Pluspunten
Mooie kaarten & de volgende dag al geleverd!
Pluspunten
Mooi gevarieerd aanbod, duidelijke en verzorgde website. Snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien een kartonnetje insluiten of de kaarten samen in een zakje stoppen voor steun. Een van mijn kaarten had nu immers een lichte vouw.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenKaartjes zijn heel vaak op
Pluspunten
Happy-Postcrossing heeft een groot en gevarieerd aanbod van mooie ansichtkaarten, snelle levering en nette prijzen.
Pluspunten
Heel veel keus in veel verschillende kaarten voor een mooie prijs.
VerbeterpuntenIk heb niks gemist.
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenVeel kaarten niet in voorraad
Pluspunten
Fijne en overzichtelijke website. Veel keuze. Snelle levering. Wat ik attent vind: een heel mooi kaartje kado!
VerbeterpuntenMisschien het assortiment stickers etc. nog wat verder uitbreiden. En evt. een goedkoper alternatief voor de stempels?
Pluspunten
Nette en vlotte levering. Heldere berichtgeving over de status van de bestelling. Gewoon prima dus!
VerbeterpuntenEen tip: Zoeken met behulp van tags zou gemakkelijker zijn. Ik heb nu moeten zoeken op boot, boten, schip, schepen, boat en ship om alle kaarten met schepen te vinden, en ik weet niet of dat gelukt is (het moet maar net in de titel staan). Terwijl als al deze kaarten getagged zijn met bijvoorbeeld het woord boot kan ik door daar op te klikken alle kaarten met deze tag zien.
Pluspunten
Verbeterpuntenveel kaarten niet op voorraad... (Nijntje, Fiep Westendorp)
Pluspunten
Overzichtelijke website, mooie producten, supersnel geleverd
Pluspunten
Gewoon goede service
Pluspunten
duidelijke website en goede keuze kunnen maken. levering snel.
Pluspunten
Ruime keuze uit leuke kaarten en een snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle service en product wordt goed verpakt.
Pluspunten
vakkundige verwerking van mijn bestelling, snelle en keurige levering
Pluspunten
Zeer snelle levertijd. Na 10 minuten al een mailtje dat de zending verstuurd was. De volgende dag in huis. Ook zeer snelle reactie op een vraag.
VerbeterpuntenJammer dat er best veel kaarten uitverkocht waren, maar dat kan een moment opname zijn.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
VerbeterpuntenXx
Pluspunten
Heel mooi en betaalbaar assortiment !
VerbeterpuntenGa zo door !
Gedempte Putten 13
8754 EG Makkum
Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.