Snel, secuur, duidelijk - prima kwaliteit.

Met steeds meer mensen bijdragen aan een schonere natuurlijkere wereld. Bedankt voor jullie ruime assortiment.

Geen klachten

Dus nogmaals geen klachten

Goed en snel geleverd!

Goed en snel geleverd!

Prima zaadbedrijf

Pakketje op de post doen en laten bezorgen is een simpele basishandeling die al tientallen jaren probleemloos verloopt (in bijna alle gevallen). Als het niet goed gaat trek je aan de bel. Een review hier zegt niets over de kwaliteit van het zaad of de gekozen varieteit en de leverancier. Al is die al jarenlang prima voor elkaar in mijn ervaring.

Al tientallen jaren klant.

Biologisch, ruime keuze, duurzame verzending én voor de winkels zitten de prijzen in de CWA database! Tip voor de toekomst; biologisch-dynamische zaden opnemen in het assortiment.

Vlotte, snelle service

De bestelling en afhandeling verliepen vlot. Wel een punt: ik bestel en betaal via de website en ontvang per e-mail bevestiging van ontvangst van de bestelling met de mededeling dat De Bolster aan de slag gaat zodra de betaling ontvangen is. Ik begrijp dat het betalingsverkeer er voor zorgt dat het overgemaakte bedrag niet direct op uw rekening staat, maar dit komt toch niet prettig over. Ook de rekening van De Bolster bevat zo'n rimpel: de onderste regel spreekt van TE BETALEN en daaronder nogmaals Graag betaling binnen 14 dagen enz. Ja, ergens halverwege staat LET OP: DEZE FACTUUR IS REEDS VOLDAAN, maar dat wist ik al: ik had namelijk al betaald. Deze situatie is natuurlijk het gevolg van het feit dat niet iedereen meteen bij het bestellen betaalt, maar toch, dit komt onaangenaam over.

Prima zaden

Ik gebruik al meer dan dertig jaar de zaden van de Bolster naar volle tevredenheid.

goed en snel

bestellen via internet gaat goed.

Uitstekende kwaliteit en snelle service

Ik koop al jaren bijna al mijn zaden bij de Bolster. Altijd goede kwaliteit, steeds grotere keuze en hele snelle service.

Goede kwaliteit van zaden

Prima en snelle levering

Onovertroffen

Makkelijk te bestellen, snel verzonden, compleet geleverd en milieuvriendelijk verpakt. Kan niet beter!

Goede zaden, duurzaam verpakt

De zaden van De Bolster zijn biologisch. Ook het pakket dat bezorgd wordt is volledig afbreekbaar en is niet onnodig groot. Zeer goede ervaringen met dit bedrijf

Uitstekend verzorgd en snel!

Gewoon: goed

Prettig.

Fijne ervaring

Alles goed

Alles snel geleverd volgens opdracht. Geen overbodige verpakkingen

Altijd tevreden

Goed verzorgd. Snelle levering

Ik voelde veel begrip voor mijn wens

Ik voelde veel begrip voor mijn wens dat ik de zaden niet wilde laten bezorgen maar zelf op wilde halen en het lag keurig voor me klaar. En ik werd heel vriendelijk te woord gestaan.

Altijd goed

Zou er niet aan denken om elders te bestellen. Top zaden en fijne levering.

Heel tevreden!

De zaden waren er snel en alles was netjes verpakt. Enige puntje van kritiek: waarom kon ik niet kiezen voor bezorging bij een parcelshop? Bij andere pakketjes die door DPD bezorgd worden kan ik voor bezorging kiezen om ze bij een parcelshop te laten bezorgen, maar dit pakketje werd bij de buren bezorgd, omdat ik niet thuis kon zijn tijdens de bezorging.

Prima zaden

De zaden zijn heel goed en de verzending is prima geregeld.

Alles naar wens

betrouwbaar en (bio)logisch

betrouwbaar en (bio)logisch

Goede zaden

Goede zaden en snelle levering. Al jaren bestel ik hier de zaden met volle tevredenheid.

Uitstekende service

Uitstekende service