Uitermate positief

Reeds decennia koop ik de zaden voor mijn moestuin van 300 m2 bij De Bolster. Dit dateert al vanaf het moment dat De Bolster actief is in KielWinderweer. Het lijkt mij dat dit genoeg zegt. Inmiddels organiseer ik ook moestuincursussen voor Groei en Bloei afdeling Stadskanaal. Dat doen wij op een modeltuintje van de Amateur Tuinder Vereniging in Stadskanaal (150 m2). We hebben elk jaar plek voor 12 cursisten onder begeleiding van een deskundige docent. Wij gaan uit van een biologische aanpak.

goede service

alles na bestelling vlot en correct bezorgt

Kwaliteitszaden

Goede en snelle levering van kwaliteitszaden

De Bolster betekent kwaliteit.

Als een oogst minder is dan verwacht, hebben de omstandigheden van weer en bodem helaas een te negatieve invloed op het resultaat. Plus de soms verkeerde keuzes van de hobbytuinder. Ik vertrouw op de kwaliteit en professionaliteit van het Bolsterteam. Vandaar dat ik niet goed het nut van deze gevraagde beoordeling begrijp.

Goede betrouwbare leverancier!

Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben.

Fijne overzichtelijke website en snelle levering

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering van de bestelling.

Prima in alle opzichten

Bestellen ging gemakkelijk, met veel keuze en vooral ook ‘oudere’ groentes en groentes die lang blijven produceren. En alles eerlijk zuiver en biologisch. De bezorging is zelfs verbeterd om het nu brievenbus pakjes zijn zonder opvul materiaal. Top dus!

Ik ben erg tevreden over De Bolster!

Bestelling keurig en snel bezorgd! Zeer tevreden!

Snelle verzending .

Is de eerste keer dat ik bestel ,snelle verzending en mooie prijzen.

Heb keuze kunnen maken door goede informatie

Uitgebreide informatie bij ieder product zodat je een goede keuze kunt maken. En heel veel tips over het tuinieren. Heel goed.

Biologische zaden = De Bolster

Fijn dat er nog biologische zaden zijn. De Bolster heeft veel keuze en levert snel. Prima bedrijf.

Als docent ecologisch moestuinieren beveel ik altijd de zaden van De Bolster aan: robuuste rassen die het overal doen. Die verpakkingsmaisjes vind ik fijn. Die hergebruik ik als ik zelf een pakketje verstuur.

Snel geleverd fijne winkel

Fijne zaak snel geleverd ,ben tevreden

Duidelijk en snel.

De site zit goed in elkaar waardoor kiezen makkelijk is. De aflevering is netjes en zeer op tijd,wat online bestellen makkelijk maakt.

Fijne uitgebreid site met veel informatie, elke x snelle levering, goede kwaliteit zaden

Makkelijk en duidelijk bestellen en kordate afhandeling.

Zie boven

Snelle levering, kwaliteit van zaden kan ik volgend jaar pas beoordelen

Prima levering

Goed verpakte en snelle levering

Ik heb de catalogus besteld, overzichtelijk en fijn om door heen te bladen, daarna online besteld, duidelijk beschreven en makkelijk te bestellen, Na enkele dagen in huis.

geweldige service, goede kwaliteit zaad

Leveringen altijd op zeer korte termijn en goede informatie over status.

Hoge kwaliteit zaden

Snelle levering, goede zaden.

schone zaden, komen goed op

goede service

Altijd erg tevreden.

Ik loop al jaren zaden bij De Bolster en tot grote tevredenheid. Overzichtelijke site, snelle levering en altijd zeer hoge kwaliteit zaad.

Prima vitaal zaad

Fijn om zaden te kunnen gebruiken die vitaal, schoon en ongemanipuleerd zijn.

Goede kwaliteit biologische zaden voor een goede prijs

Ik heb alleen goede ervaringen met de bolster zaden, ben zeer tevreden over het assortiment, de kwaliteit en de snelle levering.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe