Veel keus en snelle levering

fantastisch!

Goede service, altijd behulpzaam als er iets moet veranderen b.v. de maat van een envelop, niets dan lof!

Aanrader

Leuk assortiment, snelle levering en een leuke extra kaart en stickers!

Snel en betrouwbaar.

Ze hebben een groot en leuk assortiment. Levering is altijd snel en goed met een leuk extraatje er bij. Als ik online voor Kaarten shop, shop ik bij Happy Postcrossing.

Snel en goed geleverd

Heel fijn om bij hen te bestellen

Leuk verpakt en snel geleverd!

Leuk verpakt!

De kaarten zijn prachtig en netjes verpakt.

Snelle verzending. Leuk verpakt en vriendelijke benadering.

Geweldig!

Goed contact per mail, snelle levering! Een aanrader!

Voor het eerst hier besteld, maar vast niet voor het laatst. Leuk gevarieerd aanbod, prettig geprijsd en zeer snelle levering.

Mijn favo webshop voor postcrossing

Ben altijd erg blij als ik weer een bestelling van happy postcrossing in de bus krijg! Ze hebben de leukste kaarten en ook ruime keuze aan stickers etc.Wordt snel bezorgd en ik kraag altijd een extraatje in de vorm van een ansichtkaart of een paar stickers.Leuk!

Leuk prijsje voor een groot assortiment. Snelle levering.

ruime keus, snelle levering, keurig verpakt, leuke attentie erbij.

positief

schitterende kaarten, veel keuze, snelle bezorging!

Bij een probleempje werd deze direct opgelost in vriendelijkheid. Gewoon een super website in alle opzichten!

Prima ervaring

Snelle levering. Verzorgd ingepakt. Goed op de hoogte gehouden van de levering via mail. Wat ik wel vreemd vond is, dat ik niet met mijn wachtwoord in kon loggen van Postcrossing, maar een nieuwe aan moest maken.

Zeer zeer goed

Persoonlijk Altijd bereidt te helpen met probleempjes

Mooi aanbod, super communicatie!

Een aanrader!

Snelle, duidelijke afhandeling van de bestelling.

Snelle, duidelijke afhandeling van de bestelling.

Snel

Ik heb voor het eerst besteld bij happy postcrossing en het zal zeker niet de laatste keer zijn! Super snel en mooi assortiment aan kaarten!

Perfect!

Originele kaarten, ruime keus, snelle verzending, goed verpakt.

Enorme keus, netjes verpakt en nette prijs

Enorme keus, netjes verpakt en nette prijs.

makkelijke website, goede kwaliteit kaarten, grote sortering

Goede service, snel en netjes bezorgd met vriendelijk kaartje erbij.

Bestelling is snel en netjes afgehandeld. Ik ben tevreden.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Alles keurig verzorgd

Gedempte Putten 13

8754 EG Makkum

+31 6 244 533 50

Over Happy Postcrossing

Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.