Beste Ward, Bedankt voor je beoordeling en excuus voor de verkeerde levering. Uiteraard gaan we dit netjes oplossen een nieuwe naar je opsturen. We zullen nog even persoonlijk contact met je opnemen hierover. Groeten Team Freaky Glasses
Originele beoordeling
Hi, Bedankt voor je beoordeling. Wij vinden het spijtig om te horen dat je bril zo snel kapot is gegaan en kijken graag naar een oplossing. Zou je ons wellicht een mail kunnen sturen met je ordernummer? Dit kan naar: [email protected]. Alvast bedankt en excuus voor het ongemak. Groeten Team Freaky Glasses
Hi, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het spijtig om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. We willen je graag verder helpen. Zou je ons een mail kunnen sturen met je ordernummer naar: [email protected] Alvast bedankt, Groeten Team Freaky Glasses
Hoi Ferry, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het spijtig om te horen dat je bril zo snel kapot is gegaan en willen je graag verder helpen. Zou je ons een mail kunnen sturen naar: [email protected] Alvast bedankt, Groeten Team Freaky Glasses
Laarakkerweg 12
5061 JR Oisterwijk
Freakyglasses.nl is dé webshop voor al je spacebrillen, caleidoscoop brillen en festivalbrillen!