Pluspunten
Iedere keer een leuk item gratis! Dat is wat jullie onderscheid van de rest! Super
Pluspunten
Er is een fijne attentie meegestuurd met de bestelling.
Pluspunten
Ruime keus ben al enkele jaren afnemer bij Bullepees en alles word snel en correct behandeld en altijd een extraatje voor de hond SUPER
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Super snel en bestelling voledig in orde met nog een extraatje er boven op
Pluspunten
Snel levering , goede prijs en ik kreeg een cadeautje bij !
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten .
Pluspunten
Mijn honden zijn vandaag weer erg blij geworden van de verrassing die voor ze bij de bestelling zat! De kophuid valt erg in de smaak, beter dan die jullie een tijd geleden hadden, want dat was hapslikweg omdat het te zacht was. Nu is het weer die hele harde waar ze minstens een uur (de teckels) en een half uur (de beagle) mee zoet zijn.
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Mijn hond en ik bevelen dit bedrijf aan iedereen aan.
Pluspunten
Snelle leveren, mooie dikke kwaliteit bullepezen tegen zeer scherpe prijs en een leuke verrassing voor onze honden!
Pluspunten
selle levering en wat extra"s bij de bestelling
Pluspunten
Eerlijke producten voor een betaalbare prijs en altijd een feestje voor onze hond en mij omdat er altijd nog een verrassing bij zit ook ! Toppie!
Pluspunten
Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Producten zijn altijd goed. Snelle service en altijd een vriendelijk briefje en extra attentie. Kortom top!
Pluspunten
snelle levering en iets extra's om uit te proberen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
kwaliteit is goed en de prijs zeker, en snel in huis en altijd een kleinigheidje cadeau ,perfect bedrijf .
Verbeterpuntenze praten over bonus korting maar die zie ik niet .
Pluspunten
Al meerdere keren hier artikelen besteld. Altijd snelle levering. Kwaliteit van de artikelen is heel goed. Ook altijd leuk om een presentje te ontvangen.
Pluspunten
Prima! Gebruikersvriendelijke website, snelle levertijd en goede kwaliteit!
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan