Kwaliteit, biologisch en een snelle levering.

Op de site van Bolster heb ik veel informatie kunnen vinden over de biologische zaden. Daarom heb ik de zaden ook bij hun besteld. Bloemen-, kruiden en groentezaden.

Goed geprijsde bio zaden met fantastische service.

Groot divers aanbod aan bio zaden. Makkelijk navigeren door de website, veel handige informatie en een snelle levering.

Heel goed !

Goede en vlotte verwerking van mijn bestelling.

Verzorgd, snel, goede informatie

Prettig

Super levering, strak pakket

Ik heb besteld en kreeg een mooie, niet te groot, pakket. Ik ben heel blij en ga nu in de tuin werken!

Prima, op tijd geleverd, nette verpakking

De zaadjes die ik gekocht heb zitten nog niet in de grond maar komt vast goed. De verpakking, verassend dat alles zo zorgvuldig gekozen is: karton zonder lijm, plakband ook niet van plastic. Bij onze KNNV afdeling hebben we een avond waarop we al onze ervaringen met de natuur delen. Ik heb de verpakking bewaard om het daar te laten zien.

Ruime keuze van bio zaden en vriendelijke service.

Voor herhaling vatbaar!

Goede service, duidelijke verpakking en snelle levering. De zaden van de Leeuwenbek ontkiemen al snel. De rest ga ik binnenkort (voor)zaaien. Tot dusver ben ik tevreden.

Keurig op tijd en goed verpakt

Ik koos voor biologische zaden tbv natuur

Duidelijk

Ziet er goed uit Zaaibedden zijn klaar Nu nog wachten op voorjaar Snelle levering, mooie keuze

Hoge kwaliteit, groot assortiment

Top dat ze alles biologisch doen

negatief

het pakje is zoekgeraakt, nu heb ik niks. Reactie van de Bolster kwam direct, maar ondertussen is mijn bestelling na 2 weken nog steeds niet gearriveerd

Alles kwam netjes verpakt en op tijd bezorgd aan.

Positief

Mooie zaden

Mooie biologische zaden. Geleverd volgens aankondigingen. Fijne reminders over wanneer wat gezaaid kan worden.

Goede webshop

Blij dat een shop is met groot aanbod in non GMO en bio zaden. Snelle levering. Blij mee! Nu nog kijken of ik de zaden kan laten kiemen en groeien ;-)

Top bedrijf! Bij De Bolster al mijn biologische zaden kunnen bestellen voor mijn kruidentuintje.

Ook Phacelia besteld. Om de 2 weken zaaien en het wemelt de hele zomer bijen en hommels in je tuin. Zo, gezellig dat gezoem. Was wel even zoeken op de site want ik ken het alleen als Bijenbrood. Misschien handig om deze naam er ook bij te vermelden? Prettig idee, dat de zaden biologisch zijn en dus goed voor insecten. Bestelling verliep prima en het doosje was snel geleverd.

Prima service en kwaliteit

Super ervaring

Mooie biologische producten en een snelle levering.

Tevreden

snelle levering, goede zaden

Snelle verzending

Heel fijn om biologische zaden te kunnen bestellen. Het bestellen gaat makkelijk en de verzending gaat snel. Er is duidelijk nagedacht over het verpakkingsmateriaal (zo min mogelijk, geen plastic). Het enige wat ik als moestuinierder nog zou wensen is een iets grotere verscheidenheid aan soorten. Paarse wortels bijvoorbeeld.

Top producten

netjes verpakt zonder plastic

Juiste zaden ontvangen. Ben zeer tevreden.

Makkelijk te bestellen en snel nadien ontvangen

Zeer goede service, ook in advies en uitstekende kwaliteit.

Ik kan geen minpunt bedenken. Op elke vraag wordt deskundig antwoord gegeven. Als persoon, zelf afkomstig uit de 'groene sector' loop ik toch ook wel eens tegen een probleempje op. Maar de gestelde vraag wordt dan ook steeds weer snel en zo mogelijk afdoende beantwoord.

Snelle en correcte afhandeling van bestellingen

Snelle en juiste levering

Mooi dat verpakking klein is en in brievenbus past

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe