Heel blij met de biologische zaden.

Fijn dat er zoveel keus is in biologische zaden en dat dit steeds uitbreidt. De zaden werden vlot geleverd.

Ik ga voor de biologische zaden van De Bolster

Ik ben heel blij met de biologische zaden van De Bolster. De zaden zijn heel goed en geven veel lekkere groenten. Snelle afhandeling na de bestelling. Ik ben dik tevreden!

Prima, ik kon snel vinden wat ik zocht.

Fijn dat biologisch afbreekbare vulmateriaal in de verpakking. Ik had het nog niet eerder gezien.

Altijd een goede keuze

Ik gebruik voornamelijk de biologische zaden van de Bolster. Ik vertrouw het bedrijf en er is enorm veel keuze én veel informatie op de website zodat je goed kunt kiezen wat past in jouw (moes)tuin. De zaden van de Bolster die ik niet in de biologische winkel in ons dorp kan krijgen, koop ik online, zoals nu. Ik ben een heel tevreden klant.

Perfecte zaden en dienstverlening

Fijn om via de mail te lezen over de zaden. Weet ik gelijk wat de juiste tijd is om te zaaien. Prima zaden, duidelijk hoe lang verzending duurt en prima verpakt. Perfect!

prima levering

Goede levering, prima verpakt, snelle levering

Een veilige keus voor mijn (moes)tuin.

Mooie selectie producten, verantwoord verpakt wat goed past bij het beleid. Zeer infomrmatieve website, waar ik vaak even op kijk. Ik ben enthousiast, en ben zeker van plan meer aankopen te doen, die ik lokaal niet kan vinden.

Prima zaad

Prima zaad en keurige bezorging. Jammer dat er behoorlijk veel besteld moet worden voor gratis bezorging. En ik mis pootgoed.

prettig

kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Goed verpakt, snel geleverd

Had koemzaden en schaaltjes gekocht

Goeie zaden, veel informatie. Snel geleverd

Kwalitatief altijd goede zaden. Lees graag alle informatie en wat er bijv per maand te zaaien is. De afbreekbare bolletjes in de verpakking is mooie oplossing.om de zaden heel te houden.

Goed geregeld en goed verpakt.

De verzending was zoekgeraakt door de bezorging. Na contact te hebben gehad werd het heel goed geregeld door De Bolster.

Ruime keuze uit bijzondere zaden en snelle levering

De Bolster biedt bijzondere zaden aan en uiteraard fijn dat alles biologisch is. Kiemkracht is redelijk tot goed. Er wordt snel geleverd en fijn dat er keuze is uit de verzender.

Heldere site, snelle levering en goed en zonder plastic verpakt.

Ik was op zoek naar een speciale pompoen en vond de biologische zaden bij De Bolster. Leuke website, ook als je de buit al binnen hebt want ze geven seizoensgebonden info. Over de uitkomst van de zaden kan ik nog niet veel zeggen er komt net een piepklein blaadje dus de kiemkracht is neem ik aan goed.

Toegankelijk en netjes

De site is overzichtelijk, de klantenservice toegankelijk en altijd netjes op tijd geleverd.

Ze groeien al!

Snelle levering, nette prijs. Mooi biologisch product.

Ik heb 1 enkele opmerking. Mijn bestelling bleef vrij lang weg en ik heb daarover toen een vraag gesteld, maar nooit antwoord op gekregen.

Fijn dat dit bedrijf er is!

In deze tijd van zoveel tegenstrijdigheden ben ik blij dat er zulke stabiele bedrijven bestaan die oog hebben voor de essentie van ons leven: eerlijke en biologische produkten die bijdragen aan het welzijn van mens en moeder aarde.

snel geleverd, en biologisch dus goed voor de bijen en vlinders!

Bestelling is snel geleverd. Fijn dat er biologische zaden zijn, wat zo goed is voor de bijen en vlinders!

Doordat DPD niet mijn pakje had afgeleverd adat zij wel vermelden dat het bezorgd was. Contact opgenomen met De Bolster en zij hebben ervoor gezorgd dat het pakketje later nog bezorgd is. Dat noem ik klantvriendelijkheid. Da k jullie wel team van De Bolster

Snelle en goede levering

Niets op aan te merken: perfect

Geweldig, precies wat ik wilde heb ik gekregen, op tijd, goed verpakt, mooi door de rievenbus.

Producten waren netjes verpakt en ben superblij met de kwaliteit van de kiemzaden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe