Goede informatie

Goede bezorging

Prima service snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt, goede zaden. Heel tevreden

Snel en altijd goede oogst van het zaad

Er is ruime keus. Bestellen gaat gemakkelijk. Heb nu 3 jaar op rij besteld en ben erg tevreden

Fijne webshop met duidelijke omschrijving. Veel keuze en snelle levering

Mooie website, ruime keuze

Nette verzending, fijne biologische zaden.

Ik ben tevreden met de producten en de service.

Ik heb goede ervaringen met de zaden van De Bolster. De levering gebeurt zoals beloofd en de verpakkingen zijn van natuurlijke materialen. Niets te klagen dus.

Prima website

Uitstekend geleverd

Levering perfect ontvangen

Goede zaden info over inhoud slecht

bijvoorbeeld, de inhoud van een zakje winterpeen en een zakje zomer wortels,

perfect!

Keurig, persoonlijk en kwaliteit!

Snel en goede spullen voor weinig geld

Alles verliep vlot, ik ben heel tevreden

Ik ben een geweldige klant

Mijn ouders hadden vroeger hun hele werkzame leven een succesvolle winkel. Ze vroegen zich nooit af wat klanten van hun zaak vonden, maar zorgden er wel voor dat klanten naar tevredenheid konden winkelen. Ze hadden veel vaste klanten. Op een zeilschool waar ik instructeur was hadden we als regel: cursist centraal. Ouders werd gevraagd te bellen mocht er tijdens het verblijf van hun kinderen toch iets gebeurd zijn wat als minder goed ervaren was. Dat gebeurde zelden. We hadden veel vaste klanten. Nu wordt je door Jan en Alleman voor iedere poep en scheet gevraagd: ‘wat vind je van ons, hoe moeten we verbeteren? Zelfs bij een bandenwissel gebeurt dat al. Hou toch ‘s op met die flauwekul! Doe gewoon je werk en kijk goed naar je omzet- en bestelgegevens. Wat vinden jullie eigenlijk van mij? Heb ik de goede zaadjes besteld? Waren mijn euros in orde? Heeft de bezorger mijn huis makkelijk kunnen vinden? Kunnen jullie mij aanbevelen?

Keurige en snelle levering

Snel en goed verzorgd

Ik had er zelf iets extra’s bij gedaan, klein pakje bloemen zaadjes of iets :)

Goede en betrouwbare levering van hoge kwaliteit biologisch zaadgoed.

Het is ondoenlijk om alle ervaringen in een zin samen te vatten! De keuze is uitgebreid, de kwaliteit is hoog, de groenten zijn lekker en de bloemen mooi. Daarnaast is er op de site en in de nieuwsbrief aandacht en ondersteuning voor het bevorderen van de grondkwaliteit, de basis voor biologisch succesvolle teelt. In combinatie met teeltadviezen. In de loop der jaren werd het assortiment steeds groter.

Top zaden in een mooi pakje

Mooie zaden keuze ,snelle levering, nu wachten tot de zaadjes uitkomen en mooie plantjes worden.

Zeer goed!

Waardeer de inspanning van De Bolster, zodat wij (de tuinliefhebbers) biologisch kunnen tuinieren.

Een feest aan zaden

Prachtig assortiment biologische zaden. Snel geleverd. Gelijk gezaaid, ik kan niet wachten totdat alles opgekomen is.

Helemaal goed.

Gewoon super

Groot aanbod, snelle levering, goede verpakking. Gewoon super!

Duidelijk en snel

Heldere communicatie, snelle levering

Goed verpakt. Goede kwaliteit.

Ik denk dat mijn hoeveelheid ook in een enveloppe past waardoor verzenden goedkoper kon. Verder prima.

Veel keuze in biologische zaden

Ik had een cadeaubon van De Bolster gekregen en kon daardoor een paar zakjes biologische zaken uitzoeken. Genoeg keuze!

Pakketje was door de bezorger niet of verkeerd geleverd. Super opgelost door de Bolster en binnen een week een nieuwe zending mogen ontvangen!

Ruim assortiment, overzichtelijke site en snel geleverd

Ruim assortiment, overzichtelijke site en snel geleverd