Pluspunten
Mooie kaarten voor een redelijke prijs, en een snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snel geleverd naar België, geweldig!
Pluspunten
heel veel keuze in kaarten, heel snelle verzending
Verbeterpuntengoh meer communicatie, alhoewel het niet echt nodig is ook
Pluspunten
Zeer overzichtelijke website, mooi ingedeeld per categorie en dus aangenaam om postkaartjes uit te kiezen!
Verbeterpunten/
Veel kaarten zijn niet aanwezig; onduidelijk of en zoja wanneer ze weer komen. Tip: haal de kaarten die je niet hebt weg tot ze weer aanwezig zijn
Pluspunten
duidelijke website, mooi assortiment
Verbeterpuntengraag een overzicht van de bestelling bij levering
Pluspunten
3 uur nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik al een mail dat mijn pakket onderweg was. En dat op zondag!
Pluspunten
Snelle levering, goed overzichtelijke webshop.
VerbeterpuntenDe kaarten worden los in een envelop verstuurd, ondanks dat het een goede luchtkussen envelop is beschadigen van enkele kaarten de zijkanten, dit zou te verhelpen zijn door de kaarten bijv. in een dun cellofaanpapier te verpakken zodat de kaarten niet kunnen gaan schuiven in de envelop.
Pluspunten
Mooie kwaliteit kaarten, ook veel bijzondere kaarten.
VerbeterpuntenDe kaarten die ik wilde bestellen, waren allemaal niet op voorraad, zodat ik me tevreden moest stellen met een tweede keus.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie selectie kaarten, goede verzendmethode
VerbeterpuntenHet duurde deze keer wel een beetje lang voordat ik de kaarten binnen had
Pluspunten
Ruime keuze, betaalbare kaarten
Pluspunten
Leuke kaarten en zo snel verwerkt.
Pluspunten
Leuke collectie, prima kwaliteit
Pluspunten
In België is er geen groot aanbod in postkaarten, dat zij in België leveren is voor mij een pluspunt. De levering is heel snel en alles komt ongeschonden toe. Groot aanbod op de website
Pluspunten
Superleuke kaarten! Snelle en correcte levering! Ik ben (een) blij(ver)!
VerbeterpuntenWat mij betreft mag de collectie van Santoro en Edition Des Correspondances enorm uitgebreid worden!
Gedempte Putten 13
8754 EG Makkum
Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.