Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en zorgvuldige verpakking. Het bestelproces is duidelijk en de communicatie verloopt vlot. Persoonlijke aandacht, zoals een briefje, geeft een warm gevoel aan de ervaring. Kortom, de service is betrouwbaar en de kwaliteit voldoet aan de verwachtingen.
Prima penning, persoonlijk en met zorg verpakt. Een cadeau om te ontvangen.
30 June 2026
Yvonne
Groningen
Snelle service, makkelijk ontwerpen, attente verzending. Gr Robin
13 June 2026
Robin
Alphen Aan Den Rijn
had verkeerde kleur besteld maar via mail is dit helemaal goed gekomen! Erg mooie penning!!
12 June 2026
Ben
Lemele
Snelle levering en aandacht voor het eindproduct (verrassende extra’s. Aanrader om hier je penning te bestellen!
12 June 2026
Peter
Berkel en Rodenrijs
Prima product en keurige en snelle afhandeling.
10 January 2026
Stephan
Diepenheim
De enige plek waar ik een eigen logo/afbeelding kon uploaden. Fijn dat het gelukt is. Contact met het bedrijf is heel gemakkelijk als je een vraag hebt.
30 October 2025
E
Sliedrecht
Snel geleverd met leuk extra attentie en met veel persoonlijke aandacht verzorgd.
23 October 2025
Sjoerd
Den Helder
Het contact is prettig en snelle reactie. De penningmeester zat mooi verpakt en zag er prima uit. Zeer tevreden
21 October 2025
Miranda
Katwijk
Betrouwbaar
Esther
Uithuizen
We zijn blij met het resultaat.
Lilian
Brunssum
Mooi product en aan de levering is veel aandacht besteed.
Elko
Lelystad
Binnen enkele dagen na bestellingen al thuis ontvangen. Degelijke penning keurig verpakt.
15 October 2025
Jolanda
schipluiden
Snel geleverd en mooi formaat met 2 telefoonnummers op de achterkant.
10 October 2025
Ilse
Beek en Donk
Na bestelling van een hondenpenning kwam vrijwel direct per mail een vraag over de spelling van de hondennaam. Scherp gezien en gereageerd, Top
30 September 2025
Jeroen
Arnhem
We ontvingen de hondenpenning binnen twee dagen en er zat ook een briefje bij dat we contact op zouden kunnen nemen als er iets niet goed zou zijn. Heel zorgzaam.
15 September 2025
Annemieke
Baneheide
Bestelling was niet aangekomen, na contact opnemen werden er direct nieuwe penningen opgestuurd die ik wel ontvangen heb. Topservice dus
5 September 2025
Menno
Haarlem
Ziet er echt prachtig uit. Ook zeer snel ontvangen ik ben er zeer tevreden over
5 September 2025
Peter
Olst
Goeie service, prima zaak
1 September 2025
Ramon
Sneek
Prettige ervaring. Makkelijk de bestelling te plaatsen in de webshop, snel verzonden en een leuk persoonlijk briefje erbij.
26 August 2025
lizette
Prinsenbeek
Snelle levering in mooie verpakking. Onze Bowie heeft nu een mooie penning om met naam en tel.nummer. de strassteentje geven het een extra charme! Blij mee
Renate
Nijmegen
Al onze honden hebben een penning. Ze zijn mooi gegraveerd en blijven goed. De service is super. Erg behulpzaam en erg vriendelijk.
Kirsten
Benissa
Deze penning al voor onze 5de hond besteld, zeer goede kwaliteit, snelle levering, staat ons tel op vermeld, zeer nuttige aanvulling op chip.
Patrick
Hasselt
Leuke penning ! Goede service en snel geleverd
16 August 2025
Martine
Antwerpen
De penning is erg mooi gegraveerd! En de pootafdruk met diamantjes is super schattig.
15 August 2025
Yvonne
Bergentheim
Snel geleverd, gewenste tekst klopt en ĥeel attent dat er nog een klein snuisterijtje is bijgevoegd en in een mooi zakje is aangeleverd. Zelfs leuk om cadeau te geven.
15 August 2025
AJ