Prima zaden

Makkelijk gevonden en snel verstuurd met milieuvriendelijke opvulling Beter kan niet

Ben al jaren klant en het is altijd in orde

Goede kwaliteit zaden en tegenwoordig een heerlijke website met veel informatie. Ik hou van de maandkalender

Erg leuk bedrijf, duurzaam en aantrekkelijk

Was op zoek naar bedrijf met biologische zaden. Was aangenaam verrast door her assortiment. Prima beschrijvingen en adviezen. Op naar een duurzaam moestuinjaar!

Milieubewuste verpakking Prettige website Sommige zaden misschien wat duur

Goede zaden

Goede service en snel geleverd

Veel en goede zaden bio super fijn

Goed assortiment, snel geleverd en milieuvriendelijk verpakt

Zie kop

Uitstekende zaden

Accuraat

Dit was mijn eerste ervaring met de Bolster. Een positieve: snelle, accurate levering

heel goed krachtig zaad, snel en goede verzending

prima ervaring zie boven

Blij met de nieuwe zaden

Weer allerlei zaden ontvangen voor komend voorjaar. Zo kunnen we weer optijd beginnen in ons volkstuintje. Heel blij mee. Vlotte verzending!!

Netjes verzorgde bestelling.

Gewoon zoals het hoort: bestellen en leveren.

Top service en top producten

Snelle levering van fijne zaden! Blij mee!

Fijn bedrijf

Elke keer vind ik het bijzonder om weer zaden te bestellen en te kijken wat de zaadpakketten zijn. Fijn is ook de zaaikalender. Dank voor dit alles.

Goed product en goede service

Prima prijs voor een goed product en snelle levering.

Vlotte en nette bezorging

Fijn op tijd bezorgd als brievenbus post. Enkel de zes schuim stukjes voegen niets toe. Of meer dat de doos echt strak verpakt zit of niets wat bij de zaden zakjes prima kan. Natuurlijk zo wel goed dat de schuim biologisch afbreekbaar is.

Mooie site, goede verpakking, snelle bezorging

Goede ervaring met Bolster

Goed!

Fijne site, en snelle bezorging.

Keurige snelle levering

Zaden zijn in nette verpakking, beschermende verpakking in de levertermijn bezorgd. ben er heel blij mee. Alles klopt als gezien op de webshop.

Top bedrijf.

Altijd een fijne ervaring met De Bolster biologische zaden. Ze staan voor de goede (biologische) zaak. Veel keus en snel geleverd. Helemaal tevreden.

Mooi pakket, snelle correcte levering.

Geen, dus bij volgende bestelling hier iets geschreven.

Bezorging van zaden snel

Levering is snel. Ik mis echter zaden voor het opkweken van framboos, druif, appel/peer. En biologisch resistente tomatensoorten

Niks meer aan doen

En de zaden kiemen hartstikke goed

Goede zaden voor een eerlijke prijs.

Na een aantal jaren bij verschillende aanbieders gekocht te hebben kies ik nu alleen nog maar voor zaden bij De Bolster. Nu heb ik groenten/ bloemen/ kruiden die het onverminderd uitstekend doen, met een mooie opbrengst, een minimum aan ziekten, goede kiemkracht enz enz. En ook nog eens snel geleverd, voor een goede prijs.

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe