Alles ging precies zo als je mag wensen.

Makkelijk bestellen, goede levertijd, verpakking keurig. Eigenlijk alles goed Producten zijn uitstekend.

Wacht nog op levering

Mijn bestelling van 17 oktober jl. is tot op heden 28 oktober nog niet bezorgd terwijl het wel op voorraad lag.

6 zakjes zaadjes door elkaar

Helaas bij thuiskomst van mn moestuin alle zaadjes liggen in de doos elkaar. In hersluitbare zakjes zou dat niet gebeuren.

Helemaal prima!

Alles ging prima, het bestellen, en ook de bezorging. De verpakking was goed afgestemd op de grote van de zakjes zaad. Het kon in de brievenbus en het kwám in de brievenbus! Dus alles prima !!!!

goede biologische zaden veel keuze gemakkelijk te bestellen snelle bezorging goede verpakking

Geheel naar wens

Kiemzaden besteld. Snel geleverd en perfect verpakt. Dus erg tevreden

Fijn bedrijf

Goede web site met veel info en goede service ik ben er blij mee.

Altijd goede relatie.

Prettig bedrijf, snelle levering, vriendelijke medewerkers de zaden zijn wel duur.

Snelle en nette levering

De zaden waren snel geleverd en netjes verpakt.

prima service en goede kwaliteit

Mijn bestelling werd vlot bezorgd en is van goede kwaliteit

Bestelling gedaan en die kon ik de volgende dag al bij het bedrijf ophalen. Ben er heel blij mee.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering Veel keus4

Goede info producten en levering!

Kwaliteitsproduct met snelle levering!

Altijd leuk om zaden van De Bolster te ontvangen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Kon geen filmpje vinden op de site voor het kweken van de kiemzaden.

Topbedrijf met kwaliteit & snelle levering

Leuke variëteit aan kiemzaden besteld die als handig brievenbuspakket supersnel geleverd zijn

Fijne overzichtelijke website en snelle levering.

Vlekkeloos

Goed, volgens verwachting. Goede verpakking en bezorging.

Goed verzorgd op de juiste tijd aangekomen

De verpakkingen zijn prima. De zaden kan ik nog niet omschrijven.

Ik ben volkomen tevreden

Ik ben volkomen tevreden

Fijne zaak

Prima adres voor zaaigoed, altijd volgens afspraak.

Prima.

Prettige webshop en levering

Keurig

Vriendelijke bezorging, op tijd, keurig verpakt

Mooie verpakking en snelle levering.

Ik heb voor de eerste maal een bestelling geplaatst. Alles is heel goed verlopen zoals communicatie, verpakking en levering. In verband met de vermelding in Gardeners World voor jullie gekozen.

Zelfs de verpakkingschips mogen in de groenbak

Duidelijke omschrijving op de website. Paar jaar geleden voor de vorige woning mooie lavendelstruikjes gekocht die er niet alleen in de doos goed uitzagen, maar het ook in de grond goed deden. En als extraatje zat in die doos een zakje bloemzaadjes waardoor de tuin een jaar later nog meer zoemde.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe