Pluspunten
Snelle levering zoals aangegeven. En een extra aardigheidje toegevoegd. Dat is altijd leuk om te mogen ontvangen! Bullepezen zijn ook geheel naar verwachting, dus ik zal in de toekomst zeker nogmaals bestellen.
Pluspunten
Relatief goedkoop en zeer snelle levering
Pluspunten
Goede producten, top service en snelle levering!
Pluspunten
Het is gewoon goed. Goede keuze van een goede kwaliteit voor een goede prijs, dus goed!
Pluspunten
Snel, goed verzorgd met als bonus een heerlijke dierentraktatie!
Pluspunten
Geen negatief punt te vinden. Top service !
Pluspunten
Goede producten, goed verpakt. Leuk kadootje bij eerste bestelling.
VerbeterpuntenGeen trac and trace code gekregen terwijk ik wel een mail had ontvangen waarin stond dat ik die zou krijgen.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en altijd een presentje echt top
Pluspunten
Als iets niet voorradig is voor langere periode stellen ze zelf alternatieven voor
Pluspunten
Ik ben altijd zeer tevreden, bestellingen zijn snel binnen, altijd meteen leuke extra. Fijne website.
VerbeterpuntenHad al een berichtje gestuurd. Volgens mij laatste keer niet het goede product ontvangen.
Pluspunten
Duidelijke website, supersnelle levering, een extra kadootje voor de honden bij in het bestelde pakket, altijd leuk
Pluspunten
Alles goed geregeld, netjes verpakt en snel geleverd. Met een presentje er in. Super leuk
VerbeterpuntenApp blijft soms hangen
Pluspunten
Super snelle levering !
Pluspunten
Snelle levering, goede afhandeling en altijd iets extra's bij de bestelling
Pluspunten
Tot nu toe altijd de volgende dag geleverd en altijd een briefje en extra zakje met lekkers erbij, echt top service!
Pluspunten
Al heel vaak spullen besteld voor onze honden en altijd een hele snelle bezorging vaak de volgende dag al en ALTIJD een cadeau er bij SUPER
Pluspunten
bestelling niet ontvangen even contact gehad met Rene was binnen 2dgn opgelost Super .
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan