Helemaal tevreden!

Fijn biologische zaden online kopen en netjes verpakt thuis bezorgd krijgen!

Alle zaden zijn van uitstekende kwaliteit met zeer duidelijke zaaiinstructies en teelttips.

Door de duidelijke zaaiinstructies en alle overige informatie ben ik in staat om zeer gemakkelijk m'n volgende bestellingen te coördineren en een up-to-date teeltplan te maken. Kortom het plannen wordt hierdoor erg eenvoudig.

Supersnel

Fijne organisatie met biologische zaden. Groot assortiment. Zeer snelle levering. Bestel altijd mijn zaden bij de Bolster.

Heel fijn

Heel prettig

Makkelijk bestellen en veel informatie op de website. Goede biologische zaden. Snelle levering

Goed en snel levering

Goed en snelle levering maar er is wel een prijs verschil tussen de leverancier. Die ook biologische zaden verkopen. Maar heb iets met spoed nodig prima.

Snelle service. Mis alleen algemene plant gegegvens.

ruime keuze, goede uitleg en goede website.

de website oogt vriendelijk, is goed te hanteren en geeft uitleg bij alle zaden of bollen. kortom een positieve ervaring.

Al jaren goed en betrouwbaar.

Ruime keuze, fijne website, goede uitleg over het zaaien en de plant, snelle levering, fijn in brievenbus-maat-verpakking.

Snel, betrouwbaar en goed zaad

Snel, betrouwbaar en goed zaad

Niet zo toegankelijk

Blij ben ik met de zaden van Bolster . De website werkt echter soms niet goed . Verschillende keren geprobeerd . Waardoor ik bv niet alle zaden kon bekijken . Dit was eerdere jaren veel beter in mijn ogen .

Snelle levering, duidelijke website

Zie boven

Snelle goede levering.

Levering van het zaad is prima. Ik ben benieuwd hoe de kiemplanten van de peulen zich gaan ontwikkelen. Of ze voldoende micro-organismen mee hebben gekregen.

Goede zaden

Het pakket klopt helemaal, de zaden zijn altijd goed en de bezorging ook.

Goede kwaliteit en service.

De zaden zijn van een goede kwaliteit. En heb geen problemen ervaren met de verzending.

Klantvriendelijk

Belde naar bolster omdat niet alle bestelde producten waren geleverd. Had een vriendelijk gesprek met een dame. Producten werden alsnog geleverd

Prima zaden en prima service!!

Verrast door de snelle levering. Mooi verpakt. Goede communicatie.

Helemaal prima!

Goede service, snelle levering. En nu afwachten tot de oogst ;-)

Always high quality

Always great quality seeds with a really high germination rate!

prima en snel geleverd

Handige website.

Mooie biologische producten en ruime keuze.

Op de site is altijd uitgebreide en duidelijke informatie te vinden over de producten. Dit maal ga ik met de kiemgroeten aan de gang en bijhorende schaaltjes. heel benieuwd wat de opbrengst gaat worden.

Snelle levering van kwalitatief goede zaden

De bestelling was snel binnen. De kiemkracht van de zaden is uitstekend! En natuurlijk heel fijn dat alles biologisch is.

Prima levering

Duidelijke overzichtelijke site en prima levering.

late levering en opdringerige pop-up op de website

op de website staat levering in 3 of 4 dagen, maar het heeft wel een week bij die verzender gelegen. Heel irritant dat zo'n mini-pakketje er zo lang over doet, en het is ook in tegenspraak met de info op de website. bij het bestellen moest ik voortdurend de pagina's verversen omdat steeds die nieuwsbrief reminder ervoor kwam te staan, zonder dat ik m weg kon klikken. het is nog een wonder dat ik de bestelling kon afronden. hele negatieve bestelervaring.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe