Altijd je zaden hier bestellen!

Prima zaden, veel informatie te vinden voor wie dat nodig heeft. Ze leveren ook snel en mooi compact verpakt. Geen overbodig materiaal maar enkel zakjes zaden en een groet van de inpakker! Super Leuke tip voor de Bolster; stuur bij grote bestellingen eens een klein cadeautje mee, er zijn vast leftovers of soorten waar veel van is. Wordt enorm gewaardeerd door klanten en compenseert de soms wel heel prijzige zaden.

Super!!

Makkelijk bestellen, goede voorlichting en vlotte aflevering

Biologisch goed!

Snelle levering van mooie producten. Goede handleiding en uitleg!

Klein maar fijn

Goede communicatie via mail. Snelle bezorging en formulier met bestelling er bij geleverd. Kleine papieren verpakking dat makkelijk door de brievenbus kan.

Prachtig zaad

Soms wat weinig zaad in een zakje

Goede biologische producten

Fijn dat er goed over nagedacht wordt waar en wat ervoor nodig is om goede gezonde planten te krijgen. Met oog voor de natuur en voor ons

Een sympathiek bedrijf

Mijn ervaring bij de Bolster is heel goed. De kwaliteit van de zaden is top en de verzending snel!

Kwalitatief zeer goede zaden

Fijne website ,duidelijke omschrijving. Perfect adres als je biologisch wilt tuinieren.

Goede informatie en snelle levering

Blij dat ik nu een adres heb waar ik zeker weet dat alles gifvrij is gekweekt. Fijn dat er uitgebreide beschrijving is over hoe te kweken maar ook wat te verwachten bij de opbrengst en het verschil tussen de verschillende zaden van een zelfde plant soort. Betrouwbaar en goede kwaliteit en dan ook nog snelle levering.

Biologische zaden

Bestelling snel geleverd, assortiment is uitstekend. Ik ga er van uit dat de zaden ook goed zijn maar heb ze nog niet gebruikt. Nog wat vroeg

Wat een mooi pakket!

Alles zoals beloofd en keurig verpakt.

PRecies zoals ik het wil hebben

De ene dag besteld en precies hetgeen ik besteld heb komt twee dagen later in de brievenbus in een stevige verpakking.

Ze doen wat je verwacht.

Niets ontvangen.

13 februari hebben we een mail ontvangen dat order 5405631 is verwerkt. Bij DPD staat vermeld je zending is verwerkt op 17 februari maar tot nu toe hebben wij nog niets ontvangen. Pakketnummer 05132031107876 Pakketreferntie 277491

Goede kwaliteit

Ga zo door

Prettig dat het piepschuim vervangen is geef het nu aan de school

positief. Kiemzaden zeer snel en goed. Samen met mijn kleindochter in het kiemzaden bakje gedaan en je kan ze zowat zien uitkomen

Onvree

De zaden kunnen door de brievenbus, sat gebeurde altijd. Deze week moest ik het vua een afhaalpunt halen. ?????

De tomatenzaden zijn erg kwetsbaar maar ik heb ze vorig jaar iets te vroeg gezaaid in de kas. Toen de tweede keer met een nieuwe zending is het wel gelukt.

Duidelijke omschrijving wat wat je besteld, wat snel te vinden is, snel binnen.

Prima webshop, duidelijk, goed assortiment wat you see is What you get.

Snelle levering en veel keuze

Makkelijke site met veel aanvullende informatie

Goed geregeld

Online bestellen ging heel makkelijk. Bolster zit in Epe en hoewel ik dan geen services verwacht vanwege zondag de Christelijke dag waarop niet wordt gewerkt was de website toch toegankelijk en kregen we toch een bevestigingsmail. De levering ging ook heel snel, keurig verpakt en ook nog milieuvriendelijk. Zo fijn hoe snel en goed alles is geregeld. ' Dank hiervoor. Wij gaan hier zeker nog vaker zaden bestellen.

Tevreden over de vlotte levering en de kieming van de zaden

Ik ben zeer tevreden

De biologische zaden en vulling in de verpakking spreken mij aan. Er is veel keus. Wel jammer dat je verzendkosten moet betalen als je nog wat wil nabestellen maar niet meer zoveel nodig hebt . Dan kies ik al snel voor biologisch zaad in de buurt.

Uitstekende service, snelle verzending

Uitstekende service en snelle verzending, netjes verpakt en duidelijke en overzichtelijke webshop!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe