Vlotte service

Veel keuze

Gewoon goed voor ons inner and Outer milieu

Service en kwaliteit zonder extra geneuzel

Beter kan niet!

Bestelling was makkelijk te doen, ruime keus en goede uitleg over de gewassen zodat je ook een goede keus kan maken. Dag later alles in huis. Top.

Alles naar wens geleverd.

Informatief en hoge kwaliteit

Biologisch is voor mij vanzelfsprekend. De website en planner van de Bolster is zeer ondersteunend. De kwaliteit van het zaad zeer hoog.

komt altijd uit.

na bestelling altijd snelle afhandeling en bezorging.

Kan nauwelijks beter

Biologische zaden met een goede kiemkracht! Zorgvuldig verpakt, snelle verzending en correcte informatie over het moment van levering. Ga zo door!

Keurig en snel geleverd. De kwaliteit kan ik pas in het voorjaar zien

Geweldige producten

Duidelijke website, snelle levering

Ik vond op de website wat ik zocht en mijn bestelling werd vlot afgehandeld en bezorgd. Heel blij mee.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit biologische zaden, netjes verpakt bezorgd Meedenkend aan het milieu. Top bedrijf

Snelle levering en prachtige , bijzondere zaden

Snel en altijd goed ingepakt, nooit niet goed tot dusver. Grote keuze in Biologische zaden ( die koop ik altijd) Al vaak het emailadres al doorgegeven aan mensen.

snel en secuur geleverd

snel en secuur geleverd

Besteld en volgende dag in huis. Prima

Goede snelle levering

Fijne winkel Altijd goede snelle levering

Ales voor een groene en duurzame wereld!!

Fantastisch hoe jullie bezig zijn met biologische zaden en verpakkingsmateriaal wat 100 % Biologisch afbreekbaar zijn! Dat willen we toch voor onze wereld, onze toekomst. Ik wel in ieder geval@

Goede keus en uitleg

Op de website van de Bolster staat bij alle zaden een goede uitleg. Wanneer te gebruiken, waar etc. Dat maakt de keus makkelijker. En uiteraard alles biologisch, heel belangrijk.

Makkelijke site, snelle service

Producten zijn makkelijk te inden en worden snel geleverd.

Bezorgd in een andere parcelshop.

Zonder overleg werd mijn pakket niet bezorgd bij het pick up punt dichtbij mijn huis maar ergens op 15 fietsminuten van mijn huis.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Snelle levering, goed verpakt en uitstekende kwaliteit zaden.

Snel en makkelijk zaai en plantgoed besteld

Ik had een probleem met de gratis bloemzaden, maar dat Wereldoorlog een vriendelijke dame opgelost

Altijd snelle bezorging en netjes verpakt.

Voldoet aan de verwachtingen

Je bestelt, de website is duidelijk, overzichtelijk, mooi en inspirerend. Afrekenen, een ander verzendadres invullen ging helaas niet tijdens de bestelling maar het wordt daarentegen vlot netjes verpakt, verzonden en afgeleverd. Biologisch is voorwaarde dus ook dat gaat goed. Top ervaring!

Leuk pakket met zaden en recepten. Precies geleverd op het juiste moment

Als er nog een mogelijkheid is om een kaartje met tekst toe te voegen, is het helemaal top

Goedemorgen service en producten

Goede service en snelle levering. Ben zeer tevreden over de zaden en de verpakking. Goede kiemkracht. Ook verzend verpakking is prima en goed over nagedacht.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe