Alles is prima geregeld.

Goed verpakt in papier en karton. Snel geleverd. Zaai en poot adviezen erbij Website functioneerd goed ,makkelijk werkbaar. Alles is prima, ansoluut geen verbetering te bedenken.

Veel informatie, veel keus, snel in huis.

Veel keuze en veel informatie. Erg fijn!

Makkelijk en snel. Snel geleverd. Ruime keuze.

Snelle levering van goede zaden in fijne verpakking.

Met een paar werkdagen in huis. Niet te grote verpakking zodat het in de brievenbus paste en geen onnodig verpakkingsmateriaal kost. Ervaring van vorig jaar is dat de zaden goed kiemen.

Alles klopt

Vanaf de heldere volledige informatie op de website, het makkelijke bestellen, afrekenen en de levering in een praktische, recyclebare, herkenbare verpakking, alles klopt. Reden om mijn bioologische zaden ook de volgende keer bij De Bolster te bestellen.

Betrouwbaar

Wij kopen al heel lang de zaden van De Bolster. We hebben altijd goede resultaten en we zijn blij om een steentje bij te dragen te behoeve van onze planeet

Altijd positief

snelle service via de e-mail, altijd klantvriendelijk vragen beantwoorden en top kwaliteit zaden. Altijd kiemresultaat gehad, zolang je de zaden niet te nat maakt. Vooral de courgettes ben ik blij mee. Iedereen staat vol verwondering bij mijn groente te kijken, je ziet gewoon het verschil en proeft het ook. Het is zo belangrijk werk wat jullie doen!

Verantwoorde producten en een prima bedrijf

Gevonden wat ik zocht met duidelijke beschrijving van de rassen en eigenschappen. Ik vind het belangrijk biologische zaden te gebruiken maar wel van goede rassen. De zaden worden prima verpakt en als brievenbus pakket bezorgd.

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt

Ruime keuze snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt, Groot aanbod

Duidelijke website. Snelle levering. Heel betaalbaar.

Snelle levering en tot nu toe prima kimekrachtige zaden

Het uitzoeken van de zaden was makkelijk en na bestelling was de levering snel en goed te volgen. De eerste zaden al gezaaid en kiemen goed.

Besteld en snel bezorgd

Goed.

Alles prima geregeld

Netjes verpakt, en prima zaden

Na bestelling snel ontvangen in de brievenbus.

Snel, betrouwbaar en fijn product

Snelle levering, alles ging zoals het zou moeten gaan. Fijne biologische producten.

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Helemaal oké

Ik was er. Blij mee

Duidelijk omschreven en snel ontvangen

Hoe de zaden gaan ontkiemen kan ik nog niet zeggen natuurlijk maar eco verpakt en ik had het direct in huis.

Snel en vlotte afhandeling.

Snel en en als brievenbus post ontvangen, kunnen veel een voorbeeld aan nemen.

Goed zaad . Goede opbrengst

Snel bezorgd in de brievenbus!

Heel tevreden, ook over de verpakking!

Alles in orde

Zowel het plaatsen als de ontvangst van de zaden waren zoals beloofd. Goed dus.

Proces verliep soepel

Makkelijk overzicht voor wat je wil bestellen. Duidelijke omschrijvingen. Snelle levering. Mooi materiaal.

Heldere website, snelle bezorging, goede verpakking. Prijs - kwaliteit prima!

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe