Pluspunten
Duidelijke website. Uitstekende afhandeling. Snelle bezorging.
Pluspunten
Snelle levering, ondanks de kerstdrukte. Leuk assortiment. Verzending is zorgvuldig. Fijn dat vanaf 10,- euro de verzending gratis is.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle service en niet duur!
Pluspunten
Goede levering en leuke kaarten. Precies zoals alles belooft is en geen loose afspraken
Pluspunten
Snelle en goede service, producten worden ook altijd goed ingepakt!
Pluspunten
Overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenUitnodiging tot invullen enquête: Wachten tot bestelling geleverd is.
Pluspunten
correcte afspraken qua levering
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Heel goede klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
Binnen een kwartier na bestelling kwam per mail de bevestiging dat de bestelling verzonden was. Kaarten kwamen in een leuk papieren zakje dat in een bubbeltjesenvelop zat. Plus een extra kaart. Boven de 10 euro zijn de verzendkosten gratis en daar is dit bedrijf onderscheidend in.
VerbeterpuntenGalerij-overzicht van de kaarten, zodat je meer op 1 pagina ziet.
Pluspunten
Mooie kaarten die snel worden geleverd
Pluspunten
Prachtige kaarten, snelle levering en goed verpakt! Ik ben erg blij met mijn bestelling!
Pluspunten
Snelle levering! En keurig verpakt!
Pluspunten
Werkelijk alles is positief.
VerbeterpuntenDe website voortdurend proberen te verbeteren. Het assortiment voortdurend proberen uit te breiden.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenVeel niet op voorraad. Niet alle thema's hebben veel keus.
Pluspunten
Geen verzendkosten vanaf 10 euro
VerbeterpuntenLaatste tijd weinig nieuwe kaarten in het assortiment
Bedankt voor de beoordeling! Toevallig hebben wij afgelopen week 80 nieuwe kaarten toegevoegd, en hier komen de komende week zeker nog zo'n 100 bij. Ik zou zeggen, neem eens een kijkje want er zitten plaatjes tussen! :)
Pluspunten
Hele snelle levering. TOP!
Pluspunten
mooie selectie kaarten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Helder en duidelijk. Snelle levering zoals afgesproken
Pluspunten
Overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid, goed verpakken en goede kwaliteit
VerbeterpuntenN.v.t.
Gedempte Putten 13
8754 EG Makkum
Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.