geweldig

Ik heb sinds 4jaar een moestuin en wil zoveel als mogelijk is biologisch tuinieren. Ik heb bij De Bolster hele goede ervaringen en dan blijkt ook dat er heel veel mogelijk is op vlak van biologisch tuinieren ! Uitgebreide collectie, snelle levering en altijd alles in orde. Daarbij ook veel interessante nieuwtjes en info bij de nieuwsbrief. Ik heb ook wel andere leveranciers benaderd en er gekocht. Toch heeft De Bolster voor mij het meeste vertrouwen en kennis

Al fan sinds ik een tuin heb

Biologische zaden van goede kwaliteit, voldoende keus, gebruiksvriendelijke website, snelle levering en goede communicatie. Helemaal blij mee!

Top producten en snelle levering

Ik bestel al jaren zaden bij Bolster en ben tot nu toe heel blij met alles wat ik gekocht heb.

zoals altijd prima !

Ik koop wat ik kan biologisch omdat ik het belangrijk vind dat er zo min mogelijk gifstoffen worden gebruikt in het belang van de natuur en van mijzelf en mijn kinderen. De Bolster heeft alleen biologische zaden en een ruim assortiment. De service is ook uitstekend dus ik ben vaste klant. Ook deze order was weer supersnel geleverd !

Goede ervaring

Geen reactie

Geen reactie op mijn mail zaadjes zijn niet ontvangen

Goede snelle service

Had binnen een paar dagen mijn pakketje binnen. Het pakketje was goed ingepakt, omdat er glas in zat en alles was compleet en nog heel.

Vlotte levering

Graag het gewicht op het zakje vermelden.

Ik bestel en word goed geholpen. Redelijk snel ook ....tijd tussen bestellen en bezorgen.

Prima levering

Niks op aan te merken. Snel en netjes geleverd. Kan niet wachten om ze straks te zaaien.

Kwaliteits zaden en een snelle levering

Zoals altijd prima kwaliteit zaden en qua levering heel snel in huis.

Goede zaden, snelle levering, mooi bedrijf

Ik ben blij dat er nog echte zaden te koop zijn. Niks grootkapitaal zoals M o n san to...........

Bolster is een top bedrijf!

Snelle levering en altijd goede biologische zaden!

Uitstekende kwaliteit

Mooi product met zeer goede kiemkracht. Word snel geleverd.

in een word Geweldig ;-)

;-)

Eerste keer gekocht

Geen idee nog

Veel keus uit biologische zaden, snelle service.

zeer tevreden

snelle levering. duidelijke productinformatie. goed sortiment

De beste zaden

De zaden werden snel geleverd en doen het elk jaar geweldig. Aanrader, want nog biologisch ook.

Binnen enkele dagen had ik de bestelde zaden in huis

Goed verpakt. Zaden in orde

Excellent. Prachtige zaden, snelle levering, vriendelijke verkoper

Een zeer goede en vriendelijke verkoper. Snelle en zeer goede levering en bovenal prachtige en zeer goede zaden. Uitstekend verpakt, duidelijke instructies en en een mooie volle verpakking. Excellent dus, ik ben er blij mee. Een aanrader.

Snel

Snel geleverd, goed verpakt en bezorgd. De zaden zijn voor komend voorjaar

Het pakje was niet geleverd. Zonder gezeur direct nieuw pakketje gemaakt die ik nu wel ontvangen heb. Ben benieuwd naar het resultaat wat uit de zaden zal komen Voldoende keuze

kwaliteit en service helemaal prima

Het is mooi bedrijf dat enorm goed bezig is met het stimuleren en verbeteren van biologische zaden. Zowel voor groente als voor bloemen ben ik een trouwe klant. Nu ik een bloemenweide ga aanleggen heb ik ook veel gehad aan het advies en de informatie op de website over dit onderwerp. Dat zou van mij nog wat uitgebreider mogen. Maar heel fijn dat er zoveel verschillende mixen worden aangeboden.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe