leveringen
Pluspunten
Alles.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Wij zijn heel erg blij met alle producten, de snelle leveringen en vooral als we vragen hebben je heel snel antwoord krijgt.mijn honden vinden eigenlijk alles erg lekker , zelfs de verpakkingsdozen krijgen alle aandacht.barsoivrienden van ons zijn altijd weer verbaasd als ik hun honden iets geef en ze daarna om meer bedelen.want de meeste basoihonden zijn kieskeurig net als tatra.het is ook erg leuk en attend dat we er altijd iets extra s bij krijgen.
VerbeterpuntenPrijs van de knacs begrijpen we nog steeds niet 4x 250gr kost 17 euro en 1kg kost 17, 25 .het zou ook leuk zijn als de agenda op de site iets meer bijgehouden zou worden, zodat je kunt zien naar welke evenementen ze gaan.
Pluspunten
Snel geleverd correct alles zit er in. Zit altijd een cadeautje bij om te peoberen zijn leuke suggesties voor de volgende keer
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
zeer goede producten, heb een hond die erg gevoelig is op de maag en darmen en ze kan hier heel goed tegen dus ja beter kan niet.
VerbeterpuntenAls jullie een extraatje willen toevoegen aan een bestelling, is het misschien handig om te vragen hoeveel honden er in een huishouden leven. Ik kreeg 1 koeienbot maar ik heb 2 honden. Voor de rest perfecte producten en levering.
Pluspunten
Snelle levering. De honden vinden de producten heerlijk.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan