Snel, goed verpakt, gezellige kaart erbij. Erg veel zin de Bolster ter plekke te ontdekken.

Heel positief. Sterke zaden, bijna altijd gegarandeerd succes! ( droogte, slakken, enz spelen ook mee…)

De zaden zijn van goede kwaliteit

Ik ben altijd blij met de levering van de zaden. Ze zien er goed uit, zijn netjes verpakt en ze worden heel snel geleverd.

Ik kan er niets van zeggen, hoop dat het nog lukt

Ik heb de zaden in een zaaibak met deksel voorgezaaid op 23 april. Helaas is er nog geen kiempje te bespeuren.

Goed wat betreft Bolster

Duidelijk had ik aangegeven sat pakket voor de deur kon worden gezet. Dpd er was al op terugweg naar zijn auto met pskket toen wij hem toevallig zagen en alsnog pakket in ontvangst konden nemen. Groet Bart

Super tevreden

Goede prijs kwaliteit verhouding, snel verzonden! De website mag mijns inziens iets gebruikersvriendelijk voor telefoon, maar werkt verder prima!

Levering te traag

Ik heb op 21 april zaden besteld, die zijn op 4 mei nog steeds niet aangekomen. Ik begrijp dat het door drukte wat langer kan duren maar 2 weken is te lang, zeker in deze tijd van het jaar. Omdat ik toch echt graag nu mijn worteltjes wilde zaaien, ben ik gisteren maar naar het tuincentrum gegaan om zaad te kopen….. echt heel jammer.

Overzichtelijk, snel en makkelijk

Bestellen van zaden is bij Bolster een fluitje van een cent!

Fijn dat de bestelling snel werd geleverd

Gelukkig kon het pakketje door de brievenbus, want bezorging van PostNL duurt vaak langer dan gedacht.

Ben blij met de fijne zaden . Had wel problemen met het bestellen hiervan. De website kan wat mij betreft eenvoudiger , duidelijker worden gemaakt . Zeker ook wat betreft het afreken gedeelte. Verder prima

Uitstekende levering: snel en volledig

Fijn dat Bolster met hun hoge kwaliteit BD zaden ook meegaat in de modernisering: bestellen via internet. Vlot en correct.

Gewoon goed

Prettig snel juiste prijs

Makkelijk keuze kunnen maken op de website. Verschillende inheemse bloemen voor afwisseling in de tuin gemakkelijk te kiezen tussen laag, midden en hoog bloei.

Prima. Goed voor de bijen. Top

Bestellen en afleveren in de brievenbus. Snel efficiënt en goeie producten. Niks meer aan doen buur.

Uitstekende zaden

Eenvoudig bestellen. Leveren volgens afspraak. En alle zaden ( nm bonen) komen uit.

heel goed

Lang wachten op de bestelling

Jammer dat er altijd problemen zijn bij DPD? Eerder als eens een pakket niet ontvangen, dus wacht nu maar weer af wanneer het pakketje in de brievenbus wordt bezorgd. De Bolster raad ik ten zeerste aan, maar de bezorging van DPD waar gebruik van wordt gemaakt niet.

Ik baal ervan dat het product niet bij mij in de buurt is bezorgd

De locatie waar de zaden zijn bezorgd is verder weg dan ik had verwacht

Te veel (digitale) reclame, erg trage levering.

20 april bestellen en betalen en 2 mei nog niks is gewoon niet goed…..

Doet wat men belooft

eindelijk kiemkrachtig zaad.

jullie zaden van dit bedrijf komen in de meeste gevallen allemaal uit en ontwikkelen zich als als goede planten.

Prima geen opnerkingen

Enige jammer is dat jullie geen winkel hebben in Epe waar je kan uitzoeken

top

Altijd goed

Duidelijk, snel en goed

Duidelijke website, handige tips, fijne keuze, snel geleverd, kortom perfect!

Dat ik biologisch kan bestellen vind ik heel fijn.

Ik ken dit bedrijf nog maar net tot op heden heel tevreden.

Dankbaar dat er een bedrijf bestaat als De Bolster, rechttoe rechtaan duurzaam!

Ben al vele jaren een tevreden klant! Ze zijn er nog steeds, hardwerkend en goed voor de aarde zoals ik dat ook belangrijk vind! Geen hip gedoe maar aards en betrouwbaar! Bij mijn bestelling zat een kaartje, om het persoonlijk te maken, doe daar maar niet aan mee denk ik dan. Ik wil gewoon jullie producten kopen verder niet!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe