Pluspunten
Snelle levering en leuk presentje bij de bestelling!
VerbeterpuntenZou zo niet weten! Ik bestel de volgende keer weer bij jullie.
Pluspunten
Bestelling gaat altijd vlekkeloos
Pluspunten
Snelle levering en iederee keer weer een gratis lekkere attentie waar onze hond dol op is. Heel fijn!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam service. Ook top producten. Ontzettend tevreden tot nu toe - en de hond ook :)
Pluspunten
Vrij snel geleverd. Erg leuk dat er een extraatje is bijgevoegd
VerbeterpuntenZou het prettig vinden om per mail te horen wanneer het verzonden wordt en dat je de bestelling kan volgen via een track en trace code.
Pluspunten
Ben heel blij met bullepees.nl en klant van het eerste uur. Goed spul en prima kwaliteit. Nogmaals ik ben er blij mee,en mijn hond ook.
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering en geen verzendkosten. Top:)
Pluspunten
Dit bedrijf verdiend echt een 10+. Op zondag bestelde ik 200 hoefjes en dinsdagavond werd het al bezorgd. Echter bleek de levering maar 50 hoefjes te bevatten. Ik heb meteen een sms gestuurd en kreeg met 10 min. al antwoord dat ze het de volgende dag zouden nakijken. Vervolgens kreeg ik op woesdag dit bericht toe gestuurd "Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb dit verkeerd naar je verstuurd. De overige drie zakken zijn naar je onderweg en ik heb er enkele gevulde hoefjes bijgedaan. Deze hoefjes zijn gevuld met vet en zeker voor de liefhebbers van hoefjes onweerstaanbaar. Excuses voor het ongemak en voor de hond smullen maar !" Zeg nu zelf dit is toch een 10+ waard.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website, lage prijzen
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Tot nu toe heel tevreden
Pluspunten
Snelle en nette levering!
Pluspunten
Prima! super snel geleverd en onze hond vindt ze geweldig! :)
Pluspunten
Altijd een extraatje erbij, erg leuk !!
Pluspunten
Snelle levering Goede producten Meestal een lekkere snack extra
VerbeterpuntenSite werkt niet altijd optimaal.
Pluspunten
Snelheid leveren. Goede kwaliteit!!
Pluspunten
Goede kwaliteit over het geheel genomen.
VerbeterpuntenEr zitten wel dunnere stukken bullepees tussen terwijl ze allemaal dik horen te zijn. Ik snap dat wel maar het verschil moet niet te groot worden. Verder zou het mooi zijn als bij nog meer bullepezen bestellen er nog meer korting was. Scheelt dan ook weer in de (voor ons gratis maar voor bullepees.nl niet) verzendkosten dus win-win. Want relatief duur blijft het ook al is bullepees.nl een voordelig adres.
Pluspunten
prijs/kwaliteit prima, snelle levertijd, als extraatje een zakje kauwstaafjes gekregen! (het was mijn eerste bestelling). Leuk!
VerbeterpuntenHeel leuk om bij de eerste bestelling een klein extraatje te geven! Hierdoor kun je een klant blij maken zodat diegene vaker een bestelling gaat plaatsen. Blijf dit vooral doen.
Raadhuisstraat 43
1541 JB Koog aan de zaan