Service heel goed

Goed, plezierig. Blij van de zakjes theuringer mengsel als kadootje.

super goed

Goede levering, en leuknadvies wat je een bepaalde maand nog kan zaaien.

Ik ben dik tevreden.

Bestellen is makkelijk, bij de producten staat genoeg informatie en producten worden snel geleverd. Mijn ervaring met de zaden zijn ook zeer goed. De kwaliteit is veel beter dan de zaden uit menig tuincentrum. Vooral zo doorgaan.

prachtige zaden en mooie en handige webside

Het is makkelijk om via de website prachtige zaden te bestellen en de verzending is vlot en goed verpakt alleen ging er iets mis met de betaling via Ideaal, ik weet niet of het aan mij lag of aan een storing van de website, maar na een mail kwam het wel goed, eerder had ik nooit een probleem

Goed, snel en eco verpakt!

Mooie samengestelde set van zaden besteld. Leuk cadeautje erbij gekregen

Biologische zaden

Snelle levering en alles biologisch

prima producten en service

meerdere keren heb ik bij de Bolster zaden besteld. De leverring is op tijd en vooral 100% Biologisch is prima. Zaden doen het goed.

Alles naar wens

Keurig verpakt, alles erbij en nog een exstraatje. Top.

In 1 woord: prima!

Niets aan toe te voegen.

Door de kleurige verpakking krijg ik meteen zin om te zaaien.

Snelle levering, informatieve emails.

Prima zaden en een zorgvuldige snelle levering

De zaden zijn zorgvuldig verpakt en prima van kwaliteit Ruime keuze

Goede kwaliteit zaden, prima levering

Al jaren de plek om biologische zaden te kopen. Goede kwaliteit, snelle levering. Mooi bedrijf.

Snelle levering en netjes verpakt.

De zaden kwamen netjes aan en het cadeautje bloemmengsel was zeer welkom.

Uitstekend!

Prima service, prima verpakking, over het algemeen goede zaden.

Ruim sortiment en snelle levering

Voor een proef was ik opzoek naar diverse soorten Basilicum. Drie mooie soorten gevonden, besteld en binnen 3 dagen in huis.

Fijne webshop, mooie selectie en veel nuttige informatie. Vlotte levering, prima verpakking. Zaden zijn uitstekend. het kiemt goed en levert gezonde krachtige planten op. Goed gevoel dat er niet mee gerommeld is en door een normaal eerlijk bedrijf gekweekt wordt.

Perfect: snel en zorgvuldig!

De zaden waren snel binnen. Netjes verpakt in een stevig doosje dat door de brievenbus paste. Geen overbodig verpakkingsmateriaal en verpakking is duurzaam en goed te recyclen. Goed bezig, Bolster!

Keurig!

Persoonlijk vind ik de site fijn en uiteindelijk gaat de levering ook prima! Dankjulliewel voor jullie inzet!

Als beginnende moestuiner fijne ervaring en snelle levering van een duurzaam en brievenbus pakketje. Heel prettig omdat je dan niet thuis hoeft te zijn. Waar ik zelf nog profijt van zou hebben is een handige moestuin planner. Ik zou mijn moestuinbakken maten willen invoeren en dan met de plantgrootte van de desbetreffende planten willen meten en rekenen wat het beste past. Als je de plantmaten nu wilt krijgen moet je een paar keer klikken en bv een spreadsheet gebruiken. Dat kan handiger denk ik, maar wellicht dat ik nog te weinig ervaring hebt.

Besteld en 2 dagen later al hezorgd.

Ik heb het moestuin starter pakket en nog wat losse zakjes zaad besteld. Zaden zijn goed verpakt en ook een goede hoeveelheid voor de prijs. Weet nog niet of het goede kwaliteit us omdat ik de zakjes nog niet heb geopend.

Heel tevreden

Site met goed informatie

Biologisch en topkwaliteit. Al jaren mijn vaste leverancier!

In perfecte orde snel geleverd. Heel goed!

Duur maar goed, levering en kwaliteit ( kieming) en raskenmerken voor de bio hobby tuinder

De webshop met rasbeschrijvingen is zeer informatief en komt betrouwbaar/ deskundig over . Eén verbeterpunt. Als iets niet voorradig is en je reserveert als onderdeel van grotere bestelling dan wordt één pakje met 5,- € porto te duur. Dat zou bij bestelling boven x € gratis nagezonden kunnen worden.

Prima spul

Oude Oenerweg 13