Happy met prachtkaarten

Ben heel happy met de mooie kaarten! Prachtige kwaliteit en snelle levering.

Perfect!

Wat een feestje is het om, elke keer weer, mijn bestelling te ontvangen. Én erg snel geleverd!!

Plezier om te ontvangen

Leuke kaarten om uit te kiezen, snelle levering, ontvangst als een cadeautje.

Post ontvangen is heerlijk!

Wat leuk om na een lange werkdag een bestelling op de deurmat te zien liggen. Prachtige producten van goede kwaliteit. Snel geleverd, en zelf met leuke verrassingen erbij. Ik bestel hier zeker snel weer.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Altijd een plezier om een pakje van HP te ontvangen. Het maakt je happy!

Vlugge correcte levering met altijd leuke extraatjes!

Vlugge correcte levering met altijd leuke extraatjes!

Snelle levering, mooie kaartjes, leuk verpakt.

Snelle levering, mooie kaartjes, leuk verpakt.

Een hele fijne ervaring !

Via een vriendin heb ik jullie site leren kennen. Ik was verkocht van haar Sinterklaas kaartjes :) Toen ik jullie site bezocht kon ik het niet laten om Sint en Kerstkaartjes te bestellen :) Zondag besteld , woensdag al in mijn handen :) Ik weet het zeker volgend jaar bestel ik terug!

Supersnel geleverd

Mooie site, met heel veel kaartjes en accessoires. Kon hier eindelijk de mapjes vinden die ik al een tijdje zocht.

Uitgebreid assortiment, redelijke prijzen

De bestelling was weer piekfijn in orde, snelle levering. De kaarten van goede kwaliteit en het extraatje wordt zeer gewaardeerd. Gefeliciteerd met jullie jubileum en tot de volgende bestelling.

Prachtige kaarten, heel veel keuze en supersnelle levering met hele leuke extra verrassingskaarten (ter ere van het 7 jarig bestaan).

Fijne webwinkel

Veel keuze, en de levering was supersnel!

Snelle verzending en een leuke surprise bijgesloten. Tige dank.

Mooie kaarten

Veel mooie kaarten en super snelle levering!

Snelle levering, heel mooie kaarten en met zorg verpakt en opgestuurd. Met echte postzegels, in plaats van een sticker.

Veel keuze en leuk verpakt!

Veel keuze in kaartjes e.d. en ook in vele stijlen. Voor ieder wat wils. Daarbij superleuk verpakt. Je ziet echt dat er aandacht aan wordt besteed!

Leuke kaarten en snelle service

verrassend, mooi, bijzonder

Deze kaarten zie ik nooit in een winkel behalve heel af en toe de kaarten van Inge Löök, die worden in een speciaalzaak verkocht. Vind het leuk om mensen met een mooie, aparte kaart te kunnen verrassen.

Hier slaag ik altijd Leuke kaarten, snelle levering Leuk verpakt en een kleinigheidje erbij. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken!

Super opgelost!

Ik bestelde de winter verassings box met kaarten. Mijn verwachting was winterkaarten maar bij levering waren 4 van de 24 kaarten winter dus was ik een beetje teleur gesteld meteen contact opgenomen en dit werd meteen goed opgepakt en kaartjes kunnen ruilen voor een echte winterset! Helemaal blij mee!

Prima, vlot afgehandeld

Snel en professioneel afgehandeld. Kaarten goed verpakt. Prima site!

kaarten J&J

Ik ben reuze blij met de levering. Bijna nergens geen kaarten meer te koop van Jip&Janneke. Hier wel.

Een kadootje op de mat

Hele leuke en snelle service. Extra kaart erbij gekregen! Netjes verpakt en snel geleverd!

Ruim assortiment, snelle levering

De keuze is reuze, ik bestel altijd meer kaarten dan ik van plan was... Vlotte en nette levering.

Snelle levering, ruime keuze

Gedempte Putten 13

8754 EG Makkum

+31 6 244 533 50

Over Happy Postcrossing

Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.