Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik was op zoek naar een specifieke kaart met mosselen erop voor een cadeau, die had ik al vrij snel gevonden op de website van Happy Postcrossing. Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf en ik besloot nog eens wat rond te neuzen door de rest van de website en ik was ontzettend enthousiast en onder de indruk van het grote aanbod kaarten! Zelf doe ik niet aan postcrossing, maar mijn vrienden en ik houden altijd een wedstrijd wie de vreemdste kaart kan vinden. Daarnaast vind ik het ook fijn om een voorraadje leuke kaarten in huis te hebben voor verjaardagen e.d.. Na mijn mandje volgeladen te hebben met verschillende kaarten verliep de verzending spoedig en de communicatie duidelijk. Al snel lagen de kaarten goed verpakt bij mij in de bus. Wat een top service en aanbod! Een tip: de e-mails over de bestelling kwamen bij mij in de spam terecht; misschien is er iets wat jullie daaraan kunnen doen?
25 September 2025
Julus
Heerlen
Ich habe zum ersten Mal bestell und bin so begeistert. Der Shop ist super übersichtlich, es gibt dort wunderschöne Karten. Der Kauf war unkompliziert. Und meine Karten kamen liebevoll verpackt an, mit einer süßen extra Karte. Vielen lieben Dank. Das wird nicht mein letzter Einkauf bei euch sein ♥️
21 June 2025
Leenie
Bad Homburg
Voor het eerst hier besteld (washi tapes). Bestelling werd vlot en netjes verpakt geleverd met een extra attentie, leuk!
23 July 2024
Maureen
Amstelveen
Top service, snelle levering en leuke hebbedingen.
22 April 2024
RT
Amsterdam
Prima bedrijf, orginele kaarten.
21 April 2024
Annouk
Kwadijk
Snel verstuurd en leuk dat er kleine stickes bij zaten als verrassing.
21 April 2024
Lindy
Bergschenhoek
Mooie kwaliteit kaarten, ruime keuze, en snel verzonden. Volgende keer gaan we weer hier bestellen. Aanrader!
14 April 2024
Paul
Warmenhuizen
Bestellen ging makkelijk. De washi tapes waren goed verpakt en er zat een persoonlijk kaartje en wat extra journal spulletjes bij. Tevreden met mijn bestelling
13 April 2024
Desiree
Hilversum
Fast,quality.
11 April 2024
Oksana
Letland
mooie kaarten, snel verzonden.
2 April 2024
Atlant Berkenhove
apeldoorn
Snelle levering, veel keuze en mooie kwaliteit kaarten!!
1 April 2024
Tineke Renkema
Haulerwijk
... und schneller Versand. Dazu ein sehr gutes Preis-Leistungsverhältnis. ✔
24 March 2024
Dirk
Grünstadt
Mooie kaarten: goede kwaliteit en snel ontvangen.
23 March 2024
Mirjam
Veghel
Ik vind het altijd zo leuk ingepakt
23 March 2024
Myrthe
Zwolle
Snelle toezending. Goede informatie. Kaarten van goede kwaliteit.
20 March 2024
Janny
Wolvega
Fast shipping! Beautiful cards. Thank you!
13 March 2024
zie bovenstaand
12 March 2024
M+E
Montferland
Veel keuze en prijs kwaliteit van de kaartjes uitstekend
12 March 2024
Karen
Oostende belgiē
Goed, snel, veel keuze echt perfect
6 March 2024
Loes
Dodewaard
Heel blij met de mooie kaarten van Belle&Boo! Gratis verzending vanaf 25 euro is ook fijn!
4 March 2024
Wil
Malden
Goede web site.
2 March 2024
jolanda
Leerdam
Feeling so lucky to have found this shop as it is getting harder each year to find great postcards. Wonderful selection and shopping experience. I was most delighted to receive not just the cards I ordered by also a few courtesy items - thank you so much, will need to come back and order more (it gets addictive once you start the postcrossing journey). In short: You'd be daft to shop elsewhere!
28 February 2024
Birgitta Goetzelmann-liebig
Lauda-Königshofen
Ik had problemen met bestellen en kreeg telkens een foutmelding. Met hulp van Hilda is het probleem uiteindelijk toch opgelost en kon ik mijn bestelling afronden. Omdat er zoveel problemen waren had Hilda ook iets extra's bij de bestelling gedaan: heel leuk. De kaarten zijn van goede kwaliteit en erg mooi. Ik ben heel tevreden en zal op termijn zeker weer iets bestellen.
27 February 2024
Nicole
Sittard-Geleen
al een aantal keren besteld en steeds volle tevredenheid. Zodra de kaarten op zijn bestel ik weer!
27 February 2024
Harma Stalman
Sappemeer
Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen!
Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd!
Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.
Gedempte Putten 13
8754 EG Makkum