zeer vlotte levering

prima zaden, soms nog niet helemaal zuiver.

Lastig bestellen zonder catalogus en slechte bezorging

Catalogus is erg fijn bij bestellen is overzichtelijker. Bestelling zeer slecht, pakket buiten gezet zonder boodschap.

Goed overzicht, vlotte levering

Ik kon snel vinden wat ik zocht op de site. Bestelling en levering positief. Ik ga lekker aan de slag in mijn tuin met de biologische zaden van De Bolster.

Mooi bedrijf

Goed dat er bio zaad bedrijven zijn, ik zal ze altijd steunen.

Uitstekende kwaliteit en service

De zaden zijn van uitstekende kwaliteit en blijven lang goed

Snel en accuraat geleverd

De bestelling was super op tijd geleverd. Duidelijke beschrijving wanneer te zaaien etc. op de pakjes.

Prijs-kwaliteit = uitstekend.

Wat kan ik toevoegen aan de bovenstaande zin?

Goede kwaliteit, natuurvriendelijk en snelle levering.

Voor onze gezamenlijke Vamilie-moestuin bestellen we zaden van de Bolster omdat wij van mening zijn dat we ook in een kleine tuin (1000m²) kunnen bijdragen aan een toekomstbestendige leefomgeving. Naast de nieuwe zaden oogsten we ook zoveel mogelijk zaden zelf zodat we die kunnen hergebruiken, delen en in de regio verdelen via onze "Zadenbibliotheek Het groene Hart". Snelle levering en verpakking met composteerbaar verpakkingsmateriaal. Hetkanwel, samen kunnen we een natuurvriendelijke samenleving vormgeven en het is fijn om te kunnen bestellen bij betrokken leveranciers als De Bolster.

Duidelijke website, bestelling, levering

........

Zeer vlug

De zaden waren zeer vlug geleverd. En uitstekend verpakt.

Ik werk al jaren met zaden van.de Bolster, ze zijn strijd goed, komen goed op en geven heerlijke oogst.

Gewoon heel goed

Ruime keus, goede site, prima zaden!

Mooi assortiment van biologische zaden en duidelijke online uitleg over het zaaien en onderhouden van de verschillende gewassen.

Positief

Samewerking met De Bolster, Biologische zaden geeft en positieve resultaat. Wij hebben erin geslacht om Biologische zaden van De Bolster aan de deskundige telers in het buitenland, met name in West Balkan landen met succes te introduceren. In het vervolg hiervan verwachten wij op een uitbreiding van deze afzetmarkt; en daarbij rekenen wij op alle mogelijke steun van de leveranciers hier in Nederland. Een gezamenlijke aanpak (gevoel voor de ondernemerschap en de expertise) en groei is wenselijk.

prima eerste ervaring

Producten netjes geleverd. Echter ook een verkeerde (grote)bestelling op mijn adres. Naam/adres op de doos was van mij maar inhoud met pakbon van iemand anders. Netjes doorgegeven en is volgende dag opgehaald door bezorgdienst (helaas kregen we geen mail met de tijd wanneer ze zouden komen maar we waren gelukkig thuis) Tevens een mooi bedankje gehad van Bolster voor het doorgeven van deze verkeerd afgeleverde bestelling.

Mooi aanbod, maar onduidelijke website

Wat betreft het aanbod heb ik niks aan te merken, super! De site zou ik echt anders indelen. Het dubbele menu vond ik als particulier wat onduidelijk, niet intuïtief werken. Wellicht is dat voor landbouwprofessionals anders.

Dankjewel blij met jullie!

Niks op aan te merken. Snel en efficiënt

Voor mij geen aanbevelingen. Het was snel uitgezocht en verwerkt. En snel in huis.

als van ouds maar wel met minpunten

Het bestellen ging weer prima, bezorging ook weer snel en volledig. Jammer is dat de folders niet meer uitgegeven worden en dat alle staffelkortingen verdwenen zijn.

Alles naar wens verlopen

Prima service. De uitkomst moeten we nog gaan laten groeien:-)

Goede spullen / zaden, bezorging kan beter

Zoals gebruikelijk zijn de gekochte zaken in orde. De bezorgdienst die jullie gebruiken heeft een onduidelijke, kmslagtige communicatie stijl. In dit geval werd bezorging ook nog vlak voor de aangekondigde bezorgtijd een paar dagen verlaat. Duurde al met al wel lang. Je hoort ook pas heel laat in welk dagdeel het pakket wordt bezorgd.

Overzichtelijke website en snelle service

Al tientallen jaren gebruiken wij de zaden van de Bolster. Standaard bestellen we ze al in de kerstvakantie en dat is een leuke traditie in die donkere dagen. Uitkijken naar de tijd dat de eerste zaden alweer de grond in kunnen. Fantastische kwaliteit van zaadgoed, website en verzending. Wij willen nooit anders.

Spullen oké, maar bij andere mensen afgeleverd. Te last vvo kerst zelf achteraan moeten gaan

Zie boven

Fijne producten!

Fijne producten! Alleen bezorger DPD stelde me teleur door te doen alsof ik niet thuis was en het pakje bij een voor mij slecht bereikbaar afhaalpunt te dumpen, gedeukt en wel terwijl er een breekbaar kiemschaaltje in zat.

Snel, secuur, duidelijk - prima kwaliteit.

Met steeds meer mensen bijdragen aan een schonere natuurlijkere wereld. Bedankt voor jullie ruime assortiment.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe