groot assortiment biologische zaden

Iedereen kan zelf een kleine stap zetten om de biodiversiteit te vergroten, zoals het kopen van biologisch zaaigoed. De Bolster heeft veel keuze en is een bedrijf dat milieubewust werkt. Absolute aanrader.

prachtig bij klanten aansprekende formule

sortiment wellicht wat uitbreiden

Bestellingen direct en op tijd verstuurd.

Uitstekende kwaliteit van de geleverde zaden. Heb tot nog toe van alle gewassen een mooie en rijke oogst.

levering volgens afspraak

goede kwaliteit , order snel verwerkt

natuurlijk biologisch, goede kwaliteit, ruime keuze

Natuurlijk biologisch, goede kwaliteit, ruime keuze

Uitstekende webwinkel.

Enorme grote keuze aan zaden, paketten, enz. Snelle levering, uitstekend verpakt. Vendor A+++

Goed Bedrijf / goed overzichtelijke webshop

Correct business relatie, prestige samenwerking

De Bolster prima, DPD ergerniswekkend

Over de Bolster niets dan lof, ook na de eerste bestelling die door DPD als afgeleverd werd beschouwd, maar nooit door mij ontvangen is. Het pakket bleek naar de Bolster geretourneerd te zijn. Bij de tweede poging werd het pakket voor de deur gelegd ipv in de brievenbus. Omdat wij niet thuis waren werden de buren op die manier er nog mee opgezadeld. Volgens mij tijd voor een andere, zorgvuldige bezorgdienst.

Snelle service en fijne producten

super

mooi, die verpakking. maar het elastiekje mag weg wat mij betreft. ga zo door met jullie mooie zaden groeten uit rotterdam

Prachtige zaden

Precies als beschreven, netjes ingepakt met minimaal verpakkingsmateriaal en milieuvriendelijk. Snelle service, goede bezorging

Van A tot Z is mijn bestelling goed verlopen.

Een digitale bestelling wat goed is verlopen. De liefde zit in de zaden maar was ook al voelbaar toen wij het pakje werd geopend. Een paar mooie woorden op een kaartje is altijd een vriendelijk gebaar. Dank voor de zorg. Blijf met deze service doorgaan.

Goede en snelle persoonlijke service

De gekochte spullen hadden door de koerier vertraging opgeholpen bij de bezorging. Toen ik daarover belde werd mega snel een passende oplossing gebonden. Goede klantenservice, goed dat De Bolster daar niet op bezuinigt.

Prima żaden, heldere en informatieve website, vlotte levering

Wat ik misschien mis is info over zon/schaduw plek en bodemsoort per zaad type. Verder prima zaden.

Alles zoals het hoort.

Snel, netjes en super verpakt. Alles groeit ook altijd super. Zeer tevreden.

Snelle correcte levering.

Zijn tot nu toe heel tevreden over service en geleverde zaden.

Snelle levering en zaden doen het goed

Hele snelle levering en de zaadjes groeien als kool. Er is maar weinig biologisch zaad verkrijgbaar en daarom ben ik blij dat het hier wel te koop is. Biologische planten zijn beter voor de insecten, bijen en biodiversiteit.

Gewoon top

Uitstekende zadenboer

snel en goed

snel en goed

Goed verzorgd

Verzending kon sneller, maar de zaden waren keurig verpakt. Alles compleet. Zou nog wel graag ook wat ‘uniekere’ zaden zien zoals spaghettipompoen en sponskomkommer.

Goede zaden, netjes geleverd

Altijd goede kwaliteit