Snelle levering, mooie kwaliteit kaarten

veel keuze, snelle levering en erg blij met de kaarten!! Ga hier zeker vaker bestellen.

Snel en zeer verzorgd verzonden

Hele mooie kaartjes waarbij ook de struktuur ervan overeenkomt met mijn verwachtingen. De kaartjes zijn in een mooie verwachte envelop met doosje eromheen verzonden, om te voorkomen dat het eerste kaartje beschadigd zou raken.

heel snelle levering en mooie keuze aan kaarten

Deze webshop is geweldig en heeft ook kaarten, die je ergens anders maar moeilijk kunt vinden. Ik heb er nu twee keer besteld, maar zal binnenkort weer een bestelling doen, omdat dank deze geweldige webshop postcrossing voor mij nog leuker geworden is en ik steeds meer kaarten schrijf!

Heel uitgebreide en leuke collectie. Geweldige service.Top !!!

Normaal heel vlotte levering. Bij een probleem - de post liet het even afweten - heel vlotte communicatie en meteen prachtig opgelost. Ben helemaal gewonnen. Voorbeeldig.

Snelle levering, hele mooie kaarten

Lekker thuis rustig uitzoeken. En dan meestal de dag erna al de kaarten ontvangen. Net een cadeautje (netjes ingepakt, met een leuk extraatje). Ik gebruik deze site inmiddels niet alleen meer voor Postcrossing, maar ook om "gewoon" een kaartje te versturen.

Hele mooie kaarten en de bezorging al de volgende dag. Wat wil je nog meer.

Goede wijn behoeft geen krans !

Snelle levering Goede wijn behoeft geen krans

Leuke, gevarieerde keuze aan kaarten, niet duur, snel bezorgd

Snelle service, mooie kwaliteit kaarten, zeer uitgebreide collectie!

Heel positief ben ik over deze site. Ik heb hier zoveel leuke, originele kaarten gevonden!

Snel, netjes en met zorg

Altijd leuk verpakt, snelle verzending.

Supertof

Veel keuze, snelle bezorging, met zorg ingepakt. Leuke extraatjes

Leuk aanbod. Goede en snelle service!!

Goede en snelle service!! Ik kom hier zeker terug.

Ruime keuze, snele verzending. Leuk ingepakt, met stickers en vaak een extra kaart. Nu meerdere malen besteld en zeer tevreden. Een dikke 9. Verkoop Postzegels (internationaal) zou het helemaal geweldig maken. Maar dat is meer vanuit het oogpunt voor gemak dan heb je alles in een keer in huis. C.H.

Gisteren kaarten besteld en vandaag al in huis. Leuk ingepakt en extra kaart en stikkertjes gekregen.

altijd top!

Heel mooie kaartjes van goede kwaliteit, met zorg ingepakt. Snelle verzending. Alles zoals het hoort te zijn. Top!

Snelle en correcte service

Origineel aanbod dat snel geleverd wordt aan een correcte prijs

Veel keuze, prachtige kaarten, prima service

Heerlijk om door al die prachtige postkaarten te zoeken! Hier vind je echt een massa kaarten die je niet zomaar in de winkel kan vinden. Mijn pakketje is erg snel verzonden en ook snel aangekomen in perfecte staat. Je merkt dat ze met liefde en zorg verpakt zijn, als een cadeautje! Erg leuk de extra kaart en kleine stickertjes. Ik bestel zeker opnieuw bij Happy Postcrossing!

Mooie kaarten, veel keus, snelle levering en netjes verpakt

Veel keuze, goede service

Al een aantal keren kaarten besteld. Er is veel keuze, goede kwaliteit en snelle levering. Vaak zit er nog een extra kaart cadeau bij. Zal er in de toekomst weer bestellen.

Veel om te kiezen en mooi kaarten heb zojuist 2de keer bestelling gedaan echt de moeite waard om hier te bestellen

Topservice

De post is niet zuinig op de zending geweest. Na mijn melding mocht ik de beschadigde kaartjes terugsturen. Topservice!!

Happy!

Het is moeilijk kiezen als je al die mooie kaarten ziet! Wordt netjes verpakt en snel in huis, ook naar België :-)

Uitstekende webshop

Verschillende merken kaarten met prachtige designs. Alles wordt vlot en netjes afgeleverd.

WOW! *-*

Very high quality, careful wrapping, quick delivery. Pretty sure I will order again soon. :)

Kaarten zijn onwijs snel binnen. En keurig verpakt. Geen kreukels.

Gedempte Putten 13

8754 EG Makkum

+31 6 244 533 50

Over Happy Postcrossing

Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.