Pluspunten
Algemene tevredenheid en dank je wel voor het extraatje dat toegevoegd werd!
Pluspunten
snelle levering altijd extra traktatie voor de honden en mijn honden weten dit al precies
Pluspunten
Prima levering en heel leuk dat er altijd een klein cadeautje voor de hond bij zit. Heel klantvriendelijk.
Pluspunten
Goede en snelle service.
Jammer dat sommige producten langeretijd niet verkrijgbaar zijn
Pluspunten
Prima kwaliteit, goed verpakt. De zalmolie heeft ondanks de lage prijs zelfs een handig doseerpompje en lekt niet. Het veel besproken extraatje overtrof mijn verwachting.
Pluspunten
Kwaliteit is super!
VerbeterpuntenJammer dat er vaak artikelen niet voorradig zijn
Pluspunten
heldere website snelle levering goede kwaliteit/prijsverhouding ruime keuze bij bestelling altijd een extraatje
Verbeterpuntenik zou graag de keuze hebben om mijn bestelling op te kunnen halen bij bijv. een post.nl punt.
Pluspunten
Zeer snelle levering, en ze brengen je goed op de hoogte betreffende de bestelling
Pluspunten
Altijd de volgende dag in huis en ook altijd iets extra's erbij voor onze hond fleur
Pluspunten
Mooie en kwalitatief goede producten voor een zeer scherpe prijs.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Weer een zeer leuk verrassingspakket gekregen. Ze zijn hier weer blij
Pluspunten
Leuke attentie bij bestelling.
Pluspunten
Wat ze op voorraad hebben is goed van kwaliteit en snel thuis!
VerbeterpuntenVeel niet op voorraad / tijdelijk niet bestelbaar.
Pluspunten
Zoals altijd een snelle levering, en perfecte producten. En er zit altijd iets extra lekkers in de doos.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Altijd meteen antwoord op je vragen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga gewoon zo door!
Pluspunten
Snelle levering. Prima kwaliteit.
Pluspunten
Altijd klein extraatje bij bestelling
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan