Pluspunten
Geen negatieve op- of aanmerkingen. Gewoon goed!
Pluspunten
Snelle en goede levering!
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering. Keurig verpakt. Extra artikel kado. Kortom mijn eerste ervaring is zeer positief.
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten of tips. Kortom tevreden
Pluspunten
Snelle levering en goeie prijs / kwaliteitverhouding. Het extraatje dat bij elke bestelling zit helemaal top.
Pluspunten
Ik heb al redelijk vaak besteld, en blijf het zeggen: Top bedrijf!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en iets extra's bij mijn bestelling!
Pluspunten
Snelle levering, en goede kwaliteit. Het extraatje is leuk.
Pluspunten
Ik ben super tevreden. Wat een snelle en goede levering.
Pluspunten
Betrouwbaar, kwaliteit en snel. Super gewoon!
Pluspunten
Ik had een verkeerde bestelling gedaan, kon deze echter meteen telefonisch wijzigen
Pluspunten
snelle levertijd en boven 25 euro gratis bezorgen en extra verassingdingen gratis
Verbeterpunteneen aparte hoek voor kleine verpakkingen, nu lijkt het of alles groot en veel is
Pluspunten
Nadat ik een foutje met de betaling had gemaakt werd dit snel en accuraat opgepakt. Compliment!
Pluspunten
Goede producten en een snelle levering. Naast de bestelling wordt er altijd een extra snack geleverd, dit wordt erg op prijs gesteld.
Pluspunten
Snelle levering + een leuk extraatje toegevoegd aan de bestelling!
Pluspunten
Prima kwaliteit en zeer vriendelijk als je belt of mailt en altijd meedenkend over de producten bij vragen.
Verbeterpuntengeen enkele
Raadhuisstraat 43