Ik ga nu pas beginnen

Wil groenten tussen de planten zaaien en mijn tuin eetbaar gaan maken

snelle levering, prima zaden

Bestelling wordt snel geleverd en is degelijk verpakt. Zaden zijn van goede kwaliteit, ben vooral heel blij met de kruiden.

een fijne website, bestellen is eenvoudig

Beschrijving op de verpakking is prima en de zaden ontkiemen altijd goed. Erg blij mee!

De go-to site voor biologisch zaadgoed

Vanwege het grote assortiment en de innovatieve producten bestel ik jaarlijks mijn zaadgoed bij De Bolster.

Goede zaden lange levertijd

Bestellen gaat eenvoudig de levering ervan duurt toch minstens een week

Alles werkt, niet moeilijk om te doen, levering was snel.

Uiteraard hebben jullie HELE goede BIOLOGIES producten, zo heel erg essentieel in deze tijd. Maar daarom kies ik jullie bedrijf uiteraard dus dat is bekend neem ik aan. MAAR: Om opnieuw alle gegevens te moeten invullen om jullie aan een review te helpen vind ik wel een beetje onnodig werk eerlijk gezegd, jullie hebben aan mij geleverd dus hebben al die gegeven al in samenhang met mijn email adres. Is misschien erg correct mbt data protection maar......

Mooie zaden, keurig verpakt.

Omdat wij onze tuin zo natuurlijk mogelijk verzorgen, hebben wij gekozen voor zaden bij de Bolster.

Goede communicatie en correcte levering.

Jaarlijks koop ik groente zaden bij de Bolster en ben altijd tevreden over de groei van kiem tot oogst!

Snelle levering en uitstekend zaad

Snelle levering en uitstekend zaad.

Tevreden

Blije klant

Ik ben erg blij met de website en de beschrijving bij alle zaden, de zaden zelf zijn super goed tot nu toe komen ze allemaal uit en groeien tot sterke stekkies en uiteindelijk goede planten voor de moestuin. Ook zijn ze redelijk snek thuisbezorgd, dit zou sneller kunnen maar alsnog ben ik heel blij met jullie service!

beste winkel voor zaden

prima zaad en goede leveringen

Bio zaden + fijne webshop

Vorig jaar al super tevreden over de kwaliteit van de zaden en de bio planten die dat opleverde. Voor mij geen regulier meer. Ook dit jaar weer wat bij besteld. Snel geleverd en hopelijk weer net zo’n goede oogst als vorig jaar.

Altijd weer top zaden met uitstekende kiemkracht.

Goede en snelle service en altijd sterke zaden. Top bedrijf !

Prima en snelle service!

Snelle en correcte reactie na vraag over de zaden via de e-mail! En als de zaden nu ook tot tevredenheid gaan ontkiemen, ben ik helemaal blij.

Snel goed verzorgd prima verpakt

Snel geleverd goed verpakt

Leuk kweekbakje voor de broccolicres. Ben er heel blij mee. Vriendelijke groet, Marianne

Waar voor je geld

Mooie zaden, snelle bezorging.

Deze zaden groeien beter dan de reguliere die ik heb. Meestal snel in huis voor aanvulling in mijn rek. Duidelijke zakjes.

Ik moet mijn spullen nog ontvangen.....

Mijn pakket ligt al een week in het sorteercentrum van DPD. Ik vind het in dit soort gevallen altijd jammer als ik niet even kan bellen of mailen, dat daar altijdf keiharde procedures voor zijn, die geen mensen inhouden en die een hoog kluitje-in-het-riet-gehalte hebben. Maarja het was maar €20

Altijd goed, de verpakking zou idd soberder kunnen glans en veel kleur. Niet nodig toch.

Grote keuze prima levering

Goed kunnen kiezen, snel geleverd.

Slecht

Hele slechte ervaring. Ik heb vorige week dinsdag besteld, ik wacht nu 8 dagen en het is nog steeds niet binnen. Volgende keer bestel ik bij een andere site als ik het binnen een week wil ontvangen.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe