Heel goede kwaliteit

De zaden van De Bolster komen altijd uit en geven gezonde planten. Het is vertrouwde biologische kwaliteit. Ze geven heel veel tips en een inspirerende nieuwsbrief. Er is helaas wel een minimum bestelbedrag. Heel fijne webwinkel!

zie boven

Makkelijk bestellen via de overzichtelijke website en snelle bezorging

Heel tevreden en met ecozaden lever ik een natuurvriendelijke bijdrage.

Ruime keuze, duidelijke uitleg. Biologisch

Meerdere malen zaden besteld met goede ervaring. Fijn idee dat de zaden biologisch zijn.

Biologisch en heel snel

Biologisch en heel snel

uitstekend

goed kiemkrachtig zaad en vlotte afhandeling na bestellen.

Mooie website met goede producten. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen.

Snel, goed en betrouwbaar

Goede ervaring

Goede biologische zaden

Goede ruime keuze in biologische zaden. Enige minpunt is de levering via DPD die vaak zeer traag zijn en veel fouten maken.

Biologische zaden, hoge kwaliteit

Snelle verzending, de zaden ontkiemen altijd allemaal. Professionele organisatie. Ik zou het alleen fijn vinden als jullie ook kleine bestellingen zonder verzendkosten verzonden. Soms wil ik nog iets bijbestellen en dan heb je maar een klein bestelbedrag.

Kwaliteit in alle opzichten

Enorm veel keuze, goede kwaliteit zaad, goede verpakking, geen GMO.

Leveringsprobleem klantvriendelijk opgelost

4 soorten zaden besteld. Kwamen in eerste instantie niet aan. Na telefonisch contact werd het snel opgepakt en werden de zaden vlot alsnog geleverd. Bolster blijkt een zeer klantgericht en betroubaawbaar bedrijf. Dank.

Snel geleverd en een optimaal product

Ik wil meeste voor het beste gaan en bij De Bolster heb ik het idee dat deze de beste zaden leveren die er op dit moment zijn. Ze hebben een ruime keuze, zijn goed geprijsd en leveren hun producten snel.

Altijd snel, netjes en kwaliteitsproducten.

Inmiddels een aantal keer besteld over de jaren, en altijd tevreden. Consistente kwaliteit, hoge kiemkracht en no-nonsense informatie. Dikke pluim!

Binnen enkele dagen in huis ontvangen

Goede kwaliteit zaden

Probleemloze bestelling en levering

Prima dienstverlening

Tot nu toe zijn mijn ervaringen positief met jullie dienstverlening: goede verpakking en mooie producten lijkt mij. Het is wel de eerste keer dat ik kiemgroenten ga kweken. Dus afwachten wat het resultaat zal zijn.

Prima adres voor biologisch tuinieren

Ik vind De Bolster een prima adres voor mijn moestuin. Biologische zaden en alles gifvrij! Op de website wordt alles goed uitgelegd en de nieuwsbrief vind ik ook erg leuk en leerzaam! Zie ook de aanbieding: Goudsbloem "Red de bijen"

Prima.

Nog wel een opmerking, feedback. Ik kreeg mijn bestelling via pakketpost, maar twee zakjes bonen hadden ook gewoon via post gekund, in een beschermende envelop. Als jullie toch alles doen voor klimaat etc. dan hadden jullie een doos kunnen besparen en een diesel busje voor vervoer. Ik vond dat niet nodig voor deze kleine bestelling. Voor de rest nogmaals; prima! Hartelijk bedankt. Harm Zijlstra

Het is een zeer fijne winkel om te kopen.

De kwaliteit van de zaden is erg goed. Nu moet ik nog werken aan mijn kweek kwaliteiten en dan is er een gouden combinatie gevonden.

Prachtig

Altijd snelle levering, goed kwaliteit, snelle levering en goed prijs. Jammer dat er niet meer winkels jullie super producten in hun assortiment hebben. Graag tot een volgende keer. Goed bezig zijn voor en met de natuur mag best nog wel meer onder de aandacht.

Super! Snel en prima!

Was helemaal goed!

Gewoon top weer

Netjes geleverd, goeie zaden.

Prima webwinkel

Leuk ontvangen de vaderdag-surgestie . Van het kweekschaaltje met kiemgroenten