Pluspunten
Goede en zeer snelle levering
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En altijd een leuke attentie als extraatje. Dat maakt het bestellen nog leuker :-).
Pluspunten
Snellen levering en altijd een presentje erbij wat onze honden heel lekker vinden altijd iets anders wat je zelf eigenlijk niet besteld kortom een SUPER bedrijf ga zo door
Pluspunten
snelle Levering, goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Altijd goede producten en goede communicatie
VerbeterpuntenWeet niet of het aan de post ligt maar normaal heb ik de spullen de volgende dag , nu pas de tweede of derde dag. Ik heb dan nog wel genoeg in huis voor de honden , maar dit valt me de laatste twee leveringen op. Verder ben ik zeer tevreden.
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Supersnelle levering, altijd een extraatje en gewoon goede kwaliteit!
VerbeterpuntenHelemaal geen!!!
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levertijd, goede producten. Mijn honden (en ik dus ook) zijn fan!
VerbeterpuntenOp dit moment niks, het cadeautje viel erg in de smaak hier :) Waarvoor dank!
Pluspunten
leuke attentie bij bestelling
Pluspunten
Alles!
Pluspunten
Snelle levering, goede producten, vriendelijke service
VerbeterpuntenWebsite is niet helemaal compatible voor een iPad.
Pluspunten
Wij kregen per ongeluk runderoren thuisgestuurd i.p.v. de varkensoren die we hadden besteld, maar na dit te hebben gemeld ontvingen we gelijk de dag erna al de varkensoren en de runderoren mochten we ook houden. Super bedankt voor deze fantastische service!
Pluspunten
Ik heb alleen maar positieve punten over Bullepees! Ik had een vraag over de producten gemaild en kreeg snel een uitgebreid antwoord terug. De kwaliteit van alles wat ik bestel is altijd bijzonder goed en mijn teckels zijn er dol op! Verder vind ik de levertijd heel snel. Ik had het binnen 2 dagen na mijn bestelling al binnen. De prijzen zijn heel concurrerend. Zeker gezien de kwaliteit. De runderoren zijn bijvoorbeeld echt heel dik en vlezig; niet te vergelijken met die dunne kale oortjes die je van bepaalde andere merken kan kopen.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Altijd snelle en keurige levering. Kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend.
Pluspunten
Goede producten voor lage prijzen! Onze pup kan z'n geluk niet op!
Pluspunten
Altijd een snelle levering,normaal gesproken ziin de producten in orde. Leuk dat er altijd een extraatje bijzit.
VerbeterpuntenDe laatste levering bullepezen waren niet geweldig, enorm veel die hol waren. Erg jammer. Ook de rundskophuid heb ik wel beter gehad. Het kan een keer gebeuren maar ik hoop niet dat dit blijvend is.
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan