Goede levering.

Goede website, ruime keuze, snelle levering ,goed verpakt

Ik ben een tevreden klant

Ik bestel altijd de biologische zaden van De Bolster. De zakjes zijn goed gevuld, de zaden zijn goed en ik werk er graag mee. De bestellingen worden altijd vlot geleverd.

Service is gewoon goed

Idem

Fijn biologisch, goede kwaliteit

Kwalitatieve prima biologische zaden met goede kiemkracht en opbrengst. De enige toekomst lijkt mij. Heldere site met duidelijke omschrijvingen. Nette degelijke en duurzame verzending met toegevoegd een persoonlijke groet op een foto van een vrolijk team!!

Nederlands bedrijf met goede kwaliteit biologische zaden.

In 2013 ben ik begonnen met een moestuintje en een paar jaar later op bezoek geweest op een open dag van De Bolster. Sindsdien koop ik al mijn zaden online bij De Bolster. Bij andere leveranciers bleken er soms verkeerde zaden in het zakje te zitten, bij De Bolster nog nooit.

Goede zaden en snel geleverd

Goede zaden en snel geleverd

Goed geregeld.

Alles oké.

Goede snelle service met mooie producten

Ik koop graag de biologische zaden van de Bolster. Dit omdat ze een enorm assortiment hebben, er snel bezorgd wordt en goede kwaliteit. Als moestuinder is De Bolster een fijne en betrouwbare partner.

Goede kwaliteit

Tomatenzaad dat bestand is tegen de phytophthora, geweldig!

Snelle verzending

Duidelijke website, snelle verzending en de artikelen zijn netjes verpakt. Aanrader!

Vlotte service

Veel keuze

Gewoon goed voor ons inner and Outer milieu

Service en kwaliteit zonder extra geneuzel

Beter kan niet!

Bestelling was makkelijk te doen, ruime keus en goede uitleg over de gewassen zodat je ook een goede keus kan maken. Dag later alles in huis. Top.

Alles naar wens geleverd.

Informatief en hoge kwaliteit

Biologisch is voor mij vanzelfsprekend. De website en planner van de Bolster is zeer ondersteunend. De kwaliteit van het zaad zeer hoog.

komt altijd uit.

na bestelling altijd snelle afhandeling en bezorging.

Kan nauwelijks beter

Biologische zaden met een goede kiemkracht! Zorgvuldig verpakt, snelle verzending en correcte informatie over het moment van levering. Ga zo door!

Keurig en snel geleverd. De kwaliteit kan ik pas in het voorjaar zien

Geweldige producten

Duidelijke website, snelle levering

Ik vond op de website wat ik zocht en mijn bestelling werd vlot afgehandeld en bezorgd. Heel blij mee.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit biologische zaden, netjes verpakt bezorgd Meedenkend aan het milieu. Top bedrijf

Snelle levering en prachtige , bijzondere zaden

Snel en altijd goed ingepakt, nooit niet goed tot dusver. Grote keuze in Biologische zaden ( die koop ik altijd) Al vaak het emailadres al doorgegeven aan mensen.

snel en secuur geleverd

snel en secuur geleverd

Besteld en volgende dag in huis. Prima

Goede snelle levering

Fijne winkel Altijd goede snelle levering

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe