Goed, maar één zakje zaden kan ook met de gewone post

Was allemaal prima, maar ik had 1 zakje zaden besteld en dat had ook gewoon in een normale envelop per post gestuurd kunnen worden.

Snel geleverd, precies wat we besteld hadden

Liever niet laten opsturen.

We hadden dit keer 1 zakje zaadjes besteld. Deze zat ingeklemd in een strakke envelop zonder bubbeltjes-folie en de verzendkosten waren desondanks hoog.

Fijne mensen aan telefoon,goede ervaring.Prima zaad

Fijn dat biologisch zo goed blijkt te zijn,mijn buren zagen hoe goed alle bloemen en groenten die ik had gezaaid het deed.Gevolg we hebben nu met vier personen bij jullie besteld

vlot geleverd

vlot geleverd goed verpakt

Een fijne winkel om te bestellen

Het fijne vindt ik dat je van elk zaad een ruime beschrijving ziet, daarnaast dat ze verpakking kiezen wat bij je bestelling past, dus geen grote dozen met veel opvulling.

Duidelijke website met handig overzicht en tips en goede snelle levering

Duidelijke website met handig overzicht en tips en goede snelle levering. Het ruime assortiment is heel fijn. Ook de tips die op de website staan over wanneer je wat kunt zaaien, vind ik heel handig. Fijn dat de Bolster biologische zaden zonder GMO verkoopt. De zaden waren goed verpakt en snel geleverd.

Snel ontvangen, goed verpakt in een doosje.

En goede informatie op website!

De verzending was prima.

Wat betreft de kwaliteit van de zaden, daar kan ik niets over zeggen waant dat is nog tekort en ik moet nog gaan zaaien. Wat betreft de verzending: prima, goed oude hoogte gehouden van de stand van zaken, snel en verpakking was vast duurzaam maar dat weet ik niet helemaal meer

perfect

Veel informatie op de site en dan keurig op tijd geleverde zaden. Ook prima verpakt en zo door de brievenbus.

Snelle levering fijne site.

Wel op tijd bestellen soms is er wat uitverkocht. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de zaadjes.

Mijn ervaring met Bolster. De zaden worden perfect ingepakt. Ik ben hier zeer tevreden over. Dan weet je zeker,dat je goede zaadjes krijgt.

Groente en bloemen

Mooie biologische zaden. Snel geleverd in een milieuvriendelijke verpakking.

Kwaliteitsproducten, prima service

Alleen maar positieve ervaringen: Breed assortiment, biologische kwaliteitsproducten, goede website (bestelprocedure en inhoudelijke info), duurzame verpakking, attent handgeschreven kaartje bij de zending. Fijn bedrijf met op veel fronten een duurzame visie!

Snelle en goed verpakte bezorging

Ik bestel graag bij de bolster vanwege de goede producten en de goede service

Kwaliteit

Altijd goede opkomst na zaaien. Topkwaliteit en biologisch!

Zeer klantvriendelijk

Er ging iets mis met de bezorging en dat is per ommegaande opgelost. Ook heel vriendelijk en sympathiek te woord gestaan.

goed geleverd

Goed geleverd.

Snelle levering, bestellingen kloppen. Verpakking is goed over nagedacht.

Keurig afgeleverd

Goed verpakt en suprr dat het biologisch is

Vlug en goed

Al moeten wij als starters even wennen aan de zaaicyclus en het uitzaaien van die heel kleine zaadjes. Soms staat er een aantal vierkante meters op het pakje waarvan wij ons afvragen hoe dan? Ook niet alles geeft resultaat soms komt maar de helft op? De producten die het wel goed doen smaken erg goed.

Snelle levering van kwalitatief goede zaden

De zaden hebben een goede kiemkracht en levert mooie sterke planten op. Verzending met milieuvriendelijk materiaal vind ik goed.

Fijne, duidelijke website. Snelle bezorging!

Ik vind het fijn om bij jullie bedrijf de zaden te kopen. Ik heb de zekerheid dat ze biologisch gewonnen zijn. Ook is de uitleg op de zakjes duidelijk, dat helpt als je niet alle jaren dezelfde zaden bestelt. Verder gebruik ik bio-cultura aarde om mijn grond wat losser te krijgen. Deze aarde houdt ook prima het vocht vast, dus hoef ik minder te gieten uit onze waterput. Ik hoop nog lang bij jullie te kunnen bestellen!

Heel blij mee!

Fijne webshop voor biologische zaden, heel blij met mijn bestelling en werd snel verzonden:)

Oude Oenerweg 13

8161 PL Epe