Pluspunten
Voor de 2e keer hondensnacks bij Bullepees.nl besteld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en een leuk zakje extra snacks erbij. Ik kom weer terug!
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
snelle levering en goede nazorg.
Verbeterpuntenmeer reclame,zag jullie in een tv programma,gelijk naam opgeschreven,zou graag mrt i deal kunnen betalen,is nu wat omslachtig. met vr groet.
Pluspunten
Niets op aan te merken, zoals altijd tip-top in orde met steeds weer een leuk extraatje.
Pluspunten
betrouwbaar en snel ! en altijd iets lekkers voor de hond extra erbij !
Pluspunten
Snelle levering, nooit problemen
VerbeterpuntenGeen !!!
Pluspunten
Weer een cadeautje en een vriendelijk briefje erbij. Altijd snel geleverd en netjes ingepakt.
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. Honden zijn dol op alles wat geleverd is. Ook leuk het extraatje !
Pluspunten
Ik kan echt niks negatiefs zeggen over jullie, de Runderoren van jullie zijn echt de enige die onze duitse herder lekker vindt en de extra traktatie die jullie erbij stoppen vindt onze shiba inu helemaal geweldig!
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen in huis vind ook super dat er altijd extraatje bij je bestelling zit top! :-)
Pluspunten
Prima spullen, en ook heel leuk dat er nog een extraatje bij de levering zat!
Verbeterpuntenjammer dat er geen varkensoorpitten in het assortiment zitten.
Pluspunten
Altijd goede ervaringen mee
Pluspunten
Prima prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering met nog een cadeautje erbij. Echt een prima betrouwbaar bedrijf.
Pluspunten
ik vind dat jullie snel werken, alleen jammer dat als wanneer ik het weekend iets bestel dat het zeg maar die dinsdag daarop komt, tegenwoordig moet je wel oppassen dat je niet opgelicht wordt via het internet het is omdat ik me eroverheen heb gezet om iets bij jullie te bestellen want ik vertrouwde het eerst ook niet, maar ik heb al bestelt bij jullie en heb het gewoon gekregen dus ik vertrouw het nu wel voor de rest is alles goed
Verbeterpuntenjullie kunnen misschien meer op de internet site zelf zetten wat jullie verkopen zoals honden speelgoed ofzo zulke dingen, er staat alleen die pens dingen op de internet site nu ik bedoel meer dingen
Pluspunten
top over het geheel kan niet beter
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering, goede garantie.
Pluspunten
Snelle levertijd, netjes verpakt en altijd een kleinigheidje gratis.
Pluspunten
Zeer snelle behandeling van mijn order en levering. Kadootje zeer fijn. Prijzen zijn gunstig!
VerbeterpuntenMIsschien een verpakking voor ruikende artikelen zoals pensstaafjes waar de geur niet doorheen komt, zodat ik ze een tijdje kan opbergen en mijn honden ze niet uit de kast stelen... ;-)
Pluspunten
Altijd een extraatje erbij geleverd. Klachtafhandeling zeer snel en naar tevredenheid. Prettig bedrijf met persoonlijke aandacht.
VerbeterpuntenDe site is onduidelijk over de verrassingspakketten.
Pluspunten
Goede kwaliteit produkten voor goede prijs
VerbeterpuntenIn de doos zat een vriendelijk briefje dat er gratis lamspens bij de bestelling gedaan was. Helaas zat dit gratis kadootje niet werkelijk in de doos
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan