Veel keuze in biologische zaden

Ik had een cadeaubon van De Bolster gekregen en kon daardoor een paar zakjes biologische zaken uitzoeken. Genoeg keuze!

Pakketje was door de bezorger niet of verkeerd geleverd. Super opgelost door de Bolster en binnen een week een nieuwe zending mogen ontvangen!

Ruim assortiment, overzichtelijke site en snel geleverd

Ruim assortiment, overzichtelijke site en snel geleverd

Snelle correcte levering

Snel geleverd in milieuvriendelijke verpakking

Alles prima!

Ik bestel al jaren zaden bij Bolster en onze(biologische) tuin is prachtig, met veel kleurige bloemen, druk bezocht door bijen, vlinders en allerlei andere insecten. We hebben ook een kleine moestuin met tomaten, aubergine, courgette. Alles wat wij zaaien komt tot volle wasdom, en is sterk. We zijn heel blij met Bolster en vinden het heel belangrijk dat wat wij aan de aarde geven van biologische oorsprong is.

Ik bestel al meerdere jaren bij de Bolster en ben blij met hun mooie en eerlijke producten.

Makkelijk bestellen en bezorgen

Fijn dat je biologische zaden kan bestellen

Mijn ervaring met de kwaliteit van de zaden is heel goed!

Ik vind het heeeel vervelend dat er niet opstaat of het licht of donkerkiemers zijn! Nu moet ik dat bij elk soort zelf opzoeken.

snelle service

Eenvoudig zaden besteld, snelle levering, goed verpakt.

Snel en op tijd, goede kwaliteit

Ben erg blij met de biologische zaden, fijne website. Veel vergeten groentes, mooi extraatje is de zaaikalender. Alles goed verzorgd. Wij kwamen al bij De Bolster toen ze nog klein begonnen in Kiel Windeweer. In een woord fantastisch!

Prachtig zaaigoed en snelle service

Altijd volop keus aan biologische zaden. Veel kennis en kunde en snelle levering. Ik zou niet weten w ar t ik zonder De Bolster zou moeten als bio hobby-tuinder

altijd de juiste zaden in het zakje

bij andere leveranciers zat er regelmatig verkeerde zaden in of bij. jammer dat ik nu voor minimaal 10 euro moet bestellen om een order te plaatsen.

Al jaren lang bestellen en gebruiken we de zaden van de bolster met grote tevredenheid. Duidelijke webshop. Vlotte levering, waarbij via mail je op de hoogte wordt gehouden van het proces.

Hele fijne klantenservice en kwalitatief hoogstaande producten.

Door mijn eigen schuld iets verkeerds gedaan kon super snel opgelost worden door medewerkster van de Bolster. Daarna zeer snelle bezorging van mijn bestelling.

snelle levering en duidelijke instructie

Ik kon alles goed vinden in de webshop en werd blij van alle uitleg die erbij stond vermeld. Het werd netjes geleverd, verpakt in afbreekbaar materiaal dus helemaal top.

Goede kwaliteit

Snelle levering, de verpakking is ook duurzaam

goeie produkten

Bezorging was minder: moest naar Smidspad 4a terwijl we thuis waren volgens bericht brzorgd bij buren op nummer 2. Uiteindelijk bleek het bezorgd te zijn in andere straat oo Schipperspad 2 En wat moet ik met de optie 'Aanbevelen?'

Bolster werkt snel en efficiënt.

Bolsters website is overzichtelijk en duidelijk. Bestelling snel in huis en fijn dat ze biologische zaden verkopen

Netjes ver/bezorgd

volgens bestelling

Prima service en levering

Zie boven

Mooi gezond materiaal

Keurig volgens belofte goed materiaal afgeleverd

Super. Fantastisch team en leuke foto

Elk jaar weer een feestje om de site te bezoeken en aan de hand van de duidelijke uitleg producten te selecteren

Heel tevreden

Smeekte levering Keurig verpakt Goede producten

Goede service, goed zaad

Duidelijk verschil met gewone biologische zaden. Omdat deze zaden volgens bio- dynamische methode zijn geoogst, heb je betere opbrengsten.

What you expact is what you get.

Informatieve site, goed aanbod, snelle service en een cafeautje. Wat wil je nog meer?

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe