Mooi product

Prettige ervaring. Makkelijk de bestelling te plaatsen in de webshop, snel verzonden en een leuk persoonlijk briefje erbij.

Mooie penning met steentjes

Snelle levering in mooie verpakking. Onze Bowie heeft nu een mooie penning om met naam en tel.nummer. de strassteentje geven het een extra charme! Blij mee

Vriendelijk, meedenkend

Al onze honden hebben een penning. Ze zijn mooi gegraveerd en blijven goed. De service is super. Erg behulpzaam en erg vriendelijk.

goede en exacte produckomschrijving, zeer goede kwaliteit

Deze penning al voor onze 5de hond besteld, zeer goede kwaliteit, snelle levering, staat ons tel op vermeld, zeer nuttige aanvulling op chip.

Verrassend!

Leuke penning ! Goede service en snel geleverd

De penning is erg mooi gegraveerd! En de pootafdruk met diamantjes is super schattig.

Snel geleverd, gewenste tekst klopt en ĥeel attent dat er nog een klein snuisterijtje is bijgevoegd en in een mooi zakje is aangeleverd. Zelfs leuk om cadeau te geven.

Hartstikke goed!

Duidelijke site! Makkelijk te bestellen. Wordt geleverd in een leuk zakje met een leuk franjedingetje eraan. Net een kadootje!

Makkelijk te bestellen en heel snel geleverd.

Ik kon de penning heel makkelijk uitzoeken en de tekst erbij zetten. De levering was binnen 2 dagen.

Snelle levering, goed product

Leuke penning en mooi gegraveerd

Super goede service

2 penningen besteld en na 1 dag was de eerste al kwijt. Berichtje gestuurd voor advies om te voorkomen dat de andere ook kwijt raakt. Zonder te vragen kreeg ik gelijk een nieuwe penning.

Nvt

Wordt snel geleverd

Vriendelijk, snel en goed benaderbaar.

Snel en goede service!

Heel mooi

Hele mooie penning en mooi gegraveerd.

top

snelle verzending en lief briefje erbij. precies zoals omschreven.

Gewoon goed

1e keer bestelling geplaatst maar ik had me vergist, probleem werd per direct opgelost super dankjewel

Wordt snel geholpen mijn hondenpenning was nog niet bezorgd een mailtje gestuurd wordt direct op gereageerd krijg nu een nieuwe toegestuurd dat is toch wel netjes opgelost

Voldoende keus, goede prijs, snel verzonden en een goede kwaliteit. Mochten we er weer een nodig hebben, dan bestellen we zeker weer hier!

Snelle service, goede kwaliteit

Na eenvoudig bestellen via de website was de penning snel gereed en verzonden. Kwaliteit is goed.

mooie produkten, ruime keuze, snel en goed afgeleverd naar wens

mijn keus, prima uitgevoerd en enel bezorgd

Helemaal Top!!

De penning van Zuri ziet er heel mooi uit, de tekst is netjes gegraveerd. Helemaal Top!!

De volgende dag reeds geleverd inclusief ringetjes voor om het halsbandje. Ziet er prachtig uit! De inscriptie is duidelijk leesbaar.

Goed produkt, snel geleverd, prima!!

Raadhuisstraat 43

1541 JB Koog aan de zaan