Pluspunten
Er is geleverd wat ik besteld heb. Lange, bullepezen, die zeker niet tegenvallen qua dikte (was ik benieuwd naar). Leuk dat er een extra snack als cadeautje bijgevoed werd. Levertijd zoals aangegeven op de site. Goed en betrouwbaar.
Helaas bij iedere bestelling weer duurder
Pluspunten
Maandag besteld en dinsdag al in huis wat.een supersnelle service. Mooie volle bullepezen onze hond geniet er met volle teugen van. En.al verrassing nog iets extra's erbij gekregen ook hiervoor dank. Als de voorraad op is bestel ik zeker weer.
Pluspunten
Leuk dat er altijd een lekkere verassing voor de honden bij zit.
Pluspunten
Pluspunten
rap tof zoals altijd thx
Pluspunten
Snelle levering, goede producten, fijn dat er een attentie bij zat!
Pluspunten
Goede prijs, goede kwaliteit, gratis snacks bij levering, snel en correct herstel van verkeerde bestelling.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer snelle levering, producten goed verpakt en leuke en royale extra attentie erbij!
Pluspunten
Snelle service en goede producten die mijn hond eg lekker vindt. Ook het extraatje is erg lekker.
Pluspunten
Snel, open voor vragen/suggesties, lekker knaagspul, netjes verpakt, altijd een extraatje, prettige toon communicatie.
Verbeterpuntennvt
het zou handig zijn als een factuur bijgesloten werd
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Fijn extraatje bijgesloten
Pluspunten
Goede en zeer snelle levering
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En altijd een leuke attentie als extraatje. Dat maakt het bestellen nog leuker :-).
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan