Pluspunten
Persoonlijke reactie bij de spullen en een cadeautje omdat mijn kortingscode niet bleek te werken. Hij mag de volgende keer zelfs weer worden gebruikt! Ik ga klanten werven! Ook nog een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wat een breed aanbod.
VerbeterpuntenNiks meer aan doen, houden zo!
Pluspunten
Snelle levering. Aardig briefje bij de bestelling. Producten goedgekeurd door onze honden! Zelfs nog een "verrassing" meegestuurd.
VerbeterpuntenGa zo door, ik zal jullie bedrijf zeker bij anderen aanbevelen.
Pluspunten
Altijd prima levering en service. Ik verwijs ook regelmatig andere hondenbezitters naar deze site.
Pluspunten
Leuk extraatje bij de bestelling gekregen.
VerbeterpuntenTht van de producten staat niet vermeld.
Pluspunten
Goede kwaliteit, vlot en vriendelijk!! En altijd een extraatje!
Verbeterpunten??
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel geleverd
Verbeterpuntenop dit moment geen...
Pluspunten
Berichtgeving, attentie bij de bestelling. prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede producten en snelle levertjjd!
Pluspunten
Zeer mooie snacks, zeer goede kwaliteit. Echt een aanrader. En nog een leuke attentie gratis voor je huisdier.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Snelle levering, prima producten, aantrekkelijke prijs en een leuke attentie bij je bestelling!
Pluspunten
snelle levertijd overzichtelijke site leuk dat er een kadootje in het pakket zat
Pluspunten
Superbedrijf. Op onze doezendag mochten de honden volop proeven van de lekkernijen en iedere deelnemer kreeg na afloop een lekkere kluif mee naar huis. Bij mijn bestelling kreeg ik gratis wat lekkers voor mijn schapendoezen.
Pluspunten
Superservice goede afhandeling van klachten. TOPPIE HOOR
Pluspunten
gemakkelijk te bestellen en snelle levering en altijd even wat extra erbij waar mijn honden elke keer weer van genieten , als de doos word bezorgd staan ze al klaar om even weer wat lekkers te krijgen.
Verbeterpuntenkan ik zo niet bedenken
Pluspunten
Super leuk dat er een cadeautje bij de bestelling zat!
VerbeterpuntenWellicht kan er op de verpakking van het product de naam van het product kommen te staan. Dat is handiger mocht ik het preuts nog een keer willen bestellen
Pluspunten
Misschien makkelijk om alleen tienen te geven maar het klopt gewoon ! snelheid ,betrouwbaarheid een bedrijf waar je volledig op vertrouwd ! ga zo door .!
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan