Goed verzorgd totaal pakket

De website is prima. De info is per pakje zaadjes is handig, omdat het helpt bepalen wanneer je het beste 't kunt kopen / zaaien en hoeveel. De bestelling is snel. De berichtgeving is duidelijk en goed getimed. De verpakkingen (het doosje en dergelijke) voor de bezorging zijn in lijn met het biologische gedachtegoed. De zaadjes komen altijd uit.

Snelle en adequate levering van zaden

Ik ben vooral blij met de 100% biologische materialen, die bij de Bolster te bestellen zijn. De service is uitstekend en de levering was vlot. Mooi, dat de zaden ingepakt zijn in afbreekbaar materiaal.

Solide club, goeie/mooie producten, uitstekende service en ook nog niet te duur.

Zie hierboven.

Kwaliteit en unieke soorten

Ik ben heel blij met de tomatensoorten van de Bolster. Ieder die mijn tomaten proeft roemt ze.

De Bolster? ALTIJD TOP

Al jarenlang trouwe klant en alles is altijd prima in orde. Enkel de bezorgdienst maakt er een potje van. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan ligt het gewoon voor je deur. Fijn hoor, dan kan iedereen het meenemen. Verder niets als lof voor de BOLSTER

Tevreden klant

Prima service, luisteren goed bij problemen en goede adviezen. Doorgaan zo!

De Bolster heeft altijd goed spul en levert snel en zorgvuldig

Mooie zaden, duurzaam verpakt en snel geleverd

Blij met Bolster.

Het bestellen ging makkelijk, bezorging was op tijd en in goede staat aangekomen, de verpakking was erg milieu bewust, dit vind ik ook echt een groot plus punt, de bestelling zelf is uiteraard ook gewoon wat ik besteld heb en ben er erg blij mee.

vlotte en juiste verzending

vlotte en juiste verzending. prettig in plat karton verpakt. fijn dat het pakje door de brievenbus kon.

Prima website, snelle levering, goede zaden, biologisch, uit eigen land

Zoals hierboven.

Zeer goed, met persoonlijke touch

Leuk ook met kaartje waar jullie missie delen

Waardeloos irritant al die review, producten en dienstverlening perfect

Amper wat besteld of daar komt weer zo'n mailtje. Nergens voor nodig: Blijf gewoon goed spul leveren.

Top winkel.

Uitgebreid assortiment en goede biologische producten! Goede dienstverlening en verzending.

Goed en vertrouwd

Biologische zaden kopen bij De Bolster, 100 % goed.

Snelle ontvangst van mijn bestelling

Het bestelde was snel in huis. Helaas in een kartonnen doosje terwijl het prima in een kleine envelop had gekund.

ruime keuze, eenvoudig te bestellen. Snel in huis. keurig verzonden. EN....het belangrijkste. Het is BIOLOGISCH

Prima bezorgd

Heb nog geen ervaring, ga het straks merken in het voorjaar.

Altijd goede zaden en goede service!

Overzichtelijke website. Goede zaden. Ruime sor******. Service ook altijd prima. Snelle levertijd.

Zaden snel binnen in goede verpakking

Super en snel!!

Zoveel keus… zoveel bio en het ligt op de mat voor je het weet!!

Goed georganiseerd assortiment en snel geleverd

Duidelijk assortiment op de website, makkelijk te bestellen, ook als particulier en snel bezorgd!

Uitstekend!!!

Mijn bestelling was het pakket van een kweekbakje en bijbehorende kiemzaden. Ik bestel en betaal. Even daarna ontdekte ik dat ik toch nog wat andere zaden had willen bestellen. Het was weekend dus meteen een mail gestuurd met wat ik nog extra wilde bestellen en of dat er nog bij kon. Maandag in alle vroegte ontving ik een mail dat ze de extra zaden bij het pakket hadden gedaan en verstuurd….maar ik had die laatste zaden jog biet betaald….geen probleem…separate nota. Kortom, behalve mooie producten ook een geweldige en snelle service!! Bedankt!!

Biologische zaden

Fijne website, snelle levering van biologische zaden. Doosje zou wat kleiner mogen bij paar zakjes, misschien mogelijk versturen als brievenbuspakje?

goed,maar......

1zakje mosterzaad is helaas op geen stukken na goed voor 100m2

Fijn!

Snel en goed. Leuk om te ontvangen. Lekkere tomaten, goed gelukt buiten.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe