Pluspunten
Ik had de penning besteld, een half uurtje later kreeg ik al een mail dat die in de post zat. De volgende dag kreeg ik hem netjes aangeleverd. Ziet er goed uit!
VerbeterpuntenMisschien een iets steviger envelopje gebruiken bij versturen.
Pluspunten
Snelle en nette levering. Keurige gegraveerde penning. Leuk verpakt. Kleinste variant van 2 cm met tekst op beide kanten past goed bij onze kooiker.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Aanrader om hier een hondenpenning te bestellen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Vandaag besteld, betaald en morgen in huis...... En het klopt ook nog. Super, hier worden wij blij van.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service en erg nette afwerking. Bij levering wordt er gevraagd of alles naar wens is, bij een evt fout kan er altijd contact worden opgenomen. Ook wanneer de fout van de klant afkomstig is. Mooi materiaal, goede graveer techniek.
Pluspunten
Prima verzorgd en ook vlot !!
Pluspunten
Goed contact, leuk materiaal, snelle levering en leuk verpakt. Het zou fijn zijn als alle webshops zo zouden werken! Complimenten!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Prima service, snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering, mooi product, mooi ingepakt. Helemaal tevreden!
Pluspunten
Ik ben erg tevreden met de hondenpenning voor mijn hond! Snelle levering en erg mooi. Ik hoop dat de steentjes blijven zitten.
Pluspunten
Super snelle levering. Mooie penning.
Pluspunten
er zat een fout in ons telefoonnummer op de penning. zonder de schuldvraag voorop te stellen werd er een nieuwe gemaakt en... de volgende dag in huis. PRIMA!
Pluspunten
Zeer snel geleverd, penning ziet er top uit! Niet duur!
Pluspunten
Bestellen gaat gemakkelijk en de penning werd snel geleverd. In ons geval was er per ongeluk een cijfer vergeten van het telefoonnummer op de penning. Na een mail werd dit gelijk opgelost en kregen we twee dagen later een nieuwe penning. Heel klantvriendelijk en goede service!
VerbeterpuntenBetaling lukte via de site niet met iDeal.
Pluspunten
Snelle levering.Goed product.
Pluspunten
Snelle levering Mooie penning
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel&goed
VerbeterpuntenGeen