goed en minder goed

De bestelling van 2 Amaryllisbollen, versierd met lichtjes voor de Kersttijd werd keurig thuis bezorgd. Een bol gaf ik enkele dagen later aan mijn jarige zus (89), de lichtjes deden het helaas niet. Ook niet na vervanging van batterijtjes. Nu is mijn zus wel zo handig dat ze er zelf naar zou gaan kijken, dus heb ik het zo gelaten. Thuis gekomen heb ik meteen de andere bol gecheckt en die lichtjes doen het gelukkig wel. Deze bol ga ik ook weggeven. Had ik moeten reclameren? Ik klaag niet gauw over kleinigheden. Ik raad u wel aan de lichtjes eerst te controleren voor ze bij de klant bezorgd worden. De bollen zijn wel mooi.

Super tevreden

Duidelijke webshop met veel informatie, snelle levering en al enkele jaren prima oogst!

Super snel, goed en duurzaam

De zaden zaten keurig verpakt en werden snel geleverd! De site is duidelijk en geeft goede informatie. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat er zoveel te koop is dat het moeilijk kiezen is!

Goede website, goede verzending

Al diverse keren bij de Bolster besteld en bijzonder tevreden.

Alles van Bolster voor de moestuin!

Biologisch, goed kiemend zaad, vervaldatum wordt genoemd, snel geleverd. Top!

Altijd veel soorten zaden en heerlijk biologisch

Ik ben al jaren heel blij met de zaden van de Bolster voor onze volkstuin. Ik weet dat ik daarmee biologische groenten en fruit teel, ook voor onze kinderen en kleinkinderen. Heel belangrijk in een wereld waar landbouwgif nog zoveel wordt gebruikt. Ook de GMO-vrije sojabonen zijn echt heerlijk.

Snel en netjes.

Eenvoudige site,snel geleverd. Én heel belangrijk biologische zaden,veel beter voor de insecten.

Zeer tevreden over alles!

Bestelling gemakkelijk, afhandeling uitstekend!

Goede ervaring, alleen deze vragen vind ik onhandig.

Goede kwaliteit, alles biologisch, goede prijs en snelle levering.

Heel fijn, biologische zaden die snel geleverd werden met ook aandacht voor een goede verpakking.

Fijn dat er De Bolster biologische zaden levert. Hun website biedt goede, overzichtelijke informatie over het zaaigoed en andere relevante zaken zoals zaaien, bodemverzorging en meer. De bestelling is snel geplaatst en ook de levering verloopt voorspoedig.

Accuraat en vlotte levering

Heldere website, goede afhandeling van de bestelling. Bestelde zaden netjes en efficient verpakt.

Snelle en adequate afhandeling van de bestelling, zoals ik dat al vele jaren ervaar.

De zadencatalogus is overzichtelijk, ruime keuze, en de bestelling wordt altijd snel geleverd.

Altijd zeer tevreden.

Duidelijke bestellijst.(mis wel de catalogus) Is elk jaar een feest om weer een keus te maken. Nadat ik besteld heb, snelle levering en prima verpakt. Het zaad is altijd naar tevredenheid.

Goede service en goede kwaliteit

Duidelijke website eenvoudig en overzichtelijk!

Afhandeling bestelling was uitstekend

Goed bezig, ga zo door!

Keurig verpakt

Keurig verpakt en op tijd

Veel keuze uit mooie producten

Heel blij met de zaden. Deze keer minder blij met de levering door DPD. Slechte communicatie en service. Het pakket is tot 2 x toe 'zogenaamd' bezorgd, terwijl het niet zo was.

Een betrouwbare zaden leverancier

Bestellen prima Aflevering prima Contact prima

Prima service en goeie verpakking. Heel tevreden!

Ik ben heel tevreden over De Bolster. Voorop dat het biologische zaden zijn, snelle service, alles goed verzorgd, en blij met m'n bloementuin, dankzij o.a. de Bolster!

Op tijd en alles keurig en milieuvriendelijk verpakt. Top

Kwaleit

Prijs Kwaliteit is in evenwicht.

tevredenheid.

Snelle levering !

Een snelle levering met zaden die lang houdbaar zijn. I

Handig bestellen met informatie bij de zaden hoe te kweken

Op website staat bij elk soort zaad de kweekwijze. Ook horizontaal diagram wat makkelijk leest wanneer iets gezaaid moet worden en hoe. Dit is helaas niet op de zaadzakjes en dat vind ik jammer. Erg donker blauwe zakjes waardoor je niet even een aantekening er op kan maken. Wellicht gelijk ook de gewassoort er op ivm wisselteelt; blad, wortel, vrucht, peul, kool e.d. Dit kan met kleurcirkel met naam aan bovenkant zakje zodat je gelijk vanaf de bovenkant ziet welke bij welke groep hoort als ze rechtop in een doosje staan. Ontzettend goed dat weergegeven wordt wat je op dat moment kan zaaien. Met vriendelijke groet, Gerbrand Noordam

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe