Uitstekende service

Uitstekende service

Vlotte levering

Alles wat ik wilde was op voorraad Goed verpakt in vriendelijk materiaal Correcte levering

Goed v.w.b. De bestelling en spoedige levering

Er is veel keuze in zaden. Bestellen was gemakkelijk en de levering supersnel. Hoe de zaden zich ontwikkelen, weet ik natuurlijk nog niet. Maar gezien het voorgaande heb ik daar vertrouwen in.

Snelle levering en veel keuze

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De levering is snel en goed te volgen. Een tevreden klant hier. En nu wachten tot de lente komt!

Ik ben over het algemeen heel tevreden met de zaden van de Bolster, goede opkomst.

Ik gebruik al jaren zaden van de Bolster omdat het kwalitatief goed zaad is èn biologisch, wat ik belangrijk vind. Dit jaar een minpuntje, sommige zakjes waren aan de onderkant niet helemaal goed gesealed.

Snel geleverd, prima

Zeer tevreden, alleen was het onduidelijk of ik nou wel of niet de korting had gekregen. Met gevolg dat ik alles zelf heb opgeteld om dat na te gaan. Zou best duidelijk mogen worden aangegeven op bestelbon en orderbevestiging. Vriendelijke groet Wilma Rasink

Mijn bestelling was compact verpakt, kon in de brievenbus en kwam op aangegeven tijd.

Alles prima geregeld, snelle levering.

Overzichtelijke website met goed sortiment. Snelle levering in mooie verpakkingen met duidelijke informatie. Goede ervaringen, prima kwaliteit en goede resultaten/oogsten in voorgaande jaren. Top leverancier van bio zaden.

Duidelijke website, snelle verzending.

Website overzichtelijk, makkelijk bestellen, goede info.

Bestelling ging snel en levering netjes op tijd.

Super snelle service en kwaliteit!

Snelle service en kwaliteit!

Keurig verzorgd

Wij krijgen de zaden mooi op tijd binnen en het ziet er altijd goed uit.

Heerlijke eerlijke zaden .

Ok , het is wat aan de prijs maar dan heb je wel non GMO prachtige goed kiembare zaden. Zaden moeten nu eenmaal natuurlijk blijven .

Snelle levering, netjes ingepakt, geen plastic tape!

Zeer tevreden.

Al jaren uitstekende zaden en een super snelle levering.

Snel en goed

Mijn bestelling werd snel geleverd

Prima de luxe!

Goede producten, met zorg verpakt en netjes bezorgd.

Biologisch zaad, goeie website, snelle bezorging

Als particuliere moestuiner moet je soms op je beurt wachten bij partijen voordat ze bij de kleine eenpitters aankomen. Dat begrijp ik en dat vind ik ook geen probleem. Maar bij Bolster heb ik mijn bestelling lekker snel. Op de website kan ik goede informatie vinden over wanneer ik kan zaaien en oogsten, zowel in mijn kasje als buiten. En allerbelangrijkst, alle zaden zijn biologisch.

Fijne levering in brievenbuspakket. Dat zouden er meer moeten doen, waar t mogelijk is.

Goede voorlichting over een goed product

Ik vind de website duidelijk. Met veel informatie over de zaden.

Zoals altijd snel en goed!

Gewoon goed. Pakketje zag er netjes uit. Fijn dat het in de brievenbus past. Professioneel en vriendelijk.

Goede kwaliteit

Goede opbrengst

Prima kwaliteit

Goed zaad, verzending in heel goed passende verpakking, opgevuld met biologisch afbreekbare dingetjes. Blij mee!

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Zaden bestellen was zeer eenvoudig en de bestelling werd snel geleverd. De snelle levering was overigens niet nodig, had wel een weekje overheen mogen gaan: je kunt in december toch nog niks zaaien. Ook de info over wanneer zaaien, uitplanten en oogsten is duidelijk

Zeer vlot en correct uitgevoerd

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe