Pluspunten
Zeer goede producten en een blije hond!!
Pluspunten
Top webshop
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering goede prijs.
Pluspunten
Altijd een kleine verassing voor de doggies erbij hoeft maar is wel heel klantvriendelijk. Ik zal niet snel elders bullenpees kopen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Altijd weer zeer snelle levering, goede kwaliteit en een leuke extra verrassing voor de hondjes! Echt super!
Pluspunten
Altijd op tijd bezorgd en mijn honden zijn dol op de botjes die ze krijgen, vooral de runderstukken vallen in de smaak.
VerbeterpuntenIk had ver in het verleden een bericht toe gezonden voor om mijn klanten iets te geven met de kerstdagen. Als dank en afsluiting van het jaar. En voor jullie een reclame. Helaas heb ik hier nooit antwoord op gehad.
Pluspunten
Heerlijke gezonde snacks, snelle levering en een gratis extraatje! Top!
VerbeterpuntenBij enkele producten staan op de Website niet de bestanddelen vermeld.
Pluspunten
Snelle levering en altijd wat extra's erbij. Een fijn bedrijf, waar ik graag de botten van de honden bestel.
Pluspunten
Great Service..Great Product..I will be using them again..Sorry it's in English..But hey Woof Woof is universal! Haha
Pluspunten
Top winkel ! Zeer tevreden .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, steeds een proefpakketje bij de bestelling en de hond is in de wolken met jullie producten.
Pluspunten
Altijd een extra zakje met wat lekkers erbij!
Pluspunten
Positief is dat ze naar het buitenland verzenden en er zit altijd een extraatje bij voor de honden, waarvoor weer onze hartelijke dank. Ik vind jullie super!
VerbeterpuntenJullie krijgen van mij alleen maar 10-en!
Pluspunten
Mijn ervaring is erg goed.
Pluspunten
Een heel fijn en betrouwbaar bedrijf en ook nog een extraatje bij de bestelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Kreeg zelfs een gratis zakje met runderworstjes. super attent!
VerbeterpuntenIk had via het menu || Home > Hondensnacks Paard>Snackvariatie zak 1 kilo|| besteld. Daarbij ging ik er logischerwijs vanuit dat dit paardensnacks zouden zijn. Echter betreft dit een Snackvariatie van allerlei dieren. Op zich ook prima, maar vermeld dit er dan even bij of zet dit niet bij "paarden snacks"
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan