Pluspunten
Het extraatje was een leuke verrassing.
VerbeterpuntenJammer dat er een aantal kaarten met thema kerst niet voorradig waren.
Pluspunten
Super collectie en de gratis verzend vanaf 15 euro is natuurlijk super....
Pluspunten
Overzichtelijke website, ruime keuze, betaalbare prijzen, gratis levering bij een bepaald bedrag
VerbeterpuntenAls aangegeven wordt dat t in de brievenbus past, en je er niet voor hoeft thuis te blijven en blijkt achteraf toch niet in de brievenbus te passen; dit tijdig aangeven. Ik had t geluk dat er iemand thuis was
Bedankt voor deze goede tip Bianca, hier gaan we zeker rekening mee houden als tijdens het inpakken blijkt dat de bestelling te groot is voor een brievenbuspakketje.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en superleuke kaarten-assortiment !!
Pluspunten
Mooie producten, veel keus.
VerbeterpuntenWebsite werkt traag. Bestaande assortiment;l sommige merken aanvullen.
Pluspunten
Goede en snelle bezorging.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering Prima verzorging Goed assortiment
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke artikelen weergeven in webshop. Leuke producten
VerbeterpuntenMisschien meer postcard sets of eigen gemaakte sets toevoegen.
Pluspunten
Keurige verzorging en uitmuntende service. Vond het heel netjes dat mijn twee bestellingen werden samengevoegd en dat ik geld terug kreeg voor de verzendkosten. Gebeurt niet veel dus heel hartelijk bedankt! Echt top!
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering en alles netjes ingepakt. Afgesproken korting werd verrekent en extraatje toegevoegd aan levering. Duidelijke communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Grote collectie kaarten
VerbeterpuntenJammer dat er veel kaarten "niet op voorraad" zijn
Bedankt voor de beoordeling Thea! Het klopt dat niet alle kaarten op voorraad zijn, maar helaas is dat met meer dan 2000 verschillende kaarten ook niet haalbaar. Op dit moment is 86% van de kaarten wel op voorraad, en ons streven is om dit meestal zo rond de 90% te hebben. Niets is zo onvoorspelbaar als de voorraad en het is altijd maar afwachten hoe de voorraad bij de vele leveranciers is. Veel plezier met je bestelling!
Pluspunten
Snelle levering, wat echt heel fijn is.
VerbeterpuntenOp dit moment niet!
Pluspunten
Snelle reactie, meteen eigenlijk want ik had mijn Huisnr niet ingevuld
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering, persoonlijke benadering
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de beoordeling! De verzending is gratis vanaf het kleine bedrag van € 15,-. Daaronder is het met de posttarieven die elk jaar blijven stijgen helaas niet mogelijk om gratis verzending aan te bieden.
Pluspunten
Altijd snelle levering
Verbeterpuntenn.v.t.
Dat er toch vele kaarten niet op voorraad zijn net zoals de vorige keer bij bestelling veel niet op voorraad was
Pluspunten
Groot aanbod, snelle levering
VerbeterpuntenRedelijk wat kaarten niet op voorraad
Gedempte Putten 13
8754 EG Makkum
Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.