Super tevreden !

Goede snelle levering met biologische afbreekbare verpakking. Super!

Positief

Binnen een paar dagen bij mij thuis. Verpakking prima (zaadpakje in kartonnen envelop).

grote Assortiment , biologisch

IK bestel al heel lang en ik ben heel tevreden. Ik adviseer dit begrijf

Betrouwbaar

Bij De Bolster voel ik mij zeker van echte, natuurlijke zaden. Daarnaast heeft de site goede informatie, is de communicatie fijn én wordt mijn bezetting zo natuurlijk mogelijk verpakt.

Netjes verpakt bezorgd. Super dat alle zaden biologisch zijn!

Netjes verpakt bezorgd. Alles klopt en super dat alle zaden biologisch zijn. Nu maar wachten op de oogst volgende zomer…

Positieve ervaring

goede producten, snelle levering

zaden snel gevonden en snel geleverd

Hele prettige samenwerking

Duidelijke site met een goed aanbod, de levenslustige zaden waren een dag later binnen en nu is mn landje al groen van de spinazieblaadjes!

Makkelijk te vinden en te bestellen. Snelle bezorging

Snelle aflevering, goede kwaliteit, gebruik van biologisch afbreekbaar materiaal in de verpakking en overzichtelijke site met duidelijke uitleg.

Goed advies.

Goed advies gehad hoe mijn nieuwbouwgrond te verbeteren middels groenbemesting.

goede kwaliteit zaden zonder genetische manipulatie

zaden zijn goed verpakt, mooie kwaliteit zoals ik gewend ben van De Bolster, verheug me nu alweer op het voorjaar met deze levenskrachtige planten

Topservice

Na bezorging bleek dat er 1 van mijn kiemschaaltjes was gebroken, na overleg via mail kreeg ik vrij spoedig een nieuw schaaltje toegestuurd. Fijne ervaring en prima service.

Snelle levering en goede zaden

Top product.

heel goed

strakke levering, aantallen kloppen altijd.

Geleverd wat besteld is binnen de aangegeven termijn

Geleverd wat besteld is binnen de aangegeven termijn

veel informatie en goede kwaliteit

Ik gebruik Bolster al vele jaren en zij hebben mij nooit teleurgesteld. Er is volop (gratis) informatie op de website te vinden over hun producten. Maar ook over het aanleggen van bloemenweides en andere projecten. Uiteraard wil je alleen maar zaad dat op een verantwoorde en biologische. manier is verbouwd. De kwaliteit is heel goed; alles ontkiemt zoals het zou moeten doen.

Top! zaden met een even zo goede service en belevering

Daar kunnen andere leveranciers een voorbeeld aan nemen De website mag iets meer functionaliteit voor grootverbruikers

Goed, maar….. zie hieronder

Waarom klein pakketje niet per post verstuurd? Enveloppe kan door de brievenbus en dan hoeft er geen auto te rijden

Duidelijke omschrijving van producten. Solide verpakking. Stimuleert de biologische zaden verkoop.

Geweldig en snel

Mijn zaden zijn snel gekomen en zitten nu al in de grond!

Fijne, snelle service

Snelle levering, fijn dat op de site ook een pagina is met wat nu te zaaien (zo ontdek je toch ook weer andere groenten) Goede kwaliteit van producten!

Ik ben erg blij mee, ik heb wel moeite met tuinbonen, die zaai ik in december of januari en dan wil 40% niet uitkomen en het zelfde heb ik met doperwten. Misschien moet ik ze eerder in de aarde doen. Voor de rest erg tevreden

Snel bezorgd in heel compacte verpakking die te hergebruiken is en door de brievenbus past

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe