Pluspunten
Snelle levering, veel keus in assortiment en niet duur. Wat ik ook echt fijn vind, is dat jullie weinig verzendkosten hanteren (of zelfs geen bij een bestelling vanaf 10 euro). Die 10-eurogrens nodigt wel uit om voor tenminste 10 euro te bestellen :)
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
- Bij problemen bijna meteen een mailtje terug gekregen. - Ruim assortiment - Mooi ingepakt
VerbeterpuntenVervelend dat er steeds bij elke kaart die je toevoegt een kader op je scherm komt. Vroeger was dit niet en dat vond ik beter.
Pluspunten
Veel keuze, snelle levering, leuk dat er een extra kaartje bij zat!
Pluspunten
Zeer snelle levering en perfecte kwaliteit
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Mooie kaarten, mooi verpakt. Extra kaartje is leuk meegenomen :D
Verbeterpuntengeen op dit moment :)
Pluspunten
Bestellingen zijn altijd snel verzonden en er is een ruim aanbod.
VerbeterpuntenMisschien aangeven binnen welke periode niet beschikbare kaarten weer beschikbaar zullen zijn of deze gewoon helemaal niet weergeven.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering, regelmatige updates via email.
VerbeterpuntenWat meer kaarten in de budgetcategorie.
Pluspunten
Leuke kaarten en veel verschillende kaarten; Geen verzendkosten vanaf 10 euro, vind ik echt top!!!
Pluspunten
Een prachtige uitgebreide collectie aan postcards, postboxes, stickers, enveloppen, enz. De variatie in kaarten is enorm! Voor iedereen wel wat wils hier. Zeer snelle levering! 's Middags besteld, de andere dag al in huis! Chatfunctie op deze website, bij update van deze website, waren er wat probleempjes, maar die werden ter plekke zeer deskundig verholpen! Kreeg via chatbox, ook een paar goeie tips voor mooie postcards, toen ik de wensjes doorgaf van mijn random contacten op postcrossing, echt supergaaf! Zeer vriendelijke en behulpzame directrice van deze website!
VerbeterpuntenDie zou ik zo snel niet weten! Tot nu toe bent ik heel erg verrast en blij met deze website. Zonder deze website had ik mijn nieuwe hobby Postcrossing alweer vaarwel gezegd, want ik ben zelf gehandicapt, dus afhankelijk van hulp van anderen. Die hebben echt geen zin om naar hot en har te sjouwen om mooie postcards te vinden. Voor mij dus werkelijk een ideale mogelijkheid dit!
Pluspunten
Goede verpakking. Leuke verrassing die extra kaart erbij.
Pluspunten
Snelle levering, Goede kwaliteit
Pluspunten
Brede keuze, mooie kaarten, snelle levering.
Pluspunten
Alles ging prima, optijd bezorgt en goede communactie
Pluspunten
Super leuke kaarten, goede kwaliteit en service, snelle levertijd.
VerbeterpuntenXx
Pluspunten
Veel diversiteit, goede kwaliteit, goedkoop, snelle levering. Ook was er meteen duidelijk wat ik had besteld in de mail die ik erg snel kreeg.
VerbeterpuntenAfbeeldingen in de bevestigingsmail..? Verder perfect!
Pluspunten
- Altijd vriendelijke communicatie en snelle reacties bij vragen o.i.d. - Kaarten van goede/stevige kwaliteit. - Groot en leuk assortiment. - Snelle verzending.
VerbeterpuntenHet assortiment mag nog iets worden uitgebreid, bijvoorbeeld met kaarten van Disney films, tv-series, en met Keep Calm kaarten.
Pluspunten
makkelijke en goedkope manier om aan mooie kaarten te komen
Gedempte Putten 13
8754 EG Makkum
Happy Postcrossing is een webshop gespecialiseerd in ansichtkaarten/postkaarten voor postcrossing of natuurlijk voor Tags, Round Robins (RR's), Swaps, Snail Mail en alle andere redenen om gewoon een kaartje te sturen! Kaarten voor postcrossing niet alleen binnen Nederland, maar wereldwijd! Wij bieden een groot aantrekkelijk assortiment aan ansichtkaarten en we verzenden wereldwijd.