Snel en netjes bezorgd

Tevreden over de website en de geleverde bestelling. Was ook blij met de boekjes die erbij zaten.

bio is logisch en dan kom je vanzelf bij De Bolster

Al vele jaren is de productie van onze volkstuin gebaseerd op de zaden van De Bolster. Altijd betrouwbare kwaliteit en daarnaast een fijn idee dat we daarmee afnemen van een eigen zadenproducent. Zij zorgen voor biodiversiteit.

Ruime keuze, vlotte levering & natuurlijk biologisch!

Heldere website, ruime keuze, vlotte levering en natuurlijk biologisch!

Goede biologische zaden, duidelijke zaaiinstructies en snelle verzending.

Tevreden

Goede service, snelle levering

Zaden zijn snel geleverd, heel fijn.

Snelle service en goede zaden

Goede service en kwaliteit

Goede klantenservice

Toen mijn bestelling bleef hangen bij de post. Heb ik een nieuw pakket ontvangen. Heel fijn en lekker snel.

Belofte wordt niet nagekomen, ook niet na opnieuw gedaan te zijn

Korting beloven. Na bestelling, nogmaals korting beloven, maar het gewoon niet doen.

Prima verzorgd en bezorgd

De verzorging was prima

Snelle en zorgvuldige levering

Veilig verpakt brievenbus pakket.Snelle levering van alle bestelde zaden.

Zaden snel en netjes geleverd.

Veel keus en duidelijke uitleg bij de zaden.

Erg duidelijke website met nuttige aanvullende informatie

Goede duidelijke informatie waar je, zeker als beginnende maar ook als ervaren teler wat aan hebt.

Prima assortiment biologische zaden.

Goede site met voldoende informatie.

Bioligisch, eerlijk en volop keus

Biiologische zaden, GMO vrij, volop keus, met oog voor mens en natuur.

Ik word heel blij van deze site

Groot assortiment! Snelle levering. Biologisch! Krijg direct zin om weer aan de moestuin te beginnen.

Prachtige zaden, zorgvuldig verpakt en snel ontvangen

Veel mooie zaden, en lange houdbaarheidsdatum. Mooi degelijk kuemschaaltje. Ik had graag nog 2 extra kiemschaaltjes er gelijk bij besteld, maar per bestelling kan je er maar 1 kopen.

Goede zaden maar wel duur

Goede zaden

De beste collectie biologische zaden.

Grote collectie met duidelijke uitleg wanneer te zaaien. Ook de nieuwsbrief is altijd vol met handige tips.

producten prima, levering niet

Over De Bolster niets dan goeds! Bezorging: Het was een brievenbuspakketje. Ik was wel thuis. Bezorger is niet geweest. Daarom moest ik het minipakketje, wat duidelijk makkelijk in brievenbus kon, toch bij een depot afhalen. Dat vind ik niet kunnen.

Zeer netjes verpakt

Ik hoop dat we een goede oogst krijgen op onze bestelde zaadjes!

Snelle levering en goede informatie desk

Bij aanvullende vragen over de rassen krijg je goede inhoudelijke reacties

Binnenkort de eerste zaden zaaien, bestelling snel en netjes ontvangen

De zakjes met zaden zijn bezorgd

Prima, de bezorging verliep goed

Alles netjes op tijd afgeleverd volgens plan, en altijd goede zaden

nvt

Oude Oenerweg 13