Pluspunten
Ben super tevreden snelle levering en service
Pluspunten
Super snelle levering en heel mooi product!
Pluspunten
Supersnelle service. Al de volgende dag ontvingen wij onze kattenpenningen en keurig verpakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenAfleveren in een iets meer waterdichte envelop, deze was nu door de regen verwaterd.
Pluspunten
Super snelle service. Netjes verpakt en afgeleverd.
Pluspunten
Aardige meneer aan de telefoon. Naam van kat verkeerd doorgegeven via website, daarna gebeld en werd een nieuwe penning gemaakt. Heel vriendelijk geholpen :) fijn! Mocht de penning kwijtraken, dan bestel ik m zeker nog een keer hier!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooi product, snel geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle service Mooie kwaliteit penning
Pluspunten
Snel geleverd goede kwaliteit
VerbeterpuntenHet ringetje dat meegeleverd is was verbogen.
Pluspunten
goede communicatie: werd gebeld over onvolledige adresgegevens.
VerbeterpuntenDe hondenpenning is kleiner dan ik had verwacht. Het zou goed zijn als de penning op ware grootte op de website te zien is, dan weet je beter wat je koopt.
Pluspunten
Een hele overzichtelijke site
Pluspunten
Snel en efficient !
Verbeterpuntengeen!
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Snelle levering en penning is super tof!