Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenNummers zouden iets duidelijker kunnen zijn
Pluspunten
Geweldig correcte snelle levering en makkelijke website
VerbeterpuntenEerste penning die wij een paar weken geleden bestelde was binnen een dag al verloren. Zijn de ringetjes te zwak? Vonden we erg jammer en zonde van het geld. Nu de kleinere versie besteld en maar meteen 2 maar ik ben wel skeptisch of deze ringetjes niet weer te zwak zijn. Ze staan al open na het aanbrengen.
Er is contact opgenomen met deze klant en het probleem is naar tevredenheid opgelost.
Pluspunten
Alles correct verlopen
Pluspunten
een dikke 10
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Voor het eerst besteld bij jullie maar echt super leuk! Niet duur en super snel in huis.ziet er goed gegraveerd uit
Pluspunten
Ik ben er tevreden
Pluspunten
Snelle levering ! En leuk verpakt
Pluspunten
Duidelijke en vriendelijke communicatie.
Pluspunten
VerbeterpuntenPenning is kleiner dan verwacht.
Pluspunten
Op tijd geleverd, goede kwaliteit. Mooi gegraveerd! Zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering, prima product
Pluspunten
Prachtig gegrafeerd, luxe verpakking! Echt een cadeautje! Snelle levering, super goed gedaan. Een groot compliment voor jullie!
VerbeterpuntenOp dit moment, geen!
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering. Het produkt was keurig verpakt en voldeed ook zeker aan de verwachtingen. Gewoon goede verhouding prijs/kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goed als het nodig is bestel ik zo weer top service!!!
VerbeterpuntenZo houden!
Pluspunten
Snelle levering, nette communicatie, mooi en goed afgewerkte naamplaatjes.
VerbeterpuntenDe ijzerenring waaraan de munt is bevestigd, de uiteinden aan elkaar solderen, zodat het ijzer rondje niet uit elkaar kan buigen. Sterkere sleutelring leveren in geval er sprake is een grotere hond. Binnen een week moest ik de sleutelring al vervangen omdat deze verbogen was. Tijddns stoeien met andere honden gebeurt.
Pluspunten
snelle levering, goede prijs. de persoonlijke notitie geeft aan dat je als klant belangrijk bent.
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntendieper ingraveren
Pluspunten
Levertijd binnen 5 dagen was verrassend genoeg een dag later al. Heel positief is ook dat het netjes verzorgd binnen in gekomen en een schattig roze zakje. Gewoon een blijk van service en aandacht!