Uitstekende verwerking van de bestelling

Goede website om te bestellen. Zeer snelle levering.

Mooi nederlands bio bedrijf

Veel keuze, goede kwaliteit, snelle levering.

Snelle en correcte levering. Niet meer verpakking dan nodig.

Overzichtelijke heldere webshop en zo gevonden wat je zoekt. Alleen mogen er wat mij betreft wel meer zaadjes in de tomaten zakjes ;) ik ben blij met de korting die ik heb gekregen en het zakje bloemetjes die ik erbij kreeg. Heel erg leuk.

Uitstekende kwaliteit, biologisch en GMO vrij, veel keuze en snel geleverd.

Geweldige producten en dito klantenservice

Ik koop al jaren bij De Bolster, omdat je bij hen 100% zeker weet dat het goede zaden zijn. Onlangs iets besteld als cadeau, maar het was erg kort dag. Normaal 3-4 dagen bezorgtijd, en die tijd had ik niet. Ik heb een berichtje achtergelaten op het bestelformulier en de volgende dag had ik de zaden al binnen. Nu kan De Bolster helemaal niet meer stuk bij mij!!!

De Bolster geeft duidelijk aan wat er wel en wat er (nog) niet kan, heel overzichtelijk.

Een openminded bedrijf met een overzichtelijke website. Duidelijke uitleg over de biologische producten en een zeer ruim biologisch assortiment.

Prachtige, duurzame producten levert De Bolster

Al decennia lang betrek ik mijn zaden bij De Bolster. Ben er altijd erg tevreden over. Hun werkwijze, levensvisie en respect voor de aarde/natuur spreekt mij.

Zeer goede ervaringen met de zaden van de Bolster

Al 40 jaar ontvang ik al naar volle tevredenheid de zaden van de Bolster. Fijne rassen en mooie nieuwe ontwikkelingen.

Prima service, mooie biologische zaden

Zie boven

In alle opzichten geweldig

Ruime keus voor mijn bio moestuin, en een terugkerende klant. Heel blij met bolster Iedereen hartelijk bedankt voor jullie bijdrage / werkzaamheden aan bolster Mijn moestuin is bijna klaar voor de winter, en dan startklaar voor het voorjaar Word vervolg

Prima bio zaden

Er is lekker veel keus in zowel bloemzaden als in tuinbouwzaden. Vooral de tomaten deden het goed ( geen phytophthora !)

Goede verpakking. Zaden lekker snel binnen.

1 ding vind ik jammer, dat is dat de Money makers tomaten niet in de collectie zitten. Verder heb ik alles kunnen vinden wat op mijn lijstje stond.

Alles in goede orde ontvangen

Verpakking prima Snel geleverd Mooi in zakjes Ben wel benieuwd hoeveel zaad er in zit Fijn dat alles biologisch is

Duidelijke website en snelle levering

Op tijd en netjes geleverd

Blij met de biologische zaden

Makkelijk bestellen en snelle en nette verzending.

Snelle levering en goede zaden

Makkelijk te bestellen, levering snel per post en het belangrijkste, biologiache zaden

Resistente tomaten zijn geweldig!

Ik heb afgelopen seizoen deze zaden uitgeprobeerd. Groot succes! In plaats van de dagen te tellen hoe lang nog dat de planten ziek worden, hadden wij geweldig oogst, tot en met december.

Prima zaad en goed verpakt en bezorgd

Alleen het jaartal op het pakje is vaak slecht te lezen. Onzorgvuldig gestempeld.

Fijn bedrijf waar je van op aan kunt

Fijn bedrijf waar je van op aan kunt. En degelijke producten.

Vlotte en complete levering

Jaarlijks begin ik bij De Bolster met de bestelling van zaden. Goede kwaliteit en snelle levering, maar wat beperkt assortiment. Dus door naar andere bekende zaadhandel en voor de specials naar de seed saver.

Heel goede service en zaden.

Snelle levering en goed assortiment. Fijn dat alles biologisch is.

altijd correct, prima kwaliteit, wel wat aan de prijs.

Top zaden, top rassen

De zaden zijn altijd goed en worden netjes verzonden. Ik ben eens op het bedrijf geweest in Nederland en dat was een mooie ervaring en veel informatie gehad daar. Enige minpuntje is de webwinkel tijdens het bestellen. Als je even wat anders gaat doen is poef, je winkelwagentje leeg. Frustrerend want meestal doe ik bestellingen voor een heel jaar met 10 a 50 verschillende producten.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe