Top producten met lange houdbaarheid

Top producten, goede levering en blij met de papieren catalogus. Zo kun je op je gemak je bestelling samen stellen

Goede service dank je eel

Alles goed verzorgd en netjes geleverd dank je wel.

Snel en accuraat geleverd

Duidelijke website met voor mij goede omschrijving van producten en plantvoorschriften. De eerste zaden zitten in de (kas) grond (Japanse haver) de overige gaan in 2024 de stekaarde in.

Very positive.

Very psitive the only thing is that I advise you not to entrust your shipments to foreign companies but simply use the more reliable Post.NL

Een mooi assortiment van kwaliteitsproducten

Duidelijke website, met ook een uitgebreide uitleg van het product of de benodigdheden. Daarnaast hele snelle levering en milieuvriendelijke levermateriaal.

Gewoon goed

snel bezorgd en gewoon goede biologische zaden

Reactie van het bedrijf

Fijn dat je enthousiast bent, dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

Goed, maar verbeteringen kunnen altijd!

Ik heb voor het eerst grootverpakkingen groenbemesters gekocht. Leuk maar ik mis dan de zaaibeschrijvingen. Afstand tussen de zaden, regelafstand, etc. Jammer want dan moet je weer gaan zoeken. Verder mis ik in jullie “ catalogus” in de eerste beschrijving van een produkt ( groente) de hoeveelheid die in de normale zakjes zitten. Je leest wel de verpakkingsprijs van 1 zakje ( bladrammenas) €2,99. Maar niet de inhoud ervan. Bij de andere keuzes is het duidelijk. Als je prijs en inhoud wil vergelijken moet je aangeven wat er in n zakje zit! Zal wel n reden hebben maar is niet transparant!

Reactie van het bedrijf

Hallo Freek, Dankjewel voor je review. Onze catalogus geeft met name inhoudelijke informatie over de zaden/gewassen. Denk hierbij aan gegevens zoals resistenties. Via je de catalogus kun je overigens niet direct bestellen, dit zal moeten via de webshop of het bestelformulier wat bij je catalogus zat. Op het bestelformulier vind je achter de naam van het product de inhoud van 1 zakje (in gram of stuks) en de prijs hiervan. Bestel je via onze website, dan vind je de inhoud onder het kopje 'Extra informatie'. Zoals je ziet werken wij graag transparant en informeren wij onze klanten graag volledig over onze producten en de kosten hiervan. Bij onduidelijkheden mag je ons altijd even mailen op info@bolster.nl we kijken dan graag even met je mee! Vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

Snel en verzorgd

Snelle afhandeling en alles keurig verpakt, heldere en persoonlijke communicatie, niets op aan te merken

Reactie van het bedrijf

Hincke, bedankt voor je topcijfer! Daar worden wij blij van :) Met vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

Kundig en vriendelijk

Had wat informatie nodig over bestellen op website. Ik werd snel, vriendelijk en accuraat geholpen

Reactie van het bedrijf

Fijn dat we je goed konden helpen Rob, bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

Tja gewoon netjes en tijdig verstuurd

Is niet heel veel meer over te vertellen

Zaden besteld

Duidelijk uitleg van de zaden en in de tijd van het jaar . Netje per brievenbus post geleverd

Snelle en perfecte producten

Producten waren goed verzorgd Goede prijs en snelle levering

prima, volgend jaar ga ik de zaadjes planten en gaan we genieten!

Kan pas volgend jaar over de zaden schrijven, voor nu: lof voor de vlotte en keurige afwerking van de bestelling!

Reactie van het bedrijf

Fijn dat je zo enthousiast bent Janny, dankjewel voor je top cijfer! Met vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

kan niet beter

snelle levering, uitstekend product

Wat je ziet krijg je

Goeie website en snelle levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je top review Lydia! Met vriendelijke groet, klantenservice De Bolster

Groenbemesters besteld

Snelle levering, heel fijn

fijn dat deze zaden er zijn

Mooie website veel informatie.

Snelle verzending, solide verpakt

Snelle en duidelijke website. Supersnelle verzending, als je belt, krijg je ook goed advies om maximaal resultaat te behalen, absolute aanrader dus! Via mijn mobiel besteld en wanneer ik op de terug knop klikte kwam ik weer op de "home site" en niet in de lijst met de zaden waardoor dit best wel veel tijd kostte. (klein dingetje om misschien het gebruiksgemak te verbeteren)

Reactie van het bedrijf

Wat een super cijfer geef je ons Ard, bedankt! We nemen je feedback mee :) Met vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

Prima zaden

Makkelijk gevonden en snel verstuurd met milieuvriendelijke opvulling Beter kan niet

Ben al jaren klant en het is altijd in orde

Goede kwaliteit zaden en tegenwoordig een heerlijke website met veel informatie. Ik hou van de maandkalender

Erg leuk bedrijf, duurzaam en aantrekkelijk

Was op zoek naar bedrijf met biologische zaden. Was aangenaam verrast door her assortiment. Prima beschrijvingen en adviezen. Op naar een duurzaam moestuinjaar!

Milieubewuste verpakking Prettige website Sommige zaden misschien wat duur

Reactie van het bedrijf

Hallo Jody, Dankjewel voor je goede review. Het kan inderdaad voorkomen dat sommige zaden wat duurder zijn, dit gaat om F1 (hybride) zaden. Hier zit een intensiever veredelingsprogramma achter, waardoor de kosten van een zaadje uiteindelijk ook hoger zijn, dan wanneer het een zaadvast ras is. Met vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

Goede zaden

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat je zo tevreden bent Annet! Daar worden wij blij van :) Met vriendelijke groet, Klantenservice De Bolster

Goede service en snel geleverd

Veel en goede zaden bio super fijn

Goed assortiment, snel geleverd en milieuvriendelijk verpakt

Zie kop

Over De Bolster biologische zaden

Biologische zaden voor een succesvolle teelt! Bij De Bolster dromen we van een wereld met toekomstbestendige landbouw. Daarvoor werken wij aan 100% biologische zaden. Gezond voor de makers, voor de eters en voor de planeet. Bestel al je biologische zaden op www.bolster.nl > 100% biologisch en GMO-vrij > Ruime keuze, meer dan 300 soorten > Kwaliteitszaden met groeikracht > Snelle levering uit eigen voorraad > Gratis verzending vanaf € 25,- in Nederland Welkom bij De Bolster!