Goede service, prachtige kaarten !

Via een vriendin leerde ik vorig jaar jullie site kennen. Ik was meteen verkocht aan die prachtige Sint kaarten . Ook dit jaar heb ik de Halloween en Sint kaarten aangekocht

Zoveel om uit te kiezen

Kan uren struinen tussen al de kaarten. Fijne site

Uitstekende service

Mooie kaarten, snelle levering

Het is heel leuk om op de site van Happy Postcrossing rond te snuffelen. Ze hebben heel veel leuke kaarten. De bestelling wordt heel snel geleverd en is mooi ingepakt.

Veel keuze en leuke kaarten

Zoveel leuke kaarten en andere dingen om uit te kiezen. Wel jammer dat een aantal kaarten die ik wilde blijkbaar zo populair zijn dat ze uitverkocht waren. Ik zou het helemaal fantastisch vinden als er ook leuke postzegels te bestellen zijn. De standaard postzegels zijn nl. een beetje saai en ook al een aantal jaren niet meer veranderd.

Mooie kaarten en snelle levering

Great Selection !

The company has a vast selection of illustrated cards, which I was looking for. Some difficulty with the last step of payment ( not straightforward check out after selection was made)

Geweldig verrassingspakket

Ontzettend snelle levering: binnen een werkdag verzonden. Ik had zelf wat kaarten gekozen en een verrassingspakket. Deze laatste was geweldig! Zoveel verschillende kaarten, ontzettend leuk! Dat ga ik vaker bestellen!

Perfect!

Great cards, I would order again! Loved all the stamps on the parcel! Thank you!

Veel keuze en supersnelle levering

Leuke website om ansichtkaarten te kopen. Veel keuze, handig in categorie onderverdeeld. En echt supersnelle verzending. Ik ga hier zeker vaker kopen.

Ruime keus en super snelle verzending

Altijd een ruime keus, regelmatig nieuwe kaartjes, zeer snelle verzending.

geweldige organisatie, contact " all over the world " , fantastisch

Ben al vele jaren postcrossing deelnemer. Super om gewoon echte post in je brievenbus te krijgen, vaak prachtige kaarten, vanuit bijna de hele wereld. Vind het ook leuk om een kaart te zoeken en te sturen die voldoet aan de wensen/ het profiel van de ontvanger. Grote keuze in de webshop :-)

Heel tof!!

Ik zou niet meer zonder Postcrossing kunnen. Doe brengt de hele wereld bij elkaar. Wat een goede uitvinding!

Snel binnen en prachtige kaarten!

Bestelling was heel snel binnen en de kaarten zijn heel mooi. Ook hele ruime keuze, je bent zo uren zoet met kijken en kiezen op de site.

WOW! :)

Not my first order, and as always I'm very satisfied! :) High quality and very quick shipping. I really like you put at least 10 different stamps on the parcel. Made my day. Although it's a bit funny I always received the same postcard as thank you! :)

• Ajánlnál minket? Yes

Altijd Top!

Prachtige kaarten, super snelle verzending en heel netjes ingepakt. Een echte aanrader.

Veel keus en zeer snelle levering!

De dag ná mijn bestelling lag de envelop al op de mat. Met nog een leuke extra kaart ook!

Prachtig kaartjes

Goede service en prachtige unieke kaarten. Ik kom snel nog een keer shoppen.

Snelle levering, mooie kaarten

Zondag besteld, maandag verstuurd en dinsdag ontvangen, super! Bedankt voor het extra kaartje! Jammer dat meerdere kaarten niet voorradig waren, maar er waren nog genoeg andere op voorraad.

Grote ontgoocheling: geen kaartjes ontvangen, geen antwoord op mail en telefonisch onbereikbaar

Ik heb als een van de weinige bestellers blijkbaar een negatieve ervaring met Happy Postcrossing. De kaartjes zagen er veelbelovend uit op de website en alles leek vlot te verlopen. Ik kreeg 3 dagen na mijn bestelling en mail met de boodschap dat de bestelling verzonden was. Intussen zijn we meer dan 1 week later, heb ik 2 mails gestuurd zonder enige reactie, heb ik meermaals naar het telefoonnummer van de klantendienst gebeld, waar ik steeds de boodschap krijg dat het nummer momenteel niet bereikbaar is en ik op een later moment opnieuw moet proberen. Ik hoop dat mijn kaartjes alsnog aankomen en ik een reactie krijg van de klantendienst... Anders is mijn 13 euro zomaar voor niets geweest.

Mooie kwaliteit kaarten tegen een acceptabele prijs.

Groot assortiment mooie postkaarten tegen een redelijke prijs. Dit assortiment aanvullen met een reeks goedkopere postkaarten (voor postcrossing) zou fijn zijn. Redelijk wat kaarten uitverkocht, jammer. Desalniettemin leuke shop-ervaring, prima pakketje met een leuk extraatje!

Goede kwaliteit kaarten, leuk verpakt en snel verzonden. Top!

Snel en prachtige kaarten

Snelle levering en mooie kwaliteitskaarten

Uitgebreid assortiment

Ik zocht al wat spulletjes voor de Sinterklaas-periode, en via Google kwam ik op deze site terecht, vond daar na enig zoekwerk washi tape met Sinterklaas en Piet afbeeldingen en een mini stempel klomp met wortel, ook al is het pas augustus dit viel nu gewoon al te bestellen en werd nog eens heel snel en keurig bezorgd. Misschien vond ik het jammer dat er geen persoonlijk berichtje bij de bestelling zat, dat geeft voor mij altijd nog wat extra meerwaarde.

Perfekt.

Mooie kaarten. Snelle toezending

Gedempte Putten 13

8754 EG Makkum

+31 6 244 533 50

Over Happy Postcrossing

Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.