Beloftevol!

Er is veel keus in biologische zaden en de bezorging ging snel in mooie verpakking! Ik heb al enkele dingen gezaaid, maar nog lang niet alles, dus kan over de resultaten nog niet veel zeggen! Ondanks dat al blij ook met de vooruitzichten!

Fijn aanbod, goede service

Ik koop al jaren naar grote tevredenheid mijn moestuinzaden bij de Bolster. Goed assortiment, goede service.

Super tevreden

Kwaliteit / prijs is oke

Tevreden!

Netjes verpakt en snel geleverd;)

Altijd goede producten en goede levering

Uitstekende service

Duidelijke communicatie en en de produkten zijn netjes en milieuvriendelijk verpakt.

Bestellen en verzending prima in orde

Wat betreft de zaden zelf kan ik nog niet veel zeggen, want moet nog gezaaid worden. Daarbij gezegd hebbende dat het wordt weggegeven in mix en kleine verpakking. Maar een fijn idee dat het biologisch en gifvrij is.

De beste in biologische zaden

Al jaren koop ik mijn biologische zaden bij Bolster. Naast snelle levering, keurige verpakking en een prima prijs-kwaliteit verhouding, zijn de zaden gif en GMO vrij. De oogst/bloei is natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk, maar de zaden kiemen en groeien goed. Daarnaast leveren de mails fijne tips. Kortom: blij met Bolster!

Goed en heel snel.

De zaden die ik heb besteld moeten nog uitkomen maar dat komt goed. Blij dat ze biologisch zijn en super snel geleverd.

Snelle bezorging

Snelle bezorging en in onze situatie zeer goede nazorg.

Zaden besteld en prompt in huis

Al jarenlang maken we gebruik van de biologische zaden van de Bolster. Goede website, duidelijke informatie, zaden kiemen perfect en de groenten zijn zalig.

Prima spullen, fijne lui

Goed assortiment, eerlijke toelichting

prima zaden

goede milieuvriendelijke verpakking en fijn dat het meestal door de brievenbus past. zaden zijn goed!

perfecte levering

Dat wat ik bestel wordt geleverd en de producten zijn goed

Vlotte en nette leverinf

Overzichtelijke shop, goede uitleg.

Top zaden, snelle levering

Fijn om te werken met zaden waarvan ik weet dat de 100% biologisch en GMO vrij zijn.

Prachtig biologisch t/m verakkingsmateriaal

Wel jammer dat ik net het zakje pompoenzaad miste

Foutje goed herstelt, dus heel tevreden

Bij mijn bestelling van een aantal bloemzaden, zat een leeg zakje. Direct per e-mail gemeld aan De Bolster en per kerende post nogmaals de zaden die in dat zakje hoorden ontvangen van De Bolster.

heldere beschrijving en snel geleverd

Op de site is het makkelijk kiezen omdat bij elk product een heldere beschrijving staat van hoe en wanneer en waar de zaden gezaaid, uitgeplant en geoogst kunnen worden. Na bestelling is het snel geleverd. Geruststellend is natuurlijk dat het biologisch gekweekt is.

Lekker biologisch

Heel veel biologische producten en goede kwaliteit Meestal ook snel geleverd

Professioneel

Snelle levering, duidelijke instructies.

Doen hun best voor bio.

Verzending gaat prima

Makkelijke site

Het bestellen was heel simpel en de zaden werden keurig verpakt bezorgd.

Mooi pakket voor de startende moestuinier!

Een brievenbuspakketje met 12 soorten groentezaad en een handig boekje met alles wat je moet weten om een ecologische moestuin te starten. Het maakt me enthousiast om zo snel mogelijk te beginnen. Heb je zaadjes over? Geen probleem, ze zijn nog 3 jaar te gebruiken.

Goeie kwaliteit zaden.

Fijne aankoop met kwaliteit zaden en zorgvuldige levering.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe